שלום חברים

שלום מורן .

כתב ידך מעלה תמונה של בחורה חביבה מאוד ובעלת כישרונות וכישורים אבל ..... למרות זאת יש תקיעות בהתקדמות לעבר המטרה
שאת מציבה מולך .
הסיבה לכך נעוצה בעצם במספר סיבות היוצרות עבורך את התקיעות .
1 רצון להיות חביבה ונחמדה לכולם .
2 רצון ללכת על בטוח , פחד להיכשל ולהיפגע .
3 חשיבה יותר מידי רבה שהופכת לפחדים , חששות , חרדות ולבסוף לאימה שמשתקת אותך מהתקדמות הלאה .
4 יותר מידי התיעצויות לגבי כל דבר עם הסביבה ופחות עשיה שמגיע באמת מתוכך ומרצונך האמיתי .

יש עוד נקודות אבל קיצרתי ( אני חושב שהעיקרון המנחה הובן ) .
מרוב שאת מנסה שהכל יהיה מוכתב , מסודר , וידוע מראש את פשוט לא מעזה לעשות כלום וכך מפספסת המון הזדמנויות שנקרות בדרכך .
נסי גם להנאות מהדרך ויופיה ולא רק מהחשיבה אל ההגעה למטרה .

לגבי מקצוע העיקרון בדיוק אותו דבר , קשה לבוא ולהמליץ לך על דבר משום שמיד תבוא התגובה המשתקת מה יקרה אם ...... את צריכה ללמוד להוריד הילוך
בקשר ללחץ , ולהתחיל להנאות גם מהנוף שבדרך .

בהצלחה בהמשך הדרך .

ובכן

תודה רבה..איזה כשרונות אתה רואה בכתב,כשרונות שיכולים לקדם אותי?הפיתרון הניכר מתגובתך להפסיק להיות עצורה באיזה תחומים זה מתבטא

זה ההבדל בין איבחון בפורום לאיבחון אישי !!!

איבחון גרפולוגי בפורום בא לתת לך נקודות התבוננות ומחשבה בלבד , איבחון בפורום לא יכול לתת לך תשובות .
מתן תשובות לשאלותייך יכול להעשות אך ורק בפגישה אישית בה יורדים לעומק ומנהלים דיאלוג פורה ובונה .
מפאת מבנה הפורום לא ניתן להגיע לרבדים העמוקים של מה שניתן להעשות באיבחון אישי בארבע עיינים .

בהצלחה.

הי מורן

התבוננתי בכתב ידך ואני אכן מסכים עם אבחונו של הגרפולוג הנחמד שלנו ורוצה להוסיף עוד כמה נקודות כאשר הבולטת מבינהן היא הרגש הגדול שקיים בך ומוביל אותך, אך גם עוצר בעדך להתקדם. יש לך פנטזיות, דמיון ורעיונות אך ישנו פער גדול בין המציאות לדמיון ובהוצאתם לפועל.
החתימה שלך נמצאת במרכז הדף כמעט, דבר המראה לי את הרצון הגדול שלך לפרוץ קדימה, אך מה שקורה עכשיו הוא שאת שמה פול גז בניוטרל.
התקשורת הבין אישית עם אביך לוקה מעט בחסר והיא גם גורמת למעצורים בחייך האישיים. אני חושב שבמידה ותנסי לשפר עניין זה יסתדרו לך דברים בחייך.
מאחל לך רק טוב.

ורד9

New member
למורן

גם לי נראה שאת רוצה לעשות דברים,להתקדם ,רואים את היוזמה בשוליים ההתחלתיים המתרחבים
אך בדרך את עוצרת,בודקת אולי זה לא יצליח ואז את עוצרת
מדוע?

שלום לך מורן היקרה והמבורכת .

כתב ידך הוא מה שנקרא בפי " כתב מראות התעתועים " עצרת פעם במסע לכתך לרגע דל לשאול את שאלת השאלות המתבקשת
להישאל ? אני נאלץ לומר ביגון קודר שסביר שלא ומבכה על כך .
מסע לכתך מורן שופע חוויות מראות סיפורים קולות ועוד מיני פינוקים שצופן לנו גורל בורא עולם לכל הלך שביל משלו להלך בו עם מראות להתבונן .
גם לך יש מורן שביל להלך בו ומראות רבים לראות ולהתפעם אולם ..........
האם כל אותם מראות בהם את צופה חווה ומרגישה הם באמת מראות למידת פרי המציאות שלך או לחילופין מראות תעתועים כזב פרי דמיון ותעתועי רגש .
כבר מימים ימימה נאמר נהגה נכתב ונלמד שלכל אדם יש מולו את תמונת חייו איתה הוא לומד ומתמודד על הלכות חייו .
אבל מה קורה שתמונת החיים המתקבלת היא בעצם פרי חזיון דמיון המתגבר רבבות מונים בצרוף רגשות פרי נפשך הסוערת ?
מה שמתקבל הוא עולם מבולבל חסר ערכים כיוון ומטרה היות ואת מוקפת כל כולך ביועצי תעתועים מעולם חוסר הקימא .
כאשר את מסתובבת בעולם הגשמי ומתבוננת בו דרך עיני תעתועים ורגש מוגבר על ידי מניעים מוכתבים המטרה נעלמת .
נפיחות אותיותך על גבול הבצקיות מרחיקה את כלל אותיותך מזוית הרצינאל הזויתי לכלל הזוית המתלבטת והמתקערת לכלל קער אדיר אבל
לא מושלם מפאת אי יכולת הכלתו של השלם עקב היותו זויתי מהותי בבסיס יסודו .

מאחל לך מסע מושכל ופורה בנתיב החיים יהי ברוכה .

למעלה