שלום חברים

gavor1

New member
שלום חברים

יש לי אוסידי (כנראה)...! וגם סכיזופרניה . אני נעזר בפורום המון, אבל איני יכול לקחת אותו --- וכן מספר אנשים כאן בפורום שמאוד עוזרים לי. הרי כל אחד חי את חייו ועלינו להתמודד בכוחות עצמינו . חש קושי רב בימים האחרונים אני אכן מתפקד ועושה דברים אך כואב לי הגוף ומרגיש חלש מאוד .אני מטופל הכל טוב ויפה: בעצם כבר אין לי מטפלת ואיני יודע למי לפנות לקבלת עזרה מקצועית. אבקש את חוות דעתכם בעניני . תודה גוב אור

main231

New member
סל שיקום

תפנה לפסיכיאטר שלך בכדי להגיש בקשה לסל שיקום שכולל גם מטפל מקצועי בשיחות בהצלחה

שבוע טוב

אני מניחה שיש לך עובדת סוציאלית. כדאי לבקש ממנה הכוונה. מן הסתם אתה נמצא במעקב, אז פנה למי שמטפל בך ותאר את מצבך. אם הוא לא נגיש בקש לדבר עם רופא אחר. חשוב לטפל ולא לדחות! האם המשפחה תומכת בך? כדאי לבקש עזרה גם מהם. רפואה שלמה!

gavor1

New member
תודה על ההתיחסות

מרוב שניסיתי - אז כבר אני עייף ומיואש , נמאס לי מהמחשבות החוזרות והמציקות האלו, אין לי יותר כוח . ובמשפחה המורחבת אני מסתיר את מה שייש לי אני מתבייש בזה כי יאשימו אותי "וילמדו" אותי איך לחיות נכון. ועם הוריי והאחים כמעט שונה אך אין לי מקום בו שופך את הלב וכ"ו

את מועדון אנוש ניסית?

בעבר היה מועדון ברחוב מסריק בת"א. אולי יש גם יותר קרוב אליך. חשוב שתמצא קבוצת תמיכה קבועה. אולי תתקשר ל"אנוש" ותתייעץ איתם? בטוחה שהם ישמחו לעזור. ודבר נוסף - ממליצה לך ולכל מי שיש לו אפשרות למצוא התנדבות שמתאימה לו. יש המון אפשרויות, וזה תורם מאד קודם כל למי שמתנדב לתחושה הכללית.

gavor1

New member
אכן כן גדול מאוד

אני באנוש זה למעלה מ-10 שנים . יש לי תפקיד הגיזבר ומאוד נהניתי בעבר מהחוגים ומהפעילויות שיש שם . פשוט כל מה שאני עושה אני עדיין לא מרגיש טוב , מושלם , וכ"ו . בס"ה אני מת להרגיש טוב ןללא סבל מיותר שזה ההפרעה הארורה הזו .ברצוני למגר אם בכלל . תודה על ההתיחסות .

למעלה