שלום,חברים.

ק ר ח

New member
שלום,חברים.

אני מעלה פה תמונות שלי, קוראים לי עדי כהן,ואני בן 23,ואני עונה לשם "קרח" גם,אני ראפר(מודה באשמה). בקרוב מאד יוצא לי סינגל שנקרא "לוהטת" ואני מעלה פה מספר תמונות, והייתי רוצה לראות הצעות לאיך עטיפת סינגל יכולה להראות,ושהתמונות שאני מעלה (שחלקן איכותיות מאד) ירוטשו באופן שהרקע שם ישתנה, הכינוי שלי זה "קרח",אופי הסינגל זה שיר מפציץ רחבות ריקודים,וכשם השיר,מתעסק בבחורות יפות, והייתי שמח לראות הצעות,אם זה משהו טוב,בהחלט יכול להיות שגם אשתמש בזה,תודה.

Nienna17

New member
אני לא חושבת שאנשים רבים

היו מעודדים מצב כמו שלך : "והייתי שמח לראות הצעות,אם זה משהו טוב,בהחלט יכול להיות שגם אשתמש בזה,תודה." יש ריטושים ועיצובים שבאמת אנשים מוכנים לעשות, אבל כשזה מדובר כבר במשהו שקשור אך ורק לאינטרסים הרווחיים שלך, קשה לי להאמין שתקבל עזרה באמת. אבל שיהיה לך בהצלחה, בכל אופן ובקריירה שלך

ק ר ח

New member
סבבה,מקבל את זה,ולפי מה שזכור לי בהודעה שלי

לא הכרחתי אף אחד,נכון?... את,כמנהלת,יכולה למחוק את ההודעות ואת התמונות,אם בא לך,וסתם נקודה קטנה למחשבה: אם הם עושים את זה,והעיצוב/ריטוש שלהם הוא טוב ומתאים,ואני "משתמש" בזה,אז העבודה שלהם,שלפי הבנתי ולפי מה שראיתי פה בהודעות הם עושים מהלב ובכיף תגיע לכמה שיותר עיניים,וכאמנים מה הם רוצים? שזה יגיע לכמה שיותר עיניים,אמן שיגיד שהוא לא רוצה שיאהבו אותו ושהיצירה שלו לא תגיע לכמה שיותר עיניים,ישקר לך או שהוא לא אמן...חבר טוב מאד שלי הוא מעצב גרפי,מהטובים ביותר בתחום,והוא יכול תוך שנייה,לעשות את מה שרציתי,ללא תמורה כספית,ואצלו זה עבודות ששוות הרבה, ,אבל אני העדפתי להכנס לפה,כי ראיתי שאתם עושים כל מיני ריטושי תמונות לכל מי שחפץ בכך,מהלב. דווקא חשבתי,שאם יש סיכוי שהיצירה שלהם,תגיע לכמה שיותר עיניים,אז הם השיגו את שלהם. ושוב,לא מכריח אף אחד,ההפך,אם פגעתי בתקנות פה של הפורום,או עשיתי משהו כביכול לא במקום,את מוזמנת למחוק את ההודעות,יש לך את הכח,את כחולה... ואם אני לא אקבל עזרה באמת,לא נורא בכלל,ההפך,אני אסתדר,חבל בשבילם,תודה רבה,אני אצליח ללא שום ספק,(הסינגל הזה מפציץ באחריות),ובהצלחה גם לך,ולכולכם.!

Nienna17

New member
בהודעה שלי לא הייתי אף כוונה

לכך שהשרשור שלך לא הולם, או שאני מאיימת במחיקתו. בסה"כ ציינתי עובדה שמצב כמו שלך, שבו יש לך אינטרנס רווחי לעניין אולי לא ימשוך קהל רב של מתנדבים. נכון הכל פה ברוח התנדבותית, ובגלל זה אמרתי לך בהצלחה - אם יהיה מישהו המוכן לעזור לך ללא תשלום , בכיף
. רק שתבין, שזה לא בדיוק סדר היום בפורום. כאן עושים יותר דברים לאנשים המבקשים דברים בשביל עצמם כמו : ריטושים, עיצובים לרקעים וכו'. אז כשפתאום צצה לה הודעה כמו : " הייתי רוצה שתעצבו לי דיסק שבו אני אשתמש בשביל פרסום הדיסק שלי" (סתם מקצינה ), אז קל לסלוד טיפה מההודעה. אבל שוב, אני לא אומרת לך "לך מפה" או "אתה לא רצוי", אני בסה"כ אומרת שאולי לא תקבל מענה |(במילים פשוטות
).

תראה

רב הדברים שמרטשים/מעצבים פה הם ברב המקרים אם לא בכולם לשימוש אישי ולא למטרות רווח ופרסום.. ברגע שאתה רוצה שיעצבו לך מוצר כזה או אחר (אשר יופץ ויפורסם) זה כבר לא במסגרת מה שנעשה פה בדר"כ..עיצוב גראפי של עטיפה לדיסק נניח או דברים לצרכי שיווק שונות באלף אלפי הבדלים מריטוש לתמונה למישהי שתשתמש בזה לצרכייה האישיים או מקסימום להדפיס ולמסגר. אין בעיה אולי יהיו כאלה שיהיו מוכנים לעשות עבורך עבודה כזאת,אבל לא מספיק שהם עושים בחינם אז כתבת שלא בטוח תשתמש בזה? אנשים משקיעים בזה זמן.. ועוד נקודה למחשה,קצת פוגע כל הקטע של "...הוא מעצב גרפי,מהטובים ביותר בתחום,והוא יכול תוך שנייה,לעשות את מה שרציתי,ללא תמורה כספית ואצלו זה עבודות ששוות הרבה" קצת מתנשא לטעמי...ואם הוא באמת יכול אז למה לא? הוא גם מכיר אותך ויודע מה מאפיין אותך.. בהצלחה בכל אופן..

למעלה