שלום חברים

שמחה37

New member
שלום חברים../images/Emo140.gif

מה שלומכם? היום נפגשתי עם הדיאטנית נעמה כפרי בחורה מקסימה ונעימה. ישבנו קצת על תפריט ודברים שמעבר אני אוהבת את השיחות הללו עם אנשי מקצוע ואנשים בכלל מכל אחד מהם מקבלים תובנות ויוצרים ספר עצות לחיים. נעמה חידדה המון דברים שידעתי אבל היו צריכים "חיזוק" ואני מדברת על הפן הנפשי. לכבוד הפגישה איתה עשיתי בדיקות דם מוגלובין 9.7 (לא מצליחה לאזן אותו מאז הפלסטיקה) פריטין 7 ובלוטת תריס לא מאוזנת בעליל (בעוונותי שכחתי שלושה חודשים לבלוע אלטרוקסין). דרוש טיפול. חוץ מזה הכל דבש מתכוננים לחגים. יום נפלא שמחה

שמחה37

New member
עכשיו ספרו לי

שהיום היה שידור חוזר במקצוענים לתוכנית שהשתתפתי בה חוזרת להיות סלב לכמה שעות שמחה

חמ סה

New member
קטעים...

חברה שלי סימסה לי שיש מישהי "תותחית" אחרי קיצור קיבה שמופיעה במקצוענים... לא הספקתי לראות (ראיתי בעבר) ועכשיו אני מקשרת שזו את. נו, הרווחת מחמאה (ביושר) ממישהי שבכלל לא ב"תחום".

dubit1234

New member
אולי תחפשי את התוכנית ברחבי הרשת ותעלי קישור

נשמח לראות אותה.

נורית661

New member
ראיתי אותך ונראית מקסים

כשפגשתי אותך עם האוברוול- נראית יותר קולית. כל- הכבוד.

חמ סה

New member
את לא מצליחה לאזן את ההמוגלובין

כי היית צריכה לקבל בזמנו מנות דם, ולא קיבלת. אצלי המצב היה אקוטי יותר ושנה אחרי (+4 מנות דם בטווח של 10 ימים מהפלסטיקה בזמנו) ההמוגלובין חי ויציב עד 12.3 (ירד ל 6.9 בניתוח של 5 שעות). לבד לא תצליחי להעלות אותו. תנסי לראות אם את צריכה לקבל ונופר לוריד (בגלל הברזל) - זה גם מועיל למערכת. תרגישי טוב וגם אני סקרנית להכיר את נעמה, מהתכתבות עימה עולה רושם של אדם נעים מאוד (לרבות המקצועיות, כמובן).

חמ סה

New member
../images/Emo41.gif קישור לכתבה של שמחה ב"מקצוענים 10"

כמה טוב ששמרתי את זה בקישורי הקומונה שלנו. תיהנו ותתגאו

קובי d1

New member
שמחה 37

ראיתי את ההשתתפות שלך במקצוענים 10 ,הסברת בצורה עניינית את נושא ניתוחי קיצור הקיבה. קנאתי בש.... ...שלך. היום אני הולך לעשות שתלים מקווה שיעבור בשלום ובכמה שפחות כאבים עושה לי את זה ד"ר קרני הצליח לסדר את זה בביטוח הפרטי סופשבוע טוב. קובי

קובי d1

New member
עשיתי בנתיים 4 שתלים

מצוייד באנטיביוטיקה \אופטלגין נוזלי ,ועוד משכך כאבים, נקווה שלא נצטרך להשתמש בהם יושב לי המחשב עם קרח למנוע נפיחות כמה שאפשר מאחל לעצמי שהשתלים יקלטו , קובי

dubit1234

New member
נהנתי לצפות בך...

את מדהימה! בפנים ובחוץ :) אמרת בתוכנית משהו שמאד נכון לגביי, בשלב הזה ובתקופה האחרונה... הפורום עזר לי מאד בהתמודדות, עזר לי מאד בהבנת התהליכים שעוברים בגופי והכי חשוב בתמיכה הנפשית. לא תמיד שיתפתי וגם כששיתפתי לא תמיד זה היה לעומק, אבל מקריאה של הדברים שאחרים כותבים ומהבנה שכולם מתומדדים פחות או יותר עם אותם בעיות, זה עוזר לך להתמודד, לקבל ואפילו לפתור את רוב הבעיות. אני בטוחה שאם לא הייתי מוצאת את הפורום, ההתמודדות שלי היתה אחרת היום ואולי הייתי צריכה יותר עזרה חיצונית. אז תודה רבה לך , על כל התמיכה והאיכפתיות (שהיא חלק מהוויתך) ותודה גם על הפורום הנפלא הזה

חמ סה

New member
../images/Emo41.gif ועוד קישור לכתבה על קרן מ"לרדת בגדול"

שעברה לאחרונה מתיחת בטן אצל ד"ר בני מייליק - ונראית מ ד ה י ם
.

למעלה