שלום חברים

שלום חברים

זמן מה אני עוקב מהצד אחרי הפורום הנפלא שלכם. החלטתי להיצטרף, (למרות גילי "המופלג") כי החלטתי גם לקפוץ למים בתחום. עד היום רציתי ולא העזתי אפילו לנסות. היסתפקתי בפינטוזים.... בתקווה שפעם אולי... וכאן אני מבקש עצה ממכם. איך יכול להיכנס בהדרגה, ללמוד, לצבור ניסיון יודע עם מה רוצה להתחיל לא יודע עד איפה מוכן ומסוגל להגיע ביום יום אני מנהל דומיננטי וחזק אבל בתוכי משתוקק להיות סאב חלש תלוי לאישה דומיננטית וחזקה שתשלוט ותשפיל,ביד רמה. מצד אחד רוצה להיתנסות חש שאני רוצה בזה מאוד מצד שני איך מתחילים ועם מי? ויש המגבלה שאני נשוי, ולמתענינים, לא , לא העזתי לספר לה, לא יודע איך תגיב. אז אודה לכם חברי הפורום אם תנו עצה, ביקורת, מילת עדוד או אפילו מידע והדרכה למתחיל שכמותי... משתוקק... אבל חושש...

הלו הלו ... אל תתחיל להסתבך../images/Emo70.gif

טוב, קודם כל נסדיר כאן משהו.. גיל מופלג? סה"כ קצת יותר גדול ממני.. אז זהירות עם הגדרות הגיל או קיי? יופי. עכשיו - ברוך הבא
איך מתחילים? תקרא טיפה,'לה למטה, אנחנו ממש כעת בתהליך של גיבוש "מסמך למתחיל". סבלנות ורצון ללמוד יש לך? אחלה. עכשיו צריך לקרוא קצת, לדבר עם אנשים (איתנו למשל או עם אנשים בצ'אט) להסתקרן עד רמה שתגבש החלטה לנסות. רבים האנשים הנשואים נישואים וניליים - אינך לבד. יש לך שאלות? אל תהסס לשאול. רק אל תיעלם לנו, טוב? לא להתייאש, הכל יהיה בסדר. בהצלחה

פומלית... תודה..

נכון, בגיל אנחנו קרובים.... שמח להכירך. להעלב???????? על מה? ענית לי נפלא...
ו...עד היגעתי, אין לי כוונה להעלם כה מהר.

Z o d i a c

New member
ברוך הבא חומרק'ה!

קודם כל שמח לראות שהפכת מקורא פאסיבי לאקטיבי, כבר צעד שהוא לכאורה חסר משמעות אבל למי שטרם התנסה ורוצה ללמוד את עולם ה-BDSM זהו צעד ענקי. על מדריך לתלמיד המתחיל פומלית שוקדת בימים אלה, אבל בנתיים אתה מוזמן לגלוש בין מאמרי הפורום, בגלריות, בקישורים, בסקרים, ולו בכדי להעשיר את עולמך וידיעותך בנושא. תרגיש חופשי, הגעת הביתה
וכמסורת הפורום מוקדשת לך שי צנוע זה

למעלה