שלום חברים !

שלום חברים !

בעקבות הפיגוע,מה דעתכם ? מאוד חשוב ! מה לדעתכם תהיה ההשפעה אם תהיה ולמה ? האם תהיה השלכה למס ההרוגים פצועים ? למה הנסדק צריך אם בכלל להתרסק ? ואם צריכה לבוא תגובה נגד מי היא תבוא? הרי ברור שמי שיכתיב את הטון באירועים מסוג אלו הם ארה"ב ואירופה ! אנא היו רציניים הדיון הזה יכול לעזור לכולנו (כמובן מההשלכות שכל אחד ייקח ממנו )

מה קרה ?

גדול עליכם ? כתבתי את זה רק כדי שיעלה למעלה(רונן יש בעייה עם זה שזה כל הזמן נעלם )

לדעתי מצב נפיץ תיתכן פאניקה

לא מהפיגוע שהיה אלא מזה שאולי יהיה חוץ מזה אני חושב שאתה חמוד וחביב ופרה הולמת אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא בן אלף

הצחקת אותי,ד"א השור היה אמור להעיד על המהלך היום,אבל נראה לי שעוד היום אני מחליף אותו לדוב ,בעצם תלוי ביום א'

אברם הבטחתי להיות ילד טוב

בפורום הזה ולהפריד את המעוף מהמניות זה כמו להפריד את השור שלך מהביצים שלו חחחחחחחחחחחחחחחחח

marker30

New member
היי אברהם

לפי דעתי האישית יהיה שינוי מגמה בארה"ב ואפילו כניסה למשבר לפחות היום ויום שישי הבורסה תרד אני מאמין שבמהלך סופ"ש יגלו שזה טביעת אצבע של בן לאדן מה שלא יוסיף למשבר ואז הירידות יחריפו ויגיעו גם לשווקים באירופה וישראל בפרט חברה צריך להתאזר בסבלנות ולנהוג בשיקול דעת. זו לפחות דעתי האישית

לא יהיה כלום ביום שני כבר ישכחו

שהיה פיגוע.........פשוט יעבור ללא שינוי....עם יירד היום יעלה מחר..יום שני בוול סטרייט כבר יחזור למגמת העליה שלו .... ואם לא אני אישית יבנה סל למעלה.....:)

למעלה