שלום חברים

מסכימה עם כל מילה.

למתמודד עם מצב נפשי לא יציב, כמונו או כמו בן משפחתנו יש ימים טובים יותר בהם מעדיפים להיות בפורומים בעלי תחומי עניין אחרים אנחנו בני אדם שאוהבים ללמוד לקרוא לעבוד בגינון לטייל בעולמות... לבשל בהנאה לאפות תקוה לרקום חלומות ופרחים לשוטט ולצ'וטט אבל בימים הקשים מחפשים את החיק החמים של מקום שאפשר להגיד ולספר בו הכל בלי לחשוש מסטיגמות מדמוניה מקיצרות מחשבה והבנה מאי רגישות מבּוֹרוּת. ולכן, גם אם הרייטינג נמוך... הפורום חייב להתקיים כשם שאנשים עם בעיות נפש קיימים בחברה. הם נוכחים בכל מקום, בבית השכנים-ברחוב-במכולת-בבנק-בתור לאוטובוס-במשרד-באוניברסיטה... אמנם הבעיה שלהם לא תמיד עם שלט מאיר עיניים, אבל היא קיימת ומחייבת רגישות חברתית. לכן הפורום חייב להקיים! לא הכל בחיים זה רייטינג ורווח כספי!!!! זאת תהיה צרות לב לִשמה אם הפורום יסגר.

ד קובי

New member
שלום חברים ../images/Emo24.gif

בימים אלו דאגתי לפרסם את הפורום על מנת שהפעילות בו תהיה רבה יותר ויכנסו יותר כותבים. השיתוף כאן חשוב, וחשוב שניצור כאן פעילות מאחר וניתנה לפורום הזה הזדמנות שניה. אנא מכם אלו שכבר כותבים כאן, נסו לפחות אתם להיות קצת יותר פעילים, אפשר לשוחח ולשתף גם בדברים שלא קשורים לנושא הפורום. שתהיה לכולנו 2007 מוצלחת וטובה....

ד קובי

New member
חן חן אוסוש תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

הנזילות יגמרו, שימרי על עצמך יקירתי. השתדלי לכתוב כאן קצת יותר אני אשמח....

ד קובי

New member
בהחלט יהיה נחמד זכויות יסוד

ומשום שאני מעוניין ליצור כאן קהילה תומכת , אני עושה כמיטב יכולתי לעמוד בקשר עם גורמים רבים שידאגו לפרסם את הפורום. כמו כן אבקש מהנהלת הפורומים להוציא שוב פרסום בנוגע לכך שהפורום פעיל שוב.

מ ה פ כ ן

New member
יישר כוח קובי...../images/Emo140.gif

שוב ברכות על כניסתך לתפקיד מנהל הפורום !!!, אני זוכר שבניהול לפנייך הפורום הזה היה כמעט מת, וכעת אתה מחייה אותו בצורה יפה. אשתדל להכנס לכאן מפעם לפעם, כמובן בהתחשב בשאר הפעילויות שלי ובלחץ בהם... שוב שיהיה לנו בהצלחה...

מ ה פ כ ן

New member
בוא נגיד...

שאני אוהב לכתוב בפורומים שמגיבים על מה שאמרתי. אם יגיבו להודעותיי גם כאן, אמשיך לבקר...

למעלה