שלום חברים

שלום חברים

אני מעוניין למכור פסלי זכוכית ופסלי חימר באיביי לאנשים מחו"ל האם זה יהיה סיכון גדול להישבר למישהוא יש ניסיון בכאלה מוצרים<? אני כמובן רוצה לעטוף את זה בעטיפת פצפצים ובקופסת קרטון חזקה האם זה יספיק? וגם איזה מישלוח עדיף לי לשלוח את זה מבחינת ביטחותית (שלא ישבר) האם דואר רגיל או ems? לעונים תודה

ועוד שאלה

כשהמשלוח בדרך ליעדו האם בארץ או בחול יפתחו את החבילה כדי לבדוק מה יש בתוכה? כי אם זה ככה הם יהרסו את כל האריזה וזה עלול להישבר

ozitex

New member
תשובה

מוצרים אלו מצריכים אריזה מ א ו ד מוקפדת תוך שימוש בבולמי זעזועים כמו קלקר וכדומה. אריזה סטנדרטית כמו פצפצים וקרטונים עלולה להתברר כלא מספקת וכבר ידוע על מוצרים דומים רבים שהגיעו שבורים ליעדם. לגבי סוג הדואר- זה כבר יותר שיקול כלכלי מאשר פיזי, כי אני מניח שבלדרי EMS ובלדרי דואר רגיל לא נוהגים בדרך כלל בעדינות יתרה ממילא בחבילות. לא כדאי לסמוך על עדינותם בנושא הזה.

noam weissman

New member
אוסיף כמה מילים כל מה שעוזי כתב

אם מדובר על פסלים מאוד עדינים אני בספק אם יגיעו שלמים. אם מדובר על פסלים כבדים סטייל מורנו וכו צריך לארוז כל פסל בניילון בועות אבל את הנ"ל לשים בקרטון קשיח פי שניים או אפילו פי שלוש גדול יותר מהפסל עצמו. שאת הרווח ממלאים בקש, נייר עיתון מגולגל לכדורים או פתיתי קלקר... זה לא מבטיח שבמאה אחוז יגיע שלם אבל ברוב המקרים. הבעיה עם מוצרים שכאלו שהמשלוח מאוד בעייתי וגם יקר. אם רוצים לחסוך בעלויות משלוח לוקחים קופסא יותר קטנה, פחות חומרי אריזה וכו... בכך מסתכנים במוצר שיגיע שבור. אם מדובר על פסלים שימכרו בעשרות דולרים המשלוח מאוד בעייתי ויקר. אם מדובר על פסלים שימכרו במאה דולר ויותר זה כבר סיפור אחר. לקוח לא ירצה לשלם 20 דולר על פריט ו 30 על משלוח ... לגבי עדיפות כיצד לשלוח תלוי כבר בשווי במוצר וכו..

noam weissman

New member
ואו... ממש לא דואר רגיל

במחירים כאלו אני הייתי מציע אולי לתמחר משלוח חינם. בכל מקרה לשלוח ב EMS בלבד.

למעלה