שלום חברים

שלום חברים ../images/Emo24.gif

נכנסתי לאחל לכולם שבת שלום קרירה ונעימה במזגן...
עבר עלי שבוע עמוס בעבודה. אין לי מושג איך אנשים עובדים בתל אביב וגרים פה. הנסיעות מוטטו אותי טוטאלית... גם אם יש אוטו, הפקקים פשוט בלתי נסבלים. איזה יאוש... סופשבוע מקסים ומלא אהבה לכולכם.

Angel972

New member
מה קרה ברבור נפלא ?

קצת קשה אז נשברים
בשביל זה יש שבתות ... צוברים כוחות ומתכוננים לשבוע נוסף
אל תתרגשי, מתרגלים, כמו לכל דבר בחיים. תגידי עוד תודה שאת יכולה לישון טוב בלילה ... ואני לא מדבר על להיות ער מהסיבות הנכונות (אם את מבינה למה אני מתכוון)
נכון שזה קשה לנסוע באוטובוסים, אבל לפחות את יכולה לעצום עיניים מידי פעם ... רוצה לחשוב מה יקרה לנו אם אנחנו נעצום עיניים באמצע נהיגה
האמת היא שאני יושב ויש לנו אחלה אויר עכשיו ... מי בכלל צריך מזגן
שבת שלום

רחלילי

New member
גם אנחנו

בעלי גם עובד בתל אביב ועושה את זה כל בוקר וערב, אני עד הלידה עבדתי גם בתל אביב ועכשיו עובדת במקום שלוקח לי גם שעה+להגיע אליו. זה פשוט נורא. הפקקים של הבוקר פשוט נוראיים. הנסיעה לתל אביב בבוקר זה כמו עוד משרה, לא בכדי אני אומרת לבעלי שצריך לברוח מכאן. או לחפש עבודה כאן או לטוס מכאן.

Angel972

New member
לא ... אל תלכו ...

עם כמה שזה מצער, אתם לא הראשונים שעזבו/יעזבו את העיר בגלל הסיבה הזאת, וחבל ... חבל לנו לאבד אתכם, וחבל לכם לעזוב מקום כזה מקסים. ואני לא מזלזל לרגע בשיקול הנסיעות בבוקר ... אני גם עובד בתל אביב, אני יודע כמה זה קשה עם הפקקים

לא מבין על מה אתם מדברים

גם אני נוסע כל יום לתל אביב. שם את הילד בבית הספר ויוצא לדרך. שעה ורבע גג. כשאני מתחיל לסוע מתחיל רפי רשף. בדר"כ כשאני מגיע זה באמצע הראיון הראשון של רזי ברקאי, אז קורה שאני נשאר עד לסוף הראיון. גם ב-88 יש מה לשמוע למי שאוהב מוזיקה טובה (ולא פליי ליסטים של גלגל"צ). אפשר לעצור בדרך במשמר השבעה (אם עובדים בדרום העיר עדיף לסוע דרך צומת בית דגן) ולקנות שוקו במכלת. בכל פעם שאני יורד במחלף בן שמן אני מבין באיזה מקום אנחנו גרים, אם כי הרבה מהזיהום הזה מגיע אלינו עם הרוח... בחורף, כביש 443 הוא מהמדהימים. פרות רועות באחו והכל ירוק. ובסוף היום חוזרים למשפחה ולשקט של מודיעין...

שלגיה ו7

New member
אתה לא צריך למהר

להחזיר את הילד ב16.17 מהבית ספר? מי שכן צריך, ממש לא מוצא זמן לשוקו, משמר ה7 וכו...

Angel972

New member
יוצאים מוקדם מהעבודה

אני מתחיל את יום העבודה שלי בשעה שש בבוקר (כבר עם הנס במשרד בת"א) ככה אני יכול לחזור מוקדם לקחת את הילדים מהגן ...

תמתם007

New member
לעובדים בת"א

לצערי, גם אני עובדת בת"א (לב ליבה של העיר) ותקועה כל בוקר (כי הגדולה שלי לא מוכנה שאני אצא בלי להלביש, לצחצח ולסדר אותה קודם) ורצה בחזרה להוציא ב- 16-00. ואני, גם אני, על סף שבירה. הדבר היחיד שעוד מחזיק אותי משבירה טוטאלית היא הידיעה שגם אם אני אגור בהרצליה, רמת השרון, הוד השרון, ראש העין, כפר סבא, רעננה וכל השאר, למעט לב ת"א (לא בא בחשבון), אני לא אברח מהפקקים. ובנוסף אקבל הרבה מאוד מאוד מאוד פיח וצחנה. המסקנה, עדיין מודיעין עדיפה. תמר

Angel972

New member
ומה איתנו ../images/Emo35.gif

התושבים במודיעין ... האנשים הנחמדים ... אנחנו לא שיקול בעינייך ? או אם אני אצטט מספר : "השכנים נאים בעינייך ?"

מיה,עברת דברים יותר קשים בחיים...

אז זה בטח שלא ישבור אותך... תתנחמי בעובדה שאת חוזרת למקום מקסים,שקט ורגוע...והם,{התל אביבים}נשארים עם החום,הלחות,הצפיפות,הפקקים,בלי חניה,ועוד.... את מכירה את השיר "כל ההתחלות קשות,אבל אחר כך קל יותר,כל ההתחלות קשות,אסור אף פעם לוותר..."
תחזיקי מעמד...יהיה טוב

itche01

New member
לאחר 8 שנים של נסיעה הלוך ושוב

לעבודה בת"א, כל קיץ אני שוב מתנחם במזג האויר ולא מבין איך יכלתי לסבול את הלחות הדביקה והאיומה מידי ערב בת"א. בחורפים אני מתנחם בירוק המדהים שמסביב , בנוף הקדומים הנהדר וכמובן בשאלה שעולה כל חורף מחדש : ירד שלג במודיעין ?

Neta558

New member
רכבת לת"א תהיה עוד שנה וחצי

זה תמיד נשאר עוד שנה וחצי
(אבל התכנון כרגע הוא באמת לפתוח את הקו בסוף 2006)

ברבורה יקרה ../images/Emo24.gif

אני רק יכולה להזדהות, אחרי שבסוף השבוע הזה הייתי על הקו חמישי-שישי-ושבת (תרגמתי כל סוף השבוע) אבל, ולמרות הכל, אין כמו מודיעין

למעלה