שלום חברים

שלום חברים

ביום שישי - שבת הקרוב לא אהיה ליד מחשב... אשתי ואני הולכים לתל-אביב. זה לא "נוסעים" לתל אביב אלא הולכים!. נצא מירושלים ביום שישי - מוקדם בבוקר, עם תרמילים על הגב, אוכל, מים, אוהל, שק"שים בקיצור כל מה שצריך לטיול נחמד ו...נצעד לכיוון הים תל - אביבה... חלק מחבריי טענו שאנחנו לא שפויים והציעו לנו את מכוניתם, לתת לנו כסף לאוטובוס ועוד... אני לא מבין אותם. תמיד נוסעים לאילת, לצפון, לנחלי רמת הגולן... תמיד רחוק מהבית ושכחנו את הסביבה הקרובה אלינו. שאיפתי היא ללכת ביערות ירושלים... כן, בין העצים הללו שרואים מהיציאה של ירושלים עד "שער הגיא". להתהלך בין השדות שרואים במהירות של 100 קמ"ש בצידי הדרך... לא למהר להגיע למטרה מסויימת במהירות האפשרית אלא להוריד את הקצב, לנשום את הטבע, להתמזג עימו לרגע בלתי נשכח.

תמרv

New member
../images/Emo66.gif

אוריאל- כה לחי! אתם מוזמנים לקפה בעיר הקודש!(גם אני וגם יאצק(אחים, דרך אגב) גרים בתל אביב. יש לכם מקום לינה? תמר

מקום ה../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

במקום שבו נתקע את אוהלינו בדרך... מה זה שווה לצאת לטיול אם הולכים ל...מישהו. זה עושים בחיי היום יום הרבה פעמים. הפעם יוצאים מהשיגרה. "יצאנו מדעתינו - נשוב ביום א´"

אוריאל.... רוצה גם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

המקסימום שיכולתי לחשוב עליו זה ללכת מהבית שלי לכיוון הים... 10 דקות נסיעה.. שששששש וגם זה בגדר "אולי" כל לחי איש מקסים משתוקקת לקרוא חוויות מהמסע

odeia

New member
אוריאל, תזהרו בדרככם, צאו בשלום

וחזרו בשלום. תעשו חיים ותהנו מהטיול.

חיה 35

New member
נסיעה טובה..אופס לא הליכה נעימה../images/Emo24.gif

אוריאל יקירי! שיהיה לכם אחלה טיול
תשמרו על עצמכם
ואם תהיה בת"א ותצרך מה שהוא תהיה בקשר
תחזרו בשלום
וספר לנו על החויה הנפלאה