שלום חברים

שלום חברים../images/Emo8.gif

שלום לכולם, מה שלומכם? אני יודעת שזאת פינה של מישהי אחרת, אבל כבר בוער לי לספר לכם.... ובכן לי היה שבוע מאוד כיפי והשתתפתי בשני שיעורים פתוחים וצפיתי בשניים אחרים ולהלן הדיווח: בשיעור "טכניקות קלאסיות" עשינו הצגה עם בובות מוט בעיר הגדולה- בוב שלי היה שודד בנקים, אישה בהריון ואיש קורא עיתון והיה קהל צוהל ושמח- אפילו הגיעו ילדים (!) ומאוד נהנינו מהאנרגיות שמאחורי הפרגוד וגם מהאנרגיות שאח"כ... בשיעור "הנפשת כפות ידיים" הראינו קטעים של הנפשה שחלקם גמורים וחלקם ראשוניים מאוד. הייתה אווירה טובה והתגייסות של כל חברי הכיתה להצלחת השיעור. כולם עזרו זה לזה והקטעים עלו יפה בפני הקהל... צפיתי בשיעור "תיאטרון פיזי ומשחק עם מסכות" ובו הראו קטעים מעניינים של שימוש במסכות ובסופו ירדנו למטה לגינה לשחק במשחק מחבואים כיפי שבו מותר להתחבא מאחורי כל דבר... וצפיתי בשיעור "יסודות תיאטרון הבובות" בו הראו קטעים של בובות כף יד שרות, רוקדות, עצובות, עם תפאורה ופרגוד. היה מעניין מאוד לצפות בתהליכים בעשייה ובחברים שלי משחקים למול קהל, היה נהדר לשחק מול קהל והיה כיף מאוד לחזור הבייתה ביום רביעי ולגלות שמעכשיו אפשר קצת לנוח, עד הפרוייקט הבא בעוד שבועיים- הפרזנטציה של השיעור "עיצוב מדו מימד לתלת מימד" (מצורפת הזמנה)
דבי- תודה על הסדנה, לא הספקתי לכתוב לך בשרשור... דודי- אתה תותח ואין כמוך ומספיק לבכות... בסוף לא ישארו מים...
אני מקווה שעבר עליכם שבוע טוב,
המרק עוד מעט מוכן, אז שיהיה לכם סופ"ש חם ונעים וטעים יפעת

למעלה