שלום חברים

tusik5

New member
שלום חברים

מתחיל לימודים עוד חודש וחצי.. מה אתם אומרים? יש מצב למצוא עבודה לזמן כזה? מישהו יסתכל עלי או שחבל על הזמן? אם יש רעיונות.. אשמח. תודה.

Snoopyz

New member
כנס.

למה לא למצוא עבודה גם בזמן הלימודים????? תחפש מעכשיו עבודה לחצי משרה.

משרדית

New member
יש הרבה אפשרויות. פרט מה אתה

מתכוון ללמוד, היכן, האם קרוב לביתך, האם אוניברסיטה? לימודים כל השבוע? אפשר פר"ח במשך השנה. פרט על עצמך מעט, נעזור לך. ביי

tusik5

New member
קשה קשה

טוב, אני לא אוכל לעבוד במשך שנת הלימודים הראשונה ואפילו לא פר"ח. אינטנסיביות הלימודים במקצוע שלי לא מרשה זאת. לכן נשאר לי רק את החודש וחצי האלה. אני מוכן לעבוד בהכל כולל עבודה מאומצת ואף בשעות הלילה. יש לי רשיונות משא כבד מעל 15 טון ואפנוע 500 סמ"ק אם זה עוזר. מוכן לעבודות שחורות או מסודרות עם לקוחות. נסיון במכירות, שמירה ואבטחה, חקלאות, וכל מיני... גר במרכז הארץ ומעדיף לעבוד שם.(פ"ת, יהוד וכו...) בן 24+ כבר אמרתי? וסחתיין על הרצון הטוב לעזור!!

משרדית

New member
עבודות שונות עבורך מהעיתונות:

מלצר פרדיסו רמת אביב נסיון חובה 25 שח לשעה 0528889488 למסעדה בת"א רמת החייל 036480733 לצלצל בין 9-12 מלצר בחוף הצוק הצפוני ת"א +שישי שבת+נסיון יוסי 0544505100 מפעחל למחפרון מעל 15 טון +נסיון 0577264077 0505213011 לחב תקשורת בפ"ת נציג שרות טלפוני תנאים מעולים + שכר גבוה 035600450 עובד למס' ימים בחודש +רכב מסחרי חובה מתאים לסטודנטים 036322652 לקבלן שיפוצים חרוצים עם ראש גדול 0544960480 יש עוד הרבה זו רק דוגמית בחור, אל תאמר כי העבודה היא רק לחודש. א. כי אולי לא יקבלו אותף ב. מי יודע, אולי יהיה איזה תפקיד שתוכל לעשות אח"כ מדי פעם בחופשות מהלימודים, וחבל להפסיד שתהיה לך שנת לימודים טובה ומוצלחת. המלצה נוספת לך ולאחרים: למצוא עבודה גם בזמן הלימודים אפילו חלקיק משרה, במקצוע אותו אתה הולך ללמוד. זאת כי אחרי הלימודים, יהיה לך מאט נסיון וכשתרשום קורות חיים, לא תאמר, אין לי נסיון כל טוב!!!

../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

לחב תקשורת בפ"ת נציג שרות טלפוני תנאים מעולים + שכר גבוה 035600450 ------->זו היא חברת כוח אדם ערמומית בשם "אקס-מן" שמריצה מודעה זו כבר שנים(אני לא מגזימה).הם מזמנים לראיון ובסוף מסתבר שאין להם מה להציע! ראו הוזהרתם

../images/Emo2.gif הייתי אצל אקסמן

כשהגעתי למשרד של אקסמן בתל אביב חיכו שתי נשים באיזור ההמתנה עד שיכנסו לפקידה. שתיהן הוזמנו לאותה השעה ונאלצו לחכות כשעה. עד שהם לא עשו "רעש" לא הסתכלו עליהן. עוד דבר דפוק שיש להם מחלקת שירות לקוחות נפרדת ומחלקות אחרות נפרדות בחדרים שונים. כלומר אם אני מעוניין לעבוד בשירות לקוחות וגםבסוג אחר של עבודה, אז קודם כל אני צריך להמתין להכנס לחדר בו הפקידה עוסקת בשירות לקוחות, ולאחר מכן להמתין שוב ולהכנס להתראיין אצל פקידה אחרת.

למעלה