שלום חברים!

Musta Susi

New member
../images/Emo68.gif אז מה אם השם שלי מטעה?

(כלומר, גם הNick וגם האמיתי...)

IJohnYI

New member
מודיעין זה כיף

הכי טוב מודיעין... D: אגב, תהנה פה, אחלה אנשים.. ואני לא הגבתי כבר שנים אז בטח אף אחד כבר לא זוכר אותי

בדנתמ

New member
ואני מניח שאת אוהבת סונטה ארקטיקה...

אחלה להקה
אפילו שלגיטריסט שלהם יש שיער אדום חח...

בדנתמ

New member
אפשר להסתכל על זה גם ככה...

שיער אדום זה יתרון מובהק אם את אוהבת ספגטי אל-פומודורו (ספגטי ברוטב עגבניות...)חח אוף תראי מה עשית... גרמת לי להתגעגע לשיער הארוך שהיה לי לפני הצבא... אמנם הוא לא היה אדום (אני חושב שלגדל אותו טבעי בלי לצבוע או להפוך לראסטות או שאר דברים מוזרים זה הכי יפה..) אבל גידלתי אותו 4 שנים ולמרות התלתול שלו הוא הגיע לאמצע הגב
לא נורא לפחות עכשיו אני מרגיש את הרוח על הראש אחרי תספורת
ולוקח לי דקה להתקלח
ועוד קצת יותר משנה וחצי אני אוכל שוב לעשות איתו מה שבא לי...

מעניין באמת מה קרה לשיער של יאני מאז שהוא

בצבא הפיני... ושיער ארוך וטבעי זה באמת הכי יפה.....

בדנתמ

New member
זה משעשע

משעשע שדווקא מדינה כמו פינלנד היא עוד מקום עם גיוס חובה. במי הם ילחמו? שוודיה?... *טוב האמת שיש להם את רוסיה אבל אם רוסיה באמת תרצה לתקוצף אותם אני בספק אם משהו יעזור להם מסכנים... חח איזה אחד שהיה איתי בשכבה עכשיו בצבא הפיני (בן של דיפלומט פיני)

רוסיה לא תתקוף אותם...

היה לך פיני בשכבה
הצבא של פינלנד באמת מיותר.. אני יודעת שטוני קאקו היה 330 יום בצבא הפיני..בתקופה שלפני סונטה..

כןכן אני יודע שאת פאתטית נורא.

דווקא הוא אחלה בנאדם. פעם אבל שיחקתי בAA ופגשתי שם איזה פיני שדיברנו אחרי זה (וואי זה היה לפני 6 שנים:S) הוא זה שהכיר לי את צ'ילדרן אוף בודום^^ חחח שאלתי אותו מה זה והוא אמר לי שזה איזה שיר שיש שם עכשיו הרבה ברדיו..
מאז אני אוהב אותם..

skipp

New member
היה לנו פיני בשכבה ?! ../images/Emo12.gif

על הנורווגים שמעתי אבל על פינים ?

בדנתמ

New member
האמת ש...

האמת שהיו כמה פינים... שלושה אני חושב אבל השניים האחרים היו ישראלים ממוצא פיני פשוט... והכי מצחיק... יש לי איזו ידידה פינית אחת שלא הכירה סונטה ארקטיקה לפני שהשמעתי לה

למעלה