שלום חברים,

mikebrant78

New member
שלום חברים,../images/Emo104.gif

מה שלומכם? לאחר תקופת גלות וסגר (שנכפתה עליי), לאחר 4 וחצי חודשים, אני שוב איתכם. חרף אהבתי לשירי מייק ברנט וחרף הידע שיש לי בעניינו, אני מודה ומתוודה כי לא עקבתי בקביעות אחר המתרחש בפורום בתקופה השחונה, כך שאני לא מכיר את החברים החדשים יותר ובטוח שלא מודע לדברים נוספים. ברצוני לשבח את אותם החברים שלא שכחוני וזכרוני ותמכו בי כל העת: שונית, עינב, דליה ציבר, שירן, גולן, יורם, מרסל ומאיה. אני מעריך אתכם מאוד... אנו כאן למטרה נעלה, לעזור לשמר את זכרו של מייק ברנט וזה הכל. בל נשכח שמייק ברנט הוא העיקר ולא אנחנו. לו התהילה ולא לנו. שמח לחזור ולהיות חלק מפורום זה, אלעד:)
 
אני שמחה שחזרת, נקווה לשמוע ממך

יותר במשך הזמן וגם לראות אותך בערבים ובאזכרות ובכל מה שקשור ויהיה קשור במייק.
 

M i k e s F a n

New member
../images/Emo41.gifברוך שובך לפורום אלעד../images/Emo41.gif

עכשיו אני מקווה שכל אחד למד מהו מקומו, ושבאמת נזכור כולנו שמטרת הפורום הוא להנציח את זכרו של מייק ברנט.
סיגל.
 

mikebrant78

New member
תודה רבה לכולכם על קבלת הפנים.../images/Emo45.gif

מאחר ואני מכיר את דור המייסדים ואת דור הביניים הרי שאינני מכיר את החברים החדשים שהצטרפו אל הפורום, דהיינו כל אותם חברים שהצטרפו החל מהמחצית השנייה של חודש יולי 2006. אשמח להכירכם בשמותיכם. שתהיה לכולנו שבת שלום! אלעד:)
 

מור אסף

New member
לחברי הפורום שלום

שלום לכולם ונעים מאוד...שמי מור ואני מצטרף חדש לפורום..לציין שאני מאזין וותיק של מייק..עוד מ-1970 ,עוד כאשר לפחות חצי מדינה התרגשה לנוכח פריצתו לתודעת הציבור הישראלי עם הלהיט "לס מואה טמה"...ואח"כ עם הלהיטים האחרים...אני זוכר שמאוד הערכנו את הגעתו לארץ במלחמת 73והופעותיו בפני חיילי צה"ל....ריקודי הסלאו בתיכון ועוד... אתמול רכשתי את הdvd "קי סורה" ומפריע לי שאין תרגום בעברית ורציתי לברר האם ניתן להתגבר על כך..ואיך?...אשמח לקבל סיוע...מור
 

סימה42

New member
מור

מור שבת שלום, גם אני די התאכזבתי שלא היה תרגום בסרט קיסורה, אבל יש יש קטעים שלקוחים מהסרט לס מואה טמא ששם יש תרגום בעברית למרות שאני מניחה שראית את הסרט המדובר ביי סימה
 

סימה42

New member
ל מייקברנט78

אהלן גם אני דיי חדשה פה בפורום למרות שאני מעריצה של מייק מהיום שאני זוכרת את עצמי אבל מאוד אהבתי את מה שכתבת שהתהילה היא שלו ולא שלנו , כל הכבוד.
 

YORAMLA

New member
אני שמח שחזרתה....../images/Emo140.gif

כולנו בני אדם וצריכים ללמוד לסלוח.
 
למעלה