שלום חברים.

שלום חברים.

רציתי רק לחזק מכאן את כל תושבי הדרום ובעיקר את חברי הפורום שעוברים עליהם כבר שבועיים מאוד לא פשוטים. כרגיל המציאות לא חודלת מלהפתיע - אך למען האמת בישראל זה לא כל כך מפתיע להיות בעיצומו של עימות צבאי. לצערי התוצאות של העימותים האלה הן פגיעה באזרחים משני צידי הגבול. חשוב שתהיו חזקים כי לא מספיק להיות צודקים. כל אותן מדינות שיוצאות נגדנו יודעות היטב כי אם היו יורים טילים עליהם הם לא היו מחכים שמונה שנים כדי להגיב. חשוב שאתם תדעו שמדינות רבות מדברות נגד ה"תוקפנות הישראלית" אך זה נובע רק מהפחד שהמוסלמים החיים במדינתם יבעירו אש בערים שלהם בעצמם, כך שאל תתנו לתחושה שכאילו כולם נגדנו להחליש את האמונה שלכם בעובדה שצה"ל עושה את מה שמתבקש ממנו. בשעות האחרונות גובר גם המתח בצפון וכולי תקוה שלא נכנס למציאות שבה גם הצפון יכנס לכוננות מקלטים. חשוב שתדעו שאנחנו כאן במרכז לא ממשיכים בשגרת חיינו כאילו כלום לא קורה. כמו כולם אנחנו מחוברים לחדשות 24 שעות ביממה, דואגים לכם ולחיילים וגם לחברינו ובני משפחתנו שגוייסו. כל מי מכם שנמצא באיזורי המלחמה וזקוק לתמיכה או לעידוד אישי מוזמן להשאיר כאן מסרים. תחזיקו מעמד, גוטמן ואסיים במשהו מתבקש........ (מילים : עופר בשן)..... אין תפילה טובה מהשיר הזה: .....כשהאור יעלה עלינו ....על ראשינו הנישאים.... אל החסד שומר עלינו ..... לימים שיהיו יפים.... מלחמות שעברו עלינו ..... מה היה כי דיברנו רע....... עוד נראה על מפתן ביתנו .... עייפה שבה אהבה...

אמירי יקירי../images/Emo51.gifשכתבת../images/Emo140.gif

התקופה הזו אכן קשה לכולנו.אמנם אני לא נמצאת בטווח המלחמה(ומקווה שלא אהיה כי היום היה חשש כבד לזה) אך עברתי את אותו דבר בדיוק לפני שנתיים במלחמת לבנון השניה אמנם שהינו במרכז כל אותה תקופה מרוב פחד אך הלב שלי היה בבית שלי והרגשתי כאילו אני שם.מקווה שהלחימה הזו תסתיים כמה שיותר מהר ומהר. ושהחייל שנהרג היום רב-סרן רועי רוזנר ז"ל יהיה ההרוג האחרון. וכמו שכתבת מילות השיר של כשהאור יעלה עלינו היא התפילה הטובה ביותר. שיהיה סופ"ש טוב ושקט לכולנו אמן
אוהבת רעות

ה' רק דיברתי

וממש לפני כמה דקות פורסם על חייל נוסף שנהרג היום בצהריים סמ"ר עמית רובינזון, בן 20 ז"ל

אמירי נישמתי../images/Emo23.gif איזה כיף שכתבת לנו../images/Emo13.gif

אומנם אני לא בקו האש,אבל כמוך בדיוק יושבת מול החדשות בלי הפסקה ומתפללת שהכל יהיה בסדר ושהחיילים שלנו יהיו חזקים וגם תושבי הדרום
וכמובן שזה לא יגיע לצפון-ששם נימצאים כל בני משפחתי וחברים
אני בטוחה שמילות העידוד שלך כאן מחזקים את תושבי הדרום שזקוקים לזה כ"כ
ואין כמו שיר התפילה שלך שבאמת מתבקש לציין אותו כאן. נקווה לימים טובים יותר ולקצת שקט
שיהיה סופ"ש רגוע עד כמה שאפשר ושבת שלום
אוהבת ומתגעגעת המון,ענבר

Jen74

New member
../images/Emo140.gifאמיר, מצטרפת לכל מילה

אמנם אני לא גרה בדרום או בצפון אבל יש לי קרובים וחברים שנקראו בצווי 8 למילואים ואני דואגת לשלומם ומתפללת לחזרתם במהרה ובשלום הביתה.

OOOO0

New member
../images/Emo51.gif רבה שכתבת!../images/Emo24.gif

גם אני מצטרפת לכל מילה ומאחלת לכל חיילינו לחזור בשלום הביתה במהרה ושכל המצב הזה ייגמר כבר והשקט יחזור!

TetiBETTY

New member
תודה על ההזדהות והמחשבות.

כנראה שלא סתם "כשהאור יעלה עלינו" הוא השיר האהוב עליי באלבום... תודה

תודה שכתבת! כל הכבוד. רק הערה אחת חשובה

עפר בשן ולא עופר בשן. שהשקט יגיע במהרה, בעזרת השם!

1sHiRuSh

New member
תודה=]

אמיר תודה על כל המילים והחיזוקים ... זה הדבר הכי מעודד:) שכל חיילי צה"ל יחזרו בשלום ושהשקט יחזור כמה שיותר מהר !

yeala

New member
תודה על ההתייחסות

תודה,אני מהדרום וזה לא קל היום ב12:56 בערך הייתה אזעקה ונפלו 2 טילים ממש מפחיד..

aMiRi GiRl

New member
היי אמיר,

תודה שכתבת. ואני, כחיילת , גם דואגת כל הזמן לכל החיילים שנמצאים שם, וגם לי יש שם אנשים שאני מכירה שנמצאים שם. מה שגם אני משרתת קרוב לבאר שבע, באזור, וזה בהחלט מפחיד לדעת שכמה ק"מ מהבסיס שלי נופלים טילים כל הזמן . נקווה שהמלחמה הזו תעבור בקרוב עם כמה שפחות נזק! ומה שהכי חשוב לדעתי - לא משנה מה אומרים הפוליטקאים למינהם - חייבים לכלול את גלעד שליט בהסכם!! פשוט חייבים!! אוהבת את כולכם, סיגלית

למעלה