שלום חברים

yoni13077

New member
יחד???

שלום גם לך! אני מניח שאני מדבר בשם רוב החברים פה - אנחנו לא באיזה אטרף לקעקע שום שלטון ושום דבר, סך הכל לחיות נחמד ולהכיר חברים טובים שותפים לדעה במידה כזו או אחרת. אני מאחל לך מכל הלב שאותו יהוה שאת כל כך רוצה לקעקע יתפוס הרבה פחות מקום בחייך עד כדי שכבר לא תהיי להוטה כל כך לקעקע או לשנוא אותו :)

yoni13077

New member
מי זה "אנו"?

אני מכבד את דעתך ואת דרכך לבטא אותה אבל אני לא מחפש להלחם בשום יישות ובשום דעה כך שאת מדברת בשם עצמך, שזה בסדר גמור אבל לא בהכרח מבטא את דעת/גישת הרוב פה.

זה למה, אם ההורים משתכנזים וחושבים שלתת

שמות לבנם על שם מחבר הספר מעיינה של תורה (בחייאת הייתם נותנים את השם על שם היסוד ושרש העבודה) זה יהפוך אותו לאשכנזי, ולא קולטים שבכך הם מאמללים את חייו. אני מקוה מאוד שהניקים עם שמות נקביים או הניקיות עם שמות זכריים אינם סובלים מאותה תסמונת (לא שאני מזלזל ח"ו בטרנסג'נדרים אבל עובדתית החיים בארץ קלים יותר לסטרייטים). אגב, אני מעדיף ניקים שמבוססים על שמות ולא על פעלים.

קתרזיס

New member
הם קיימים?

חשבתי שמהות הפורום הזה הוא שאלוהים הוא המצאה אנושית ולכן אין טעם להתייחס לשאר החוקים שמסביב ל"ישות" הזו. כל היתר זה כבר לחץ חברתי\משפחתי\רגשי\נפשי וכו

ודאי קיימים

ממציאי יהוה לא נגמלו מכל האלים האחרים שבגלריה והם נשארו בתור צבא השמים ושדים ועוד שמות כך שסמאל ולילית תופסים מקום נכבד באמונה השולטת לצערנו בעולם טישיבאב זה יום חגם של כוחות הטומאה שניצחו את יהוה אחת ולתמיד כאילו אבל באמת הוא עבד עליהם והנציח את פולחנו לולי חורבן המקדש והרס מלכות ישראל שם יהוה היה אובד בתוהו עם כל אלילי כנען והגלילות וכך ניצלו סמאלילית וחבורתם מכליון הבנתם את הענין ? לא נורא

למה להלחם? כמו שאני לא

אלחם בבההים שסוגדים ליופי כי זה לא מפריע לחיי האישים כך לא אלחם ביהוה כי הוא לא מזיז לחיי. אם יש קבוצת תימהונים לבושים כמו פינגונים שהולכים אחריו שיערב להם!

yoni13077

New member
את לא חושבת שהגיע הזמן

למלחמת חורמה בבהאים???

moshe010

New member
רובנו נמצאים במצב כזה

שבין אם נרצה ובין אם לאוו יהוה והוראותיו המדוימנות שולטות בחיינו כך שאך טבעי שנרצה לקעקע את שילטונו

למעלה