שלום חברים זה החדש שלי במקום הרצוג הלא יעיל. קוראים לו אליוט.
ג גניפר14 New member 14/10/13 #2 תלחצו על התמונה שלו. ותבינו למה אני יכולה לישון בלילה ברגיעה ובלי פחד.
ג גניפר14 New member 14/10/13 #4 תיזהר. כי אליוט שלי יודע לירות גם בכלבות. אז לפני שאתה שם תמונה פה ושם הודיעני כדי שאנטרל אותו מהנשק.
תיזהר. כי אליוט שלי יודע לירות גם בכלבות. אז לפני שאתה שם תמונה פה ושם הודיעני כדי שאנטרל אותו מהנשק.
ג גניפר14 New member 14/10/13 #6 אני אוהבת לראות רק גברים ,סורי. נשים זה לא התחום שלי. אולי של הלסביות.
ג גניפר14 New member 14/10/13 #13 הכלבים והחתולים זה הפתיון . ללכידת גברים שווים. נניח מסתובב כלב עם בעליו בגינה ואז אני מגיעה עם הרצוג האימפוטנט ועוד אחד הכלבים שלי. אז נרקמת שיחה שיכולה להוביל להמון כיוונים. הבנת? ותמיד יש נושא משותף.
הכלבים והחתולים זה הפתיון . ללכידת גברים שווים. נניח מסתובב כלב עם בעליו בגינה ואז אני מגיעה עם הרצוג האימפוטנט ועוד אחד הכלבים שלי. אז נרקמת שיחה שיכולה להוביל להמון כיוונים. הבנת? ותמיד יש נושא משותף.
ז זיקן New member מנהל 14/10/13 #19 אמרת שלחתולים שלך את קוראת בשם הח"כ שלנו. מכיוון שלא היה לו שם אני החלטתי לקרוא לו יאיר לפיד.
ג גניפר14 New member 14/10/13 #14 ערב טוב מתוק. אני אגיע בערב ואולי נוכל לכסח את המגזר שאנחנו אוהבים לכסח. שם בפורום של גוטרמן.
מ מוטי חוף מציצים New member 14/10/13 #17 קלימרה= בוקר טוב עד שקיעת החמה. קליספרה = ערב טוב. תגיעי לכאן כאשר תסיימי רבוטה,... ממוש. אפשר גם מפה לכאסח למגזר את ת-צורה. נ.ב גוטרמן גר בברלין ........ היית מאמינה ?
קלימרה= בוקר טוב עד שקיעת החמה. קליספרה = ערב טוב. תגיעי לכאן כאשר תסיימי רבוטה,... ממוש. אפשר גם מפה לכאסח למגזר את ת-צורה. נ.ב גוטרמן גר בברלין ........ היית מאמינה ?