שלום חברים,

n a l a

New member
שלום חברים, ../images/Emo140.gif

קודם כל חג שמייח
לאחרונה אני חולמת חלומות על מים ועל הצבעים לבן וצהוב..... ברור קצר העלה כי :"ים שקט - תקופה של אנרגיה גבוהה,בריכה - מים שקטים - שלווה נפשית, צבע לבן - אמת וטוהר המידות, צבע צהוב - שלוות נפש, הארה פנימית", לקוח מין האתר "בית הרוחות, יצחק מזרחי" אני יודעת שזה לא פורום חלומות אבל רציתי לשמוע את דעתכם בעניין... למי שזוכר לפני כמה חודשים היה לי את חלום בו היד שלי הפכה לעץ וממנה החלו לצמוח ענפים...האם לדעתכם זה קשור אחד לשני, האם זה קשור בהכרח לרייקי או כל סוג של הארה רוחנית אחרת ?! סתם מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים...ליהי

Pink Roses

New member
חלומות זה הפורקן הפיזי של התת מודע

ועל פניו אין לייחס להם חשיבות אבל, ואבל גדול מאוד אני מאמינה שמה שנאגר בתת מודע זה הרגשות שלנו והדברים שאנחנו לא רוצים או לא יכולים להתמודד איתם ביום יום. אני פחות מחפשת משמעות מיסטית נסתרת בחלומות אלא יותר רואה אותם בתור ראי לנבכי הנשמה ולמה שאני לא מוכנה להודות בו בעצמי במודע. תחשבי בעצמך, אולי את פשוט בתקופת רוגע ושלווה עם עצמך והסביבה

n a l a

New member
אז זהו ש...

לא !!! זוהי תקופה לא כ"כ טובה ורגועה מבחינתי... המון התרוצצויות, מריבות וחוסר שקט איתי ועם הסביבה....זוהי תקופה גדולה של בלבול מבחינתי !

נועיק

New member
לאחרונה אני חולמת

על אפיזודות שלמות מהספר שאני קוראת על העברת בית (מדברים על זה) על חייזרים שמוסרים לי מסרים כל מיני (ואני לא ממש זוכרת) ועוד ועוד. גיליתי שני דברים - 1. אם החלום נשאר בזכרון, אז אני יכולה להתייחס אליו 2. ההתייחסות נכונה בדרך כלל כשהיא נשענת על האינטואיציה שלי. קחי את מה שאת יודעת, חברי עם מה שאת מנחשת, תבלי ברסיסי מידע - והנה לך פירוש חלום אישי שלך. באהבה

נועיק

New member
בהפוגה מהמד"ב...

להציל דגים מטביעה, של אמי טאן. לקרוא את הפתיח ולהרהר על החיים בהשלכה למה שלפעמים נאמר כאן...

דגנית

New member
../images/Emo63.gif יש לספר כותרת מעניינת.. ../images/Emo51.gif

ומעניין איזה מסרים את מקבלת ממקומות אחרים, אם מעניין אותך לזכור, תחליטי שאת רושמת אותם איך שאת מקבלת אותם.. וממש להתעורר ולרשום.. לילה טוב, חג שמח

נועיק

New member
מסרים ממקומות אחרים

מה שנשאר הוא מה שאמור להשאר גם כשניסיתי בזמנו לשמור את הידע, מה שלא היה צריך להשאר לכן חולמת, נהנית מהחלומות, כותבת לפעמים את מה שזוכרת וממשיכה הלאה.

חג-שמח נלה,נעה וכולם../images/Emo24.gif

חלום טוב חלום שלום, אני חושבת שיש חלומות שאין להם משמעות - מאחר ומחוברים ליומיום שלנו דרך התת-מודע. ויש חלומות מסרים , אליהם אנחנו יכולים להתייחס . לא קשור לרייקי , אולי הצבעים כן שייכים לצ'אקרות... אך בהחלט קשור לתקשורת שלנו עם נשמתנו, עם ישויות- נעה
- מה לא זוכרת ? את החלומות הכי מעניינים ? מישהם רוצים לומר לך ואת לא זוכרת? בקשי שאלת חלום - לזכור ,או שאלי אותם אם יכולים לחזור על דבריהםץץץ ואז תוכלי לדעת מי מנסה ליצור איתך קשר. ולגבי חלומות על מים - מים מסמלים רגשות. ולגבי הצבעים אפשר להתייחס לצבעי הצ'אקרות ומשמעותן. אך לפתור חלום צריך את כולו ולא חלקים ממנו. חג-שמח של אור אור ובריאות חלומות פז אהבה אריאלה

למעלה