שלום חברים!

בדנתמ

New member
שלום חברים!

יום שישי ה13 אפלולי וחביב לכולכם! למי שתהה... כן זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה
פשוט פתאום ראיתי פורום פאוור מטאל והחלטתי שזה מקום טוב לבדוק אם יש איזו מסיבת יום שישי ה13 לפנים כמו שאני אוהב (הרבה פאוור מטאל כמובן
) אז מישהו פה יודע על מסיבת מטאל טובה לכבוד התאריך שמגיע פעם ב4-5 חודשים?... גם עם רק חלק מהזמן יהיה שם מטאל זה יספק אותי
וכדי לא להיות כזה לא מנומס... את השם שלי אני מעדיף לשמור במערכת, אבל אני גיטריסט בן 20, שבתקופה האחרונה(קרוב לשנה וחצי) לא יצא לו ממש לנגן (צבא מה לעשות...) אני אוהב מוזיקה טובה
פאוור מטאל, קצת הבי מטאל, מוזיקת גיטריסטים כזאת (סטריאני, מאלמסטין ושות'), מוזיקה אירית, רוק (עם כבוד לגיטרות כמובן), בלוז ומוזיקה ספרדית (שוב הגיטרות)... בקיצור, אני אוהב מגוון. הכי מוזר זה כשאני מנגן... כי יש לי השפעות מכל מה שאני אוהב (כולל הכלאות יצירתיות ומשונות...) אני ממש רוצה שכמו מרטי פרידמן (שהיה ענק) ונייטוויש (שרק שלא יבטלו לי ברגע האחרון) יגיעו עוד רבים וטובים (בליינד גארדיאן, גאמא ריי, בליינד גארדיאן, אדגיי, בליינד גארדיאן...) ובקיצור, נראה לי שיש לכם פה פורום ממש סבבה, אז אני אפסיק לחפור לכם...

בדנתמ

New member
שמעתי עליו אבל תודה

פשוט יש לי חשק למשהו קצת פחות בישיבה כזה... להתפרק קצת אחרי שבוע משביז חח. אבל תודה!

Musta Susi

New member
אני רוצה לראות הרבה Blind Guardian../images/Emo9.gif

ברוך הבא
איפה אתה משרת?

McBlack

New member
ברוך הבא :) אני מאיה

למה כל החדשים פתאום טיפשים? שוכחים לכתוב את השם...
תהנה, ושמע falconer

Gaius Octavius

New member
אוף, למה את טיפשה?

הוא אמר שהשם שמור במערכת. אז יאללה, זה התפקיד שלך, תמצאי לו שם מוזר.

McBlack

New member
בדנתמ זה אחלה שם מבחינתי. גם ג'ון דו סבבה.

למה לעזאזל נוצרים מצבים בהם אתה כותב בפורום אבל לא מחובר במסנג'ר? Oo

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo140.gif

תשמע ארוון :] מה אתה עושה בצבא בכלל? נדיר

בדנתמ

New member
מודיעין...

ותודה על ההמלצה! האמת שאף פעם לא יצא לי לשמוע אותם...

בדנתמ

New member
ביחידה די קטנה במקום די קטן...

שלמרות שלדעתי השמירה בו על במ לא משהו אני לא אזכיר כאן את שמו... ואני לא יושב במפקדה או במקומות מהסגנון הזה..

בדנתמ

New member
אבל מחר ומחרתיים...

אבל ד"א מחר ומחרתיים אני בכלל יושב בבית
כמה טוב להיות בחופש... היציאות שלך מהמפקדה טובות לא?

slallum

New member
המף.

גבעתיים הא? לא קשה להגיד. היציאות מהמפקדה אחלה. יומיות וזה ;] ואפילו אפשר לישון שם אם אין לך כח לחזור. חופש זה טוב P: ניקח ביום חמישי בטח P:

בדנתמ

New member
האמת שלא גבעתיים...

גם אותי קצת מעצבן כמה שהם שותקים במקומות שברור לכולם... אבל לא, אני לא יושב בבסיס בכלל...

slallum

New member
אז מגניב :)

אם יוצא לך לבקר מתישו במפקדה, תגיד לי, אני אוכל לפגוש אותך ותגיד לי מה אתה עושה ;]

למעלה