שלום חברים

נהראש

New member
שלום חברים

אני בוחר בחיים, אני בוחרת בחיים, אנחנו מחזירים את גלעד הביתה אנשים טובים, קחו את המסר הזה או כל מסר אחר שמתאים לכם והציפו את הרשת. יש כאן מאבק תקשורתי על דעת הקהל וכל אחד תורם ומשפיע. השמיעו את דעתכם בכל פורום אפשרי , לא רק כאן, ישנם כוחות שנאבקים בכל כוחם בביצוע עיסקת השחרור, מתוך רגשות נקמה או כאב, זה לא משנה. אנחנו חייבים להתיצב מולם בכל מקום ולהביע את המסר שלנו : אנחנו בוחרים בחיים. חברים, גלעד יושב שם ומחכה. זה הזמן למאבק - עכשיו.

אה כן, אתה בוחר בחיים?

רק חבל שאתה בוחר רק בחיים של גלעד שליט, כי אתה יודע, יש עוד אנשים שחיים במדינה הזאת, גם אם אתה לא מכיר את את התמונה והשם שלהם אישית. וחבל שאתה לא מכיר בזכות שלהם להמשיך לחיות בלי שרוצח עם קבלות יחזור לרחובות וירצח אותם.

גלעד חי ולכן בוחרים בחייו

ואני לא מבינה למה כל פעם אני מתפתה לענות לתגובות המעצבנות שלך.

יפה מאוד! אבל גם מי שיירצח בעתיד עדיין חי

ואני לא מבין למה כל פעם אני מתפתה לנסות להסביר את זה שוב. מי שלא רוצה להבין, בגלל שהוא שם על עצמו משקפיים עם תמונה אטומה של גלעד שליט, לא יעזור גם אם תנפנף בחגורת נפץ חצי מטר מהפרצוף שלו (שזה בערך מה שהמחבלים שאתם רוצים לשחרר עושים היום). הוא ימשיך לראות רק את התמונה של גלעד שליט, ושכל השאר ימותו מבחינתו.

אדוני הנכבד..

כשאר מונחת לפניך ידיעה מראש על בעיה עתידית, היתרון הוא שניתן לחשוב כמה צעדים קדימה, להרוויח זמן כדי לנקוט באמצעים אשר יוכלו למנוע ככל שניתן את הבעיה,לעומת זאת במצב הנוכחי יש לנו בעיה הקיימת לנגד עינני-זאת התמונה "האטומה" של גלעד כנראה בעינייך, הסיטואציה הכואבת מחייבת לפעול כדי להפסיק אותה,ויש דרך להפסיק אותה. גלעד שליט הוא לא איזה עלה נידף ברוח שאין לייחס לו חשיבות,כפי שאתה מזלזל בערך חייו. הסיטואציה הקיימת היא שיש חייל,שהוא כבר לא חייל, בשבי וצריך לשחרר אותו, הפקרה היא הפעולה שאתה רואה בה כנכונה? אם תגיד לי שכן, אני פשוט אבין את הלך הרוח על פיו אתה פועל, זה כנראה יעזור לשנינו:לי להפסיק להתפתות להגיב לך ולך לנסות להסביר את עצמך שוב ושוב. הסיבה שאני כל פעם שואלת מחדש היא פשוט פליאה מאיך אפשר להיות אדיש לגורלו של מי שנרקב בשבי..

ואם החמאס היה דורש את פינוי חיפה תמורת שליט?

לסרב לזה גם היה נחשב להפקיר את גלעד בעיניך? סתם מעניין אותי לדעת אם יש לך איזשהו גבול, או שמבחינתך, כמו רבים בפורום הזה, אפשר לסגור את כל המדינה העיקר שגלעד שליט יחזור, כדי שחס ושלום לא יקרה האירוע הראשון בתולדות המדינה שבו חייל יוצא למשימה ולא חוזר בחיים.

OOB

New member
דמגוגיה בגרוש

מה שהממשלה תחליט מספיק מבחינתי. אם היא תחליט שיש כאלו שלא ניתן לשחרר אני מסכים. אם היא תשחרר את כולם אני גם מסכים. להם יש את הידע והכלים להחליט. לא לאף אחד אחר.

האם תקבל גם את ההחלטה הראויה והנכונה

שהיא כמובן לא לשחרר מחבלים, גם במחיר חייו של שליט?

OOB

New member
אם זה מה שתחליט הממשלה

לאחר בחינה מעמיקה, אז נצטרך לקבל את הדין. אני מקווה שהממשלה תמצא דרך לשחרר אותו.

חיפה בינתיים לא.

אבל המעסה המתוק וכמה אחרים מוכנים לפנות התנחלויות. שלא תבין לא נכון- בתור שמאלני אני בהחלט תומך בפינוי התנחלויות. אבל כחלק מהסכם שלום, ובשום פנים ואופן לא ככניעה לטרור. כניעה לטרור מובילה רק לעוד טרור.

dafna345

New member
חבל לך על המאמצים

הרי הוא כבר כתב כתגובה בפורום שאם זה היה בנו חלילה בשבי הוא היה נוהג אחרת ומשחררו בעד כל מחבל נאלח ככל שיהיה. אז, עזבי זה לא אמין בעיניי.

והקשר הוא...

אולי תואילי בטובך להסביר את הקשר: 1) בין זה שאם זה באמת היה הבן שלי, הייתי (אולי) עיוור בגלל אינטרס אישי ואז, בדיוק כמו שנועם שליט עושה היום, הייתי שם קצוץ על החיים של כל המדינה ושכולם ימותו ושתהיה מלחמה נגד הפלסטינים אחרי שהחמאס יזכה בשלטון המוחלט (כולל בסמכויות היו"ר שהיום נמצאות בידי הפת"ח) בגלל העיסקה, העיקר שהבן שלי יחזור, 2) לבין זה שהיום, כשאני לא עיוור לחלוטין בגלל אינטרס אישי, ובניגוד אליכם כן אכפת לי מהחיים של אנשים אחרים (וגם מאלה של גלעד, אבל לא יותר מאשר של עשרות ואולי מאות אחרים), אני לא מוכן להפוך את רחובות הערים שלנו למרחץ דמים בשביל להציל בן אדם אחד? ותגידו לי עוד משהו, אנשי ה"אנחנו אכפתיים ואתה לא": אם לא היה לי אכפת מגלעד שליט, והייתי מפקיר אותו, כמו שאתם אוהבים לספר לעצמכם כדי לשכנע את עצמכם שאתם הטובים ואנחנו הרעים בסיפור הזה, האם הייתי מציע באתר שלי עיסקה עם החמאס שתשחרר מאות אסירים תמורתו, כל עוד הם אינם מסכנים את ביטחון המדינה? אבל משום מה אתם חושבים שכל עוד מישהו לא מוכן שעשרות או מאות אנשים יירצחו תמורת בן אדם מסויים, זה אומר שלא אכפת לו ממנו. אולי יום תבינו שלהיות הומאני זה אומר שאכפת לך מאנשים אחרים במידה שווה, ולא זה שאתה מוכן לרצוח הרבה אנשים בשביל בן אדם אחד, רק בגלל שיצרת איתו קשר אישי כי אתה מכיר את התמונה והשם שלו. ואולי לעולם לא תבינו. אבל זו כבר לא בעיה שלי. הבעיה שלי זה להציל חיים. ואני אעשה את זה על אפכם ועל חמתכם!

OOB

New member
גלעד ישוחרר

על אפך ועל חמתך
כבר דיברנו על זה שה"פיתרון" שלך לא פותר כלום. מה גם שאין לך מושג מי מסכן את ביטחון המדינה ומי לא. אפשר לשחרר מחבל שנתפס על השלכת אבנים ולמחרת השחרור הוא יחזור עם חגורת נפץ. להרוג מישהו על סמך נבואות שחורות זה לא הומני, זה מעשה נבלה.

../images/Emo243.gifמי שבוחר בעסקת שליט בוחר במוות

החיזבלללה מתארגן כבר לחטוף חיילים נוספים,ראו ערוץ 10 מאתמול החמאס אומר שאחרי העסקה יחטוף עוד, משום שרק חטיפת חיילים גורמת לנושא לעלות לסדר היום. ומי שבעד עסקת שליט בוחר במוות של חיילים ואזרחים שייהרגו ויירצחו בחטיפה הבאה. ומי שבעד עסקת שליט בוחר במוות של אזרחים וחיילים שיהרגו על ידי המשוחררים, ועל ידי אלו שאיבדו את הרתעת המדינה מפני רצח ישראלים, וילכו לרצוח עוד ועוד.

../images/Emo16.gifמי שמתנגד לעיסקה בוחר בהפקרה ובמוות

התארגנות החיזבאללה לחטיפות נוספות רק מוכחיכות שהמטרה שלהם לחטוף חיילים עומדת בעינה. גם אם גלעד יופקר בשבי וגם אם לא, הם תמיד ישאפו להגשמת הפנטזיה של חטיפות. "על סדר היום" תהיה גם החטיפה הבאה חלילה, והמחיר שהם יתבעו יהיה לא פחות "כבד".

למעלה