שלום חברים
S sagi.exe New member 31/7/02 #10 מי אמר ? לא טלפון, לא מייל, לא פקס, לא יונת דואר, לא מכתב טבול בבושם, לא פרחים ...כלום, פשוט כלום.
ע ענתי_המתוקה New member 31/7/02 #11 אני אמרתי! זה שאני חושבת על בן אדם זה לא אומר שאני צריכה גם להראות לו או להגיד לו את זה בדרך כלשהי התסכים איתי? יש דברים ששומרים בלב
אני אמרתי! זה שאני חושבת על בן אדם זה לא אומר שאני צריכה גם להראות לו או להגיד לו את זה בדרך כלשהי התסכים איתי? יש דברים ששומרים בלב
ע ענתי_המתוקה New member 31/7/02 #13 לאאאאאא..... מחר אני בורחת לאילת........ ואל תדאג אני אקנה שם דבק מיוחד שיאחד לך את השברים ואז יהיה לך..... שלם!! מבטיחה!
לאאאאאא..... מחר אני בורחת לאילת........ ואל תדאג אני אקנה שם דבק מיוחד שיאחד לך את השברים ואז יהיה לך..... שלם!! מבטיחה!