שלום חברים!

ravine

New member
שלום חברים!

שלום לכולם!! אני רעות.. כבר הייתי כאן בפורום לפני יותר משנה (לפני הגיוס..) ועכשיו חזרתי (אומנם עדיין בצבא) ואני שמחה לראות כאן כמה שמות מוכרים.. קודם כל אני אציג את עצמי כמו שצריך.. רעות, בת 20 וקצת מירושלים משרתת כקצינה בחיל תקשוב ומשתחחרת עוד שנה ו-4. התאהבתי בגלי לפני שנתיים וחצי כששמעתי ברדיו במקרה שיר שלה (במקום איתך) ומאז התחלתי להתעניין יותר בגלי, לקנות כמעט את כל האלבומים שלה, ולשמוע אותם בלי הפסקה.. חוץ מזה...אני שרה ומנגנת על גיטרה, כותבת ומלחינה. וזהו, אני אשמח להכיר אתכם קצת טוב יותר כדי לקבל פחות או יותר מושג לגבי החברים בפורום, ובכלל אני אשמח לקחת חלק פעיל בפורום (למרות שאני כאן רק בסופי שבוע) ולהנות ביחד אתכם מגלי עטרי המקסימה!! שתהייה לכולם שבת שלום!!

נעים מאוד אני דניאל ../images/Emo24.gif

אני אמנם לא מעריץ של גלי אבל די מחבב אותה ואת שיריה ואת קולה. אני פה בפורום מציץ מידי פעם וכותב פעם ב.. חח.. ברוכה הבאה

שרית7

New member
הי ברוכה הבאה/השבה ושירות נעים

האמת רובינו כאן בסופי שבוע - אולי לא חיילים אך עסוקים כל אחד בענייניו ומוצאים גם זמן להתכתב ולהתעדכן בפורום. אז קודם כל הרשי לנו לברך אותך על טוב טעמך וכמובן נשמח לראות אותך פה באופן תדיר. כל אחד כמעט מחברי הפורום הפעילים, וגם רבים מאלה שלא כותבים כאן, רשמו על עצמם בספר האורחים. להלן סיפורי: "טוב, אז ה"רומן" שלי עם גלי עטרי החל בשנת 1981 כשהייתי ילדה בכתה ג'. היה לה שיר בשם "לא יודעת" ש"תפס" אותי משמיעה ראשונה ואח"כ כשראיתי אותה בתכניות טלויזיה היא כבשה את לבי מן הרגע הראשון. מעבר להיותה אשה יפהפיה, היה בה משהו מלאכי - מן תמימות וטוהר בתוליים כאלה. החיוך והעיניים שלה הקרינו לי, כילדה, טוב לב וחמימות, וממש הרגשתי צורך לחבק ולנשק אותה. כילדה, גלי נראתה לי כמו פיה טובה. ההיסטריה החלה אצלי רק כעבור כמה שנים, בתחילת גיל ההתבגרות כשהייתי בכתה ז' ואז כבר נכנסתי לעניינים... כל המחברות שלי, הספרים היו עטופים בפוסטרים שלה... פירסמתי מודעה ב"מעריב לנוער" והתחלתי להתכתב עם מעריצים שלה מכל רחבי הארץ, להחליף פוסטרים וכתבות ולפקוד באופן קבע את חנות התקליטים של ז'קי בתחנה המרכזית הישנה בת"א, בחיפוש אחר תקליטים שלה מכל הזמנים. בגיל 14 זכיתי לראות אותה לראשונה בהופעה. אני לא אשכח את היום שעיניי נתקלו במודעה שאמרה:"ערב כשרונות צעירים אומן אורח: גלי עטרי" רצתי הביתה נרגשת ועוד באותו יום מיהרתי עם חברתי הטובה לרכוש כרטיסים מבעוד מועד. באותה הופעה פגשתי מעריצים נוספים שלה שהיו חלק ממועדון מעריצים שהקימו לה, ועבורם זו לא היתה ההופעה הראשונה. יחד אתם מצאתי את עצמי מתגנבת אל מאחורי הקלעים ממתינה לגלי שתגיע. ההתרגשות היתה אדירה - היה נדמה לי שמי שעמד לידי יכול היה לשמוע את פעימות הלב שלי. במהלך ההמתנה דיברנו ביננו, והם סיפרו לנו חוויות אישיות על פגישותיהם עם גלי - סיפורים שנשמעו לי לקוחים מאיזו אגדה באותה עת... ואז זה קרה... הדלת נפתחה ובפתח עמדה גלי בכבודה ובעצמה. היא היתה מהממת ביופיה... בחוץ ירד גשם והיא נכנסה וניערה את שיערה וכשהרימה את הראש ראתה שחדר ההלבשה מלא עד אפס מקום. כעבור סריקה של כמה שניות, בה בירכה את כל הנוכחים באופן אישי, היא קלטה את חברתי ואותי ואמרה: "אתכן אני לא מכירה"... בקול רועד הצגנו את עצמנו בפניה (עד היום אני לא מאמינה שיצא לי קול מהגרון מרוב התרגשות) הרגליים שלי רעדו ממש. מאז אותה הופעה ופגישה ידעתי ש"הרומן" שהתחיל כמה שנים קודם לכן, יימשך לעד. ואכן כך היה. מאז אותו יום שמרתי על קשר עם חלק ממעריציה, לקחתי חלק בפגישות מעריצים שארגנו לה. כל יומולדת, כל ארוע משמח שהיה בחייה לא עבר אצלי על סדר היום. שלחתי מכתבים מלאי חום ואהבה, מתנות, פרחים וכמובן נכחתי באין ספור הופעות. כיום, הקשר שלי עם גלי, כבר עבר מזמן את "מחסום" מעריצה-מושא הערצה, והפך לאישי וחם, ואני אצלה כבת בית. "אין לי ארץ אחרת" אמרה גלי, ואני אומרת אין לי זמרת אחרת - בקול החם, המלטף והמרגש, בשירים הנוגעים, ביופי, באצילות, בעדינות ובחוכמה. מי שמכיר אותה מצא עולם ומלואו ומי שלא, מפסיד ואף פעם לא תדעו עד כמה".

ravine

New member
היי שרית!

נראה לי שאת המעריצה הותיקה כאן בפורום..
לחשוב שהערצת אותה עוד לפני שאני בכלל נולדתי!! זה רק מוכיח כמה שגלי הייתה ועודנה- זמרת ענקית, נצחית אפשר לומר.. מממ ואם כבר הזכרת בדברייך מפגשי מעריצים.. מתי אם בכלל מתוכן איזה מפגשון? ומתי היה האחרון?

שרית7

New member
קודם כל אני לא ה"מעריצה" הכי ותיקה.יש

את עדי שהוא קצת יותר ותיק וגם את קובי אנקרי שלא הכי פעיל בפורום לאחרונה אבל קופץ לבקר מדי פעם. באשר למפגש. התקיים אחד כזה לפני כ3 שנים בדירה של רובי דרור בספטמבר - בסמוך לצאת האלבום האחרון "חבק אותי לאט" במפגש נכחו חברי הפורום חלק אינם פעילים כבר בפורום, אבל עדיין ממשיכים לאהוב ולהתעדכן בדרכם. גלי עובדת על האלבום הבא ונראה ששלבההקלטות באולפן כבר קרוב, כך שתוך כמה חודשים צפוי לצאת כבר שיר חדש,ולקראת האלבום החדש, היא תתפנה להתארח אולי גם בפורום הזה וגם ודאי תסכים לקחת חלק במפגש מעריצים במידה ויתארגן אחד כזה. אגב מפגשי המעריצים שאני דיברתי עליהם בספר האורחים היו מתקופה אחרת לגמרי...

למעלה