שלום חברים

חחחחחחחחחחחח

חכה חכה.. חכה שאני אהיה כוסית.. אתה תרייר עליי !!

Silly Wisdom

New member
שלום וברכה ../images/Emo13.gif

אני סילי- המאהבת הלא רישמית של השמיינע
בת 23. גם אני רווקה נחשקת (למעשה שמיינע העתיקה ממני
). מנהלת בצאט חרדים ואת קומונת חרדים ונהנים.
נעים מאוד

Cristiano 1991

New member
אוללה

את ממש מזכירה את שמיינע! חח אתן יכולות להתאים ממש כמו לירון ושיבולת נרד! /tapuzforum/images/Emo67.gif

Silly Wisdom

New member
המממ אתה לא ממש מכיר את

האינטרקציה פה בין כולם. בעיקרון אני נשואה לאלינור. ולכל אחת מאיתנו יש מאהבת. אז לי יש את שמיינע ולאלינור יש את לירון. עכשיו מדי פעם אנחנו מערבבות בשביל הגיוון. אבל שיבי היא לסבופובית שהיא חברה של דן שהוא הומופוב (חוץ מבונו) ודן הוא בן הטיפוחים שלי. עד כאן הכל טוב? חוצמזה- יש לי בעל- שהוא אובססיה. (ובלי קשר יש לי חבר שהוא מבחינתי הבעל האמיתי) ומאהבים לרוב (חפש אותם מסתובבים פה עם ארנק ריק וחיוך מטופש על השפתיים). וזה רק חצי ממה שקורה פה. הבנת? יופי! מחר מבחן! אה ו... כולם פה פדופילים

Silly Wisdom

New member
אבל אני

פדופילית
אישתי קטנה ממני ב3 שנים ובעלי קטן ממני בשנתיים :) ולא כתבתי כלום על דיכאוניות ואין לדיכאוניות שום חלק אצלינו!

מעע??

אובס רק בן 21??נואוו וואי.. ו..דו מי א פאייבר,הדכאון שולט בחצי מהימים שם.. אבל זה מה שיפה בנו!אנשים לא שפויים..עם קרפיזות וקריזות!|ניחום עצמי...
..|

Silly Wisdom

New member
לא

דיברתי על אובס. ובהודעה שלי לא הזכרתי דיכאון. ולדעתי יהיה טוב.

Cristiano 1991

New member
ולדעתי

אתם ממש מנהלים פה עולם שלם בתוך האינטרנט!! נשמע שאתם ממש יודעים הכל אחד על השני.. יפה לכם!

Silly Wisdom

New member
בהחלט

כולנו אגודה אחת. כולם (כמעט) מכירים את כולם זה מה שיקרה לך בסופו של דבר אם תשאר פה. תזהר

Silly Wisdom

New member
מותק

זה היה כתוב לי בפרופיל עוד מהניק צדיקה 19 לפני פאקינג 4 שנים!!!

Silly Wisdom

New member
בחרתי את הניק

כשנכנסתי לראשונה לצאט של תפוז. בזמנו הייתי צדיקה והייתי בת 19. נו אני מור

למעלה