שלום חברים,

שלום חברים, ../images/Emo13.gif

קוראים לי גיא ואני בן 12, דרך אגב, היי רועי
והנה סיפור ההתמכרות שלי : "בקיץ שעבר, הייתי עם חברים שלי. אז אחד מהם העליב אותי/עיצבן אותי, לא זוכר בדיוק. אבל אני זוכר שידעתי אז מה-זה צ´ט...ורציתי להיכנס פעם לראות מה זה, ובדיוק היה לי זמן פנוי, אז...נכנסתי ועכשיו אני בערך שעתיים, שלוש מול המסך. זה הולך ככה בערך. מ3 ורבע עד ארבע/ארבע וחצי מחשב. בדה"כ נפגש עם חברים עד שש/שבע. משש/שבע עד תשע, תשע וחצי אני במחשב. אני יודע שזה לא בריא, ואני מתחיל להיגמל לאט לאט. אבל כמו המשפט "לא קלה היא לא קלה דרכנו."
. ו...זהו. אני מקווה שעיניין אתכם מה שכתבתי. תודה, ולהת´ שלכם גיא

e-magine

New member
Wizzy Boy

פורום הזה לא יהיו קללות, גם לא ברוסית, אתה אולי חושב שזה מצחיק, אבל את חוש ההומור שלי ואת התקנון של
זה לא תואם ולכן מחקתי. אתה רוצה לקלל את החבר שלך, תעשה את זה במקום אחר.

i M M y †

New member
ובכן, אני חושב ככה...

בגלל שאני חושב שלפעמים משעמם לי או משהו כזה, אז במקום לעשות משהו מועיל כמו להכין שיעורים,לקרוא ספר,או אפילו לראות טלוויזיה. אני מול המחשב. וזה ממש ממש לא בסדר, למרות שעכשיו בקיץ אני הרבה הרבה פחות מול המסך. ודרך אגב, החלפתי ניק

e-magine

New member
אני חושב שאתה טועה

למה אתה חושב שלהיות מול הטלוויזיה זה מועיל ולהיות מול המחשב זה לא בסדר? אין לזה שום בסיס. שניהם יכולים להיות מועילים או מזיקים, תלוי בתכנים ובמידת השימוש, אני מתנגד בכל תוקף להדבקת סטיגמה של דבר שלילי ומזיק לאינטרנט ולמחשבים כפי שאני גם מתנגד לפולחן האינטרנט והמחשבים ולהצגתם כדבר הכי נפלא שיש.

למעלה