שלום חברים

ד ר א ל

New member
שלום חברים

היום קראתי את העיתון של אתמול, אותו עיתון שמחולק חינם (ישראל היום) ואני רואה משהו מאד משעשע. הכומר אנטוניו דוגני החליט לייסד תחרות יופי חדשה - לנזירות (האחות היפה 2008). רגע, למה לספר שאפשר לקרוא בכתבה. ואפשר גם באנגלית. או לעיין באתר הזה ולראות מה הן חושבות על זה אבל איפה מצביעים?? רגע אחפש, אוי אני רואה שהתחרות בוטלה .. חחח זה היה יכול להיות משעשע אם נזירות היו שולחות תמונות שלהן בביקיני. אבל בעצם טוב שביטלו, הגיחוך היה רב מדי בשביל הכנסיה לסבול כזה דבר.

salt of earth

New member
טוב שביטלו

אמנם אחינו המוסלמים כבר עושים מזמן תחרויות יופי לבנות ששמות כיסוי ראש. אבל ישנו הבדל ופער עצום בין נזירה לבין מישהי עם כיסוי ראש. עיתון ישראל היום ממש מעניין, כאילו הם כמעט כבר שנה או פחות מחלקים אותו חינם, לא חבל להם? יעני אני מבינה שהם מרוויחים כסף מהפרסומות אבל בכל זאת מה הטעם בלחלק אותו חינם. אגב אצלנו באונ' אי אפשר להתחמק מאותו בחור שמחלק את העיתון הזה חחח תאמינו לי שניסיתי

ד ר א ל

New member
חוצפה!!!! יש איזורים בתל אביב שמקבלים אותו

לתיבת הדואר שלך בבית! ואני צריך לכתת רגלי ולמצוא איפה מחלקים אותו ברחוב, כי בשכונה שלי השקטה אין מספיק אנשים בשביל לשים בחור שיתחנן שאקח עיתון. אבל האמת? למה להתאמץ?? כאשר אני יכול לקרוא את העיתון און ליין כאילו קיבלתי אותו. אבל בשירותים זה בעייה למלא את התשבצים.. ומחשב נייד עוד אין לי, חוץ מזה מחיקות הטיפקס על המסך כאשר אני שוגה בסודוקו לא יראו יפה ברזומה שלי.. חחחחח ופה אפשר לקבל את העיתון המודפס - רק על צג המחשב

salt of earth

New member
מוזר העיתון הזה

כאילו יש אצלנו מקומונים שמחולקים חינם אבל הרמה שלהם היא ממש ירודה, ולרוב זה ידיעות גנובות ורכילויות. אבל בעיתון הזה ממש מתאמצים וכותבים בו גם עיתונאים מכובדים כמו דן מרגלית. אז מה ההגיון בלחלק אותו לבד. שמע אנחנו באונ' מפונקים מאוד, רק תבוא בשבוע הראשון בלימודים ותראה את כל החברות הגדולות פשוט זורקים עלינו מתנות קלסרים מרקרים, מחברו., גם בתקופת המבחנים מחלקים לנו ממתקים ופופקורן ויוגורטים למיניהם אחד היתרונות בלהיות סטודנט

ד ר א ל

New member
הרעיון של חינם נדמה לי שלא יהיה זר לנצרות

לדעתי המצב האוטופי הוא שבכלל לא יהיה מטבע.. (כלומר כסף). קראתי בספר יפה למדי, על מצב אוטופי כזה, ובו הגיבור מגדל גידול חקלאי והולך אל השוק ושם הוא מפציר בעוברים ובשמים לקבל מהיבול שלו כמובן ללא שום תמורה. וכמובן שכל המגדלים והיצרנים האחרים עושים אותו דבר, ואין שם חמדנות, כך יוצא שכולם מקבלים כפי צרכיהם. ומי שלא מייצר או מגדל מזון? הממ.. למשל ראש הכפר שם, מייצר בעצמו.. אז פוליטיקה בוודאי שאין. ואפרופו חמדנות, הממ.. אפשר להגיע לאוניברסיטה ולקבל פופקורן חחחחחחח

ד ר א ל

New member
שכחתי לציין שזה ממש אדיר העיון בעיתון

און ליין - ממש כאילו קוראים עיתון רגיל.

חברים, למה האנטי??? ../images/Emo13.gif זה מהלך שהתחיל ברחבי

העולם מזה זמן מה, טוב מאוד שהגיע כבר לכאן, רק נקווה שיצליח.... הסטודנטים אכן מפונקים, יותר מדיי הייתי אומרת!!!!!!!!!!!

ד ר א ל

New member
לייט

העניין של נזירות הוא כזה שהנזירים נכספים למצב שבו הם ימותו לעולם - יחיו לאלהים. אם זה מגיע למצב של תחרות יופי... אז אין טעם בכל מוסד הנזירות. אגב, מעטים מאד נזירים האמת בין "שוכני המנזרים".

ד ר א ל

New member
חחחח לייט - אבל הגבת על ההודעה הראשונה

אז חשבתי שאת ממש ממש ליברלית חחחחח

התכוונתי להגיב לכל השרשור ../images/Emo6.gif

טוב להבא אבהיר את עצמי ואשים לב לאיזה הודעות אני מגיבה

וכרגע כן התכוונתי להגיב להודעה זו ../images/Emo9.gif

דראל, אני לא יודעת כמה נזירות פגשת בחייך, אבל אני פגשתי לא מעט נזירות, רוב רובן הן פשוט נשים מקסימות, טובות לב שבאמת חיות לפי דרכו של ישוע, או לפחות הכי קרוב לזה אם נשווה לאחרים... אז לא הייתי אומרת שמעטים מאוד הם נזירי האמת (נזירות אמת...).

ד ר א ל

New member
לילה טוב לייט

אני לא פגשתי הרבה נזירות בחיי, וגם אם הייתי פוגש, לא חושב שיכולתי לקבוע אם נזירות אמת הן או רק "שוכנות מנזרים". אני מסתמך על עובדה מסויימת, שמעטים ביותר האנשים שמצליחים להגיע לדרגות רוחיות גבוהות, שאפשר יהיה לכנותם "אמיתיים". זה שאדם הוא מקסים, או טוב לב, לא אומר דבר לגבי עובדה זו. אפרופו דוגמה לנזירת אמת של ממש, היא גו'ליאן מנורוויץ' שחיה באנגליה במאה ה15 לערך וכתבה ספר "התגלות האהבה האלהית".

השמש זורחת כל בוקר - זאת עובדה ../images/Emo9.gif

אגב, זה שהעולם לא יודע על הרבה כאלה, למשל "נזירי אמת", זה לא אומר שמעטים הם, מי שחיי בדרכו של ישוע לא מספר לעולם על כך, זה העניין
יש פתגם עממי בערבית "אעמל כיר וזיתו בלבחר" כלומר "תעשה מעשה טוב ותזרוק אותו לים". יום מקסים

למעלה