שלום חברים

tiger

New member
שלום חברים

רק היום תקפה אותי המודעות לפורום החשוב הזה. אני באופן כימעט מזוכיסטי מגביל את עצמי רק לפורום אותו אני מנהל ולעוד פורום אחד או שניים בנושאים הרלוונטים אליו וזהוא,זה גם ככה גוזל מימני הרבה זמן וכל זה...אז איכשהוא הקיום של הפורום הזה ברח מימני ואולי גם יש דברים שמנסים ליברוח מהם עד שאי אפשר יותר.אז היום בכלל לנושא לגמרי אחר שמעתי על הפורום הזה והתירו לי לספר לכם שיש בתפוז גם פורום להיתמכרויות...פיתאום ניזכרתי איך היו לי גם חברים שהשימוש שלהם בחומרים נרקוטיים התחיל בעיקבות פציעה קשה מורפיום בבית חולים...פיתאום היתחוור לי שיתכן ויש כאן אנשים במצב דומה והם מוזמנים להיכנס אלי לפורום להיתמכרויות.יש משהוא מאוד קשה אבל עם זאת שזוכה לדעתי להרבה יותר לגיטימציה (וטוב שכך)למכור שההיתמכרות שלו היתפתחה על רקע של פציעה. לפחות אצלי יש את הפינה הזו בלב לכל מי שהיתמכר עקב פציעה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=78

טיגר חביב: מדוע אתה חושב

שאנחנו אנשים עם נטיות התמכרויות, אני לא יורדת עליך:אבל אתה חושב שלא חסר לי צרות,ומה שחסר כרגע להשלים את הסט זה התמכרות .... זה לא מחייב,אני לקחתי מורפיום,ולא התמכרתי. שבת שלום ומבורך

smile2life

New member
ענת אני הזמנתי את טיגר לפרסם

מתוך מחשבה שחלקנו כן מכורים לדברים מסויימים. אני לדוגמא מכור לקליעה ברובה אוויר (ירי אולימפי). התמכרויות זה לאו דווקא לסמים (קשים\קלים על זה ניתן להתווכח), אלא גם לדברים כמו מסטיק, סיגריות, ריח של תינוקות וכד´. אני מכיר פגועי PTSD שמעשנים בשרשרת וזו התמכרות רעה, ישנם כאלו שמכורים למין וזה דווקא טוב (לדעתי) ככלל התמכרויות זה רע אבל ישנן כאלו שפגועות בך ובסביבה ואלו רעות....

סלח לי מני, היתה אי הבנה.

אז בוא נראה למה אני מכורה: לבעלי
סתםםםםם, אני מכורה ל: אינטרנט,לניקיונות(אני חושבת שיש לי מין אובססיה קטנה) אבל האמת זה לא מפריע לי. מכורה לבת שלי....מתה עליה! בסכ"ה אני לא מגדירה עצמי כמכורה, וגם אם כן,אז זה לא מפריע לי. אני צריכה לחשוב עוד. מני אני אוהבת אותך,ברצינות אני חושבת שעל סמך ההודעות בלבד,אפשר לדעת איזה דמות מסתתרת מאחורי השם. ברצינות,כולם פה מקסימים

ינשוף23

New member
התמכרות חיובית!

קודם כל שבת שלום לכולם! דבר שני זה ידוע שישנן התמכרויות חיוביות דוגמאת:כושר גופני,תחביבים, ולפי דעתו של מני גם מין. עכשיו שאלה לענת-האם את חושבת שעל סמך ההודעות את יכולה גם לדעת איך אנו נראים? סתם מעניין אותי
יאללה תעשו חיים בשבת,ותראו כמה שפחות חדשות.ואם אתם ממש לא יכולים בלי, אז ברוח הדברים אפשר לראות את http://www.nakednews.com/

ינשופי ../images/Emo6.gif אין לי שום דרך לדעת איך

אתם נראים..... אבל בהחלט יש דרך ע"ס ההודעות לדעת מי בחור נחמד,מי בחור אופטימי. אני בעוד פורומים אפשר לזהות אפילו מישהי ברברית, וזה עובד. אתה יודע שיש לי כמה חברים אישיים דרך הפורומים,ברצינות. ברצינות פה יש אנשים מקסימים..... (בגלל זה אני פה)

למעלה