שלום חברים!

שלום חברים!

ובכן, נשאר לי לכתוב עבודה סמינריונית אחת ואחרי זה.... אסיים את התואר...! עד כה עבדתי ועבדתי ועבדתי אבל עכשיו אני משנסת מותניים לקריאת מאמרים לעבודה הזו ומקווה שהיא תיכתב במרץ (כי צריך להגיש ב-13...) מה אתם עשיתם בקיץ? אולי יש אנשים שמתחילים ללמוד בחולון באוקטובר השנה? מקווה שהיה לכם קיץ טוווווווווווווווווווווווב! ושיהיה לכם סתו מצויין!

גליתוי

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

חזרתי מספרד, היה נהדר! ספרד יפהיפיה והאנשים מקסימים! המחשב שלי עבר בעיות קשות בתקשורת ניסינו הכל מטכנאי מחשבים ועד לטיפול פסיכולוגי ושום דבר לא עזר... בוקר אחד (אתמול) לפתע הוא החליט שוב לתקשר, לכו תבינו מחשבים... שמחה לקרוא את ההודעות שפיספסתי! סחתיין לשיר ואיילה על סדנאות הבזק נראה לי שאאמץ את הדרך הזו לצלם תוך כדי עבודה זה הרבה יותר קל. והתוצאות מקסימות אני בעד לעבוד לפעמים עם הראש ולא תמיד עם "הוראות הכנה" התוצאה מפתיעה והתהליך יותר מהנה. מכיוון שרוב העבודה שלי היא במסגרות של גנים אני מתחילה לעבוד באופן מלא רק אחרי החגים מה שמשאיר לי זמן לעבוד על ההצגה שלי. המחזה כבר כתוב פחות או יותר ועכשיו הגיע שלב בניית הדמויות ובניית הבובות אתמול כבר התחלתי לעבוד על המפלצת הראשונה שלי כדי לבדוק איך מה שאני מדמיינת יראה בפועל לבינתיים זה כייף גדול לראות איך הרעיון הופך למשהו אמיתי... לבובות, לדמויותולבסוף להצגה. מה עם המפגש? אולי עכשיו זה זמן טוב, אחרי החופש ולפני החגים? אני מברכת את כל החברים מהפורום וגם את המצטרפים החדשים ב"תחילת שנה טובה" זה מעין פרומו לשנה טובה... אשמח להתעדכן בתארים של הצגות שלכם ולבוא לראות.. איילה, אם תוכלי לשלוח קישור לאתר שלך אשמח! כי איבדתי את הכתובת שנתת לי. חבובית בהצלחה עם העבודה הסמינריונית! ועוד דבר אחד קטן, אני מחפשת בתל אביב מקום (חדר) שאפשר לעשות בו חזרות מתנ"ס או משהו בסגנון הזה. אז אם למישהו יש רעיון או המלצה אשמח לשמוע. להתראות ובהצלחה לכל החברה הצעירים שלנו שחזרו ללימודים! גלית

ayaly2

New member
מותק..ברוכה השבה התגעגתי../images/Emo24.gif

היי שמחה לשמוע שנהנית בספרד
הנה הקישור לאתר שלי ונדבר
www.asipurtron.dcn.co.il

אילה...../images/Emo52.gif אבל ממש לא יכולתי להתפנות לזה

מקווה שאת מבינה ולא כועסת
איך עברו ההקלטות?

ayaly2

New member
מבינה...מבינה...../images/Emo68.gif

היה אחלה יצא שיר מדליק ביותר..והיום הייתי בראשון היה נחמד וחוץץץ מזה דבי המדהימה עזרה לי
כי מישהו כאן היה עסוק....סתםםםםםםםםםם נשמה היית איתי ברוחך

שלום גם לך נציגת הפורום בספרד

אומנם יצא לנו לדבר בקצרה כשחזרת אבל אני אפילו לא חושב שהצלחתי לשאול אותך אם ראית או פגשת בדרכך בובות או תיאטרוני בובות. את עדיין חייבת לנו תמונות...זוכרת? נצלי את הזמן ש
עובד והעלי לנו אותן אגב, אולי זה הזמן למחשב חדש
עוד בטרם נכנסתי לפורום וקראתי את הודעתך שלחתי לך מייל לגבי מקומות לחזרות...טלפתיה?

שלום גם לך חברה!!!

איזה יופי לשמוע שאת כבר מריחה את הסוף, רואה את האור ונמצאת צעד לפני סיום התואר
בכתיבת העבודה ואני מאחל שהיא אכן תכתב במרץ, בקלות ובעיקר על הצד הטוב ביותר
גם אני כמוך עבדתי רוב הקיץ ( על מה עבדת כ"כ הרבה???) והופעתי בהצגות שונות הן שלי והן בכאלה שאני מופיע כשחקן היו רגעים ומיקרים מטורפים כמעט בכל הצגה, כל פעם מסיבות אחרות שלא כאן המקום לספר עליהם... היה חם, לח ודביק מאחורי הקלעים ועל הבמה למרות המזגנים שהיו כמעט בכל המקומות מלבד 2 אולמות שהקידמה טרם הגיעה אליהם והופעה באמפי ענק ופתוח בנתניה מול המווווווווווונייייייייייי צופים ולמרות הכל דאגתי להנות בכל הצגה והצגה ואכן כך היה היה כייף גדול לשמוע את השקט של הצופים המרותקים למרות שהאולמות היו מלאים עד אפס מקום במאות צופים היה אושר גדול לשמוע את הקהל צוחק בקול גדול ומכל הלב מדברים שאמרתי או עשיתי ( נסי לדמיין את העוצמה שהיתה בצחוקים האלה עבורי למשל באמפי שהזכרתי מול למעלה מ1000 צופים והיה כבוד גדול והרבה
לשמוע מהם תגובות ומחמאות אחרי ולקבל כ"כ הרבה אהבה וחום. ככה עד אמצע אוגוסט שבו גם: " חגגתי " יום הולדת צנוע ושקט בניגוד להרגלי בעבר ולאופיי מאז ניסיתי להשלים פערים בעבודה שוטפת שהצטברה, פערים עם משפחה וחברים ובעיקר פערים בשינה
בימים אלה אני עסוק בלבטים ותהיות שונות...עוד מוקדם אבל מבטיח לשתף בהמשך. את מתחילה ללמוד במרכז? ואם כן מה? זהו, עכשיו אני אניח לך בשקט אבל רק עד ה13.9 !!!!!!!!!!! שעה אחרי שאת מגישה את העבודה אני מצפה ממך לספר איך עבר ומה דעתך ולחדש את פינתה של חבובית באופן סדיר ורציף טוב הגזמתי...לא שעה אחרי יום...

ההודעה שלום גם לך חברה מיועדת לחבובית אבל אני

מרשה גם לכם לקרוא ולהתעדכן בקורותי

../images/Emo24.gif היייייייייייייייי

ובכן... עבדתי בחנות (של לבני נשים...ששש...) המון משמרות ומבחינת לימודים- סיימתי עבודות להגשה (96 בקורס על חנוך לוין!!!- אם מישהו צריך עזרה אפשר לשאול אותי...חחח), חגגתי יומולדת שקט כי רוב החברים שלי היו עסוקים בלימודים או עבודה וזה היה באמצע השבוע אז קצת שכחו... אבל לא נורא, מי שרצה חגג איתי בחגיגות אישיות והיה משובח! עבדתי גם על עצמי: גילו לי רגישות ללקטוז- אז היה לי שינוי תזונה מאוד גדול הקיץ וכמעט ולא אכלתי
, אבל מצאתי שיש הרבה מאכלים טעימים שלא עשויים על בסיס חלב... בחולון: אני מתחילה ללמוד שני מסלולים- בובונאות והפעלה וטיפול באמצעות ת"ב. אני מאוד נרגשת לקראת הלימודים! (בעיקר כי זה יהיה להוציא את פרץ היצירתיות שהוחבא ודוכא בי טוב טוב ע"י האוניברסיטה) מבטיחה לכתוב בהמשך עוד ולהעלות תמונות בקרוב של דברים שהכנתי
נשמע שהוצאת המון אבל המון אנרגיות הקיץ ועכשיו הסתו להיטען מחדש- אני רק מזכירה שאוטוטו סוכות .... אז שמור כוחות!

למעלה