שלום חברים

קייס

New member
שלום חברים

אחרי העדרות של כמה חודשים מחמת שמירת הריון וחודש אחרי לידת מורן שלנו אנחנו נוסעים סוף סוף לתל אביב ואשמח לקבל המלצה לעסקית טובה ביום שישי ורצוי לא במרכז תל אביב עקב המצעד והפקקים.

גידי42

New member
אוי יקירתי - קודם כל מזל טוב

וד"ש למורן. מה היא כבר יודעת לעשות? לגבי עיסקיות בת"א.. תיקצר היריעה מלתאר. היה כאן שירשור ארוך ארוך על מסעדות יוקרה שמגישות ארוחות עיסקיות במחירים "דיי מצחיקים" רפאל, ארטישוק, קלואליס, טפאו, פסטיס (החוגגת גם 3 שנים להולדתה) תהל (ארוחת טעימות או דיל של צ'יפס, מולים ובירה) כרמלה בנחלה, ועוד ועוד ועוד.....

liti

New member
גידוש שכחת שלמורן יש בולבול?../images/Emo95.gif

ולקייס ולבעלה המון המון מזל טוב! אני מקווה שמורן התרגל לחלב ולמטרנה (או סימילאק) לאחר שבחודשי ההריון הוא הורגל למזון משובח. שמחה ששבת אלינו לאחר ההיעדרות הארוכה! לגבי ההמלצות שהועלו פה, כיוון שמדובר על שישי בצהריים שווה לברר האם העיסקיות בתוקף. נדמה לי שברפאל כן אך שווה לבדוק (ממש לא בטוחה).

גידי42

New member
../images/Emo150.gifלא יודע ....

בזמני בן היה בן ובת היתה בת. היום אי אפשר לדעת כלום. לא ע"פ המראה ולא ע"פ השם. האיחול הכי טוב שאני יכול לאחל למורן הוא שישתמש בבולבול שלו הרבה ובתבונה.

עמית@

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif עוד פיצפון לפורום

(פורום הורים היכונו למלחמה
)

Siren

New member
עיסקיות בשישי

בליני - בופה מצויין+מנה עיקרית במחיר המנה העיקרית (וסודה!) מיקה - 25% על התפריט הרגיל כולל שתיה בנוסף לעיסקיות הרגילות שלה

liti

New member
לא נראה לי שהם ילכו למיקה ../images/Emo6.gif

לאחר שלא כל כך נהנו ממנה במפגש הראשון. אבל העיקר שאמא של פיונה הצילה את הכבוד של התל אביבים ושלחה אותם לאייסברג!

רומי 007

New member
רק לא בליני האיומה!

זו מסעדה שנפלתי בה פעם ראשונה (סטיק גרוע) וחשבתי לעצמי שאני בטח טועה ואולי לא מבינה ואח"כ נפלתי בה פעם שניה (אנטיפסטי מקולקלים) ואז הבנתי שלא רק שאני צריככה לסמוך על עצמי אלא שאין לתת צ'אנס שני למסעדה שנופלים בה בפעם הראשונה. מאוד מאוד לא מומלצת. אגב נווה צדק, הבעלים של בליני מחזיקים בבעלותם גם את בית הקפה הירוד באותו מתחם כך שממש אין לאן לברוח. רוטשילדס גרועה אף היא ותמוז נסגרת החודש. מתחם נווה צדק משווע למסעדה נורמלית

meravbr

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

ממליצה שוב (כמו תקליט שרוט וחבוט) על קופי בר. נוסעים באיילון (במסלול עוקף מצעד שבשעת צהרים כבר יהיה בגני יהושוע כבר) ועולים בלה גרדיה. תהיה ארוחה מצוינת!

Giggle Loop

New member
אין לי המלצות כ"כ

משום מה יש לי הרגשה תמידית שזו קונספרציה של מסעדות שוות לא לעשות עסקיות בסופ"ש. אבל - מזל טוב
והרבה נחת

Lear22

New member
קופי...ברור...

לא במרכז תל אביב, חניה בסבבה אוכל בסבבה הכל טוב. יש מצב לפתוח פורום משנה לקופי בר? מירב? :))

קייס

New member
תודה לכולם

אנחנו כנראה נלך על רפאל אם יש עסקית או הקופי דיווחים בשבת.

למעלה