שלום חברים

fahitasboy

New member
שלום חברים

זהו. שוחררתי מהצבא בעת האחרונה, לאחר שירות ארוך ומייגע. באופן ספק מקרי ספק מכוון (כנראה שיותר מקרי ממכוון) אני רווק והתקמבנתי על עבודה סימפטית בהיי-טק, ואני מתכוון להעביר את השנה הקרובה בחיי נהתנות מופלאים. מאחר וביליתי את שנותיי האחרונות בפוריטניות מפתיעה, השינוי יהיה מעניין. עכשיו אני רק צריך להבין איך אמור לחיות רווק היי-טק נהנתן.

ש חף

New member
יאללה פנק אותה

חסר מה לעשות? הבעיה היא שמרוב שאני עובדת אין לי יותר מדי זמן להנות מהכסף שאני עושה זה הלופ של החים כנראה... לא יודעת אם הבנתי אותך זרוק איזה כיוון ננסה לעזור <ברוך הבא בצל פורומינו>

fahitasboy

New member
חסר מה לעשות, בוודאי!

עד עכשיו חייתי בשביל העבודה - וממש נהניתי מזה. עכשיו אני רוצה לחיות (ממש קצת) בשביל עצמי. העניין הוא שמסיבות רגילות זה אחלה - אבל אני מחפש דברים יותר קהילתיים כאלה. אני לדוגמא מת על המנזר, כי זה מקום מאוד חברותי ופתוח. אני מחפש מקומות פעיליות כאלה, ולהרחיב את מעגל האנשים שלי. בשבילך, אני מקווה שהעבודה שלך שווה את זה. לחיות בשביל העבודה זה מצוין, כל עוד שהעבודה באמת חשובה. אני ביקשתי עבודת 8 שעות בכוונה, כדי שיהיה לי זמן לנוח ולהתפנק.

ש חף

New member
אמ...

שווה את זה? לא יודעת אין כל כך ברירה,זה צורך ומעבר לזה גם אתגר והנאה למרות שזה לא התחום בו אני רוצה לעשות קריירה אבל בדרך לשם יש הרבה תחנות,מכל דבר לומדים. לגבי מקומות - פעם הייתי עכבר העיר,היום כבר לא בזמני הפנוי המועט יש לי את התחביבים שלי,את החברים,את המקומות הישנים והאהובים. אני יכולה להגיד מניסיון שאנשים חדשים פוגשים בכל מיני מסגרות חדשות - לך תלמד משהו,תפתח תחביב,תתנדב קשה לי להגיד כי זה לגמרי עניין של טעם אישי ואזור מגורים. בוא איתי למסיבות ריקודים סלוניים

ש חף

New member
ושכחתי

סדנאות וקורסים! יש מלא תחומים שניתן ללמוד בזמן הפנוי ולפתח (צילום,בישול לדוגמא) עניין של זמן וכסף....

fahitasboy

New member
כן כן כן

ובכן, ריקודים סלוניים זה טיפל'ה בורגני מדי בשבילי, אבל תודה. :) אני יותר outdoors שכזה. אני יותר בעניין של להתנדב עם נוער במצוקה, אבל ככה לא חיים חיי נהנתנות, :). נהנתנות זה לאכול סושי כל יום במון, לראות סרטים זרים בסינמטק וללכת למכוני כושר עם "פאוואר-יוגה-פילאטיס". נראה לי שאני אמצע מסגרת התנדבותית שאני יוכיל להועיל בה, ומדי פעם אזמין סושי לדירה, ואת שאר הכסף אחסוך. :) מה תחום עיסוקך, אם יורשה לשאול?

ש חף

New member
כל מיני דברים

אני לא אכנס לזה כאן. נשמע שאתה יודע היטב מה אתה רוצה לעשות אז יאללה לעבודה
ריקודים סלוניים זה בורגני? ואני חשבתי שסושי,סנימטק ופילאטיס עונים לקטגוריה הזאת

fahitasboy

New member
יש ביטוי סיני ידוע

"כל המרבה בהפנקה - הרי זה משובח". כלומר, כל עוד אדם מסייע לסביבתו הוא, שיתברגן כמה שהוא רוצה. חוצמזה, על סושי אני בחיים לא אוותר - לא משנה כמה בורגני זה. אנחש, אם כך. תחום עיסוקך הוא רדיפת מהגרים מבריכות של קיבוצים באמצעות מטאטא גדול.

למעלה