שלום חברים,

ישלישם

New member
שלום חברים,

עצרו רגע. זהו. אין מה לחפש יותר. כנסו פנימה... עוד יותר... ויותר. זהו. פה. רגע של שקט. האגו מושך אותנו החוצה... תראו... איזה חכם/יפה/חזק אני... זה לא אנחנו, את כל זה קיבלנו במתנה (ברוך השם), להנאתנו ולהנאת אחרים, שרוצים, אנחנו, עמוק מזה, אנחנו, כשאנו מאמינים, מקבלים עמוק פנימה מבפנים, כל מה שאנו רוצים, כן. גם מבחוץ, אבל לא על-ידי זה שאנו מבקשים מאחרים, או דורשים, או תובעים, אלא על ידי כך שאנו מבקשים... מבפנים, מתחברים אל האור. זה בידינו. יש לנו הזכות, לבקש לעצמינו את הטוב, הכי טוב, אני מאחלת לכל אחד ואחד מכם, חברי הפורום והחברים השותקים, אהבה אושר שביעות רצון אני מאחלת לכל אחד ואחד מכם, להתחבר באהבה לעצמו, לא להזדקק. לתת מהשפע שטמון בו. אני מאחלת לכל אחד ואחד מכם להבין, שמה שאתם מחפשים לא נמצא בחוץ, אלא בתוככם, הנה... זה המפתח אל לבכם, אל האושר הגנוז, הוא בשבילכם, אם רק תואילו... להפנות את המיקוד פנימה, אם רק תאוו, לא תתאוו כי בחוץ אין כלום, אם לא גיליתם אותו תחילה בפנים, את הטוב שבכם. כן. יש בכם טוב! הרבה טוב, האמינו בזה, ותתחברו לזה, בכוח האמונה בלבד, תתחברו אל האהבה, אל האור. בואו נתחיל לאהוב, וליצור לנו עולם טוב... יותר. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

למעלה