שלום חברים שלי

ניקולי

New member
שלום חברים שלי

חג שמח.. מה שלומכם?? איך עבר עליכם ערב החג?? ובכלל מה אתם עושים ביום גשום וקריר כזה?? אני בסדר תודה לאל.. אני הייתי אצל ההורים שלי אתמול בערב וגם היום בבוקר חזרנו עכשיו.. ההורים שלי גרים בניין צמוד אליי מרין קראתי את מה שכתבת ואני שמחה שאת לא שוכחת אותנו. סידי ראיתי מה שכתבת, נראה לך שאני אשכח אותך???? מה קרה לך נשמה?? בחיים לא!!... ג´ס, ממוש מה שלומך?? הכל טוב?? אני מקווה שאת לא מתאמצת הרבה..את צריכה לנוח הרבה, את צריכה כוח ללידה עצמה... ריקי אתתתתת אתתתתת בכלל לא רואים אותך כמעט איפה את נעלמת?? תגידי רק קוקו אני כאן וזהו.. לא יותר מזה.. וליאור 30 לך אני באמת דואגת.. איפה אתה?? אפילו הודעות אישיות אתה כבר לא שולח לי.. אני מתגעגעת ויותר מכל דואגת.. תכנס לכאן תגיד לי רק שאתה חיי וזהו.. מיטלוש נשמה מה שלום החבר שלך?? הייתם ביחד בחג או שהוא ישן?? חחחחחחחחח חולה עליך מקסימה סערת רגשות איך מזג האויר בדרום הרחוק?? גם אצלכם יורד גשם וקר??? מתי את מגיעה למרכז?? עזרא, עזרא, עזרא.. בטח אתה בילת את החג עם לבבית המקסימה..ואני בטוחה שעבר עלייך חג נחמד מאוד..מלא אהבה ורומניטקה.. שיהיה לך לבריאות נשמה.. טוב הרבה אין לי מה לכתוב רק שאני מתגעגעת לימים ההם... ואתם כבר יודעים איזה ימים.... המשך יום טוב.. המשך חג שמח... רק בשורות טובות באהבה גדולה ניקול*

ortal_sh

New member
היייי , ניקולי ....

אבל למה את קורא לי מיטל
כבר פעמיים קראת לי כך ,פעם הראשונה התעלמתי , אבל עכשיו ,לא יכולתי להתעלם . בכל מקרה, כן הפעם בליתי עם חבר שלי הרבה בחג, ולא הפעם הוא לא ישן
שלומנו בסדר , אפילו מצויין , הגשם מעצבן אבל המצב הביטחוני יותר מעצבן , אי אפשר לבלות הרבה, אז אנחנו מעדיפים להשאר בסביבה ... אור-טל

ניקולי

New member
אוווווו../images/Emo12.gif נשמה שלי..

מה זה סליחה וואלה לא שמתי לב..מצטערת אורטל נשמה ממש לא שמתי לב..את סולחת לי???
.. ת´אמת אני לא יודעת מי זאת מיטל... מי זאת מיטל???
.. טוב לא משנה העיקר שעכשיו אני לא אקרא לך מיטל אלא אור-טל ככה זה בסדר?? נשמה אני שמחה שאתם בסדר ואתם מבלים יחדיו את חג הפסח.. תשמרו על עצמכם ורק טוב... אוהבת ניקול*

ortal_sh

New member
קבלתי ../images/Emo13.gif

את התנצלות ! וכן אור-טל זה יותר טוב
אור-טל

היי ניקולי... ../images/Emo13.gif

אני שמחה שאצלך הכל בסדר פה לא יורד גשם אבל מזג האוויר דיי משוגע פתאום שמש פתאום אפור קצת אבל בסך הכל סבבה
המשך יום נעים לך ולכולם אוהבתתתת

ניקולי

New member
סערת רגשות מתוקה

היי לך...אני שמחה לשמוע שגם את בסדר..הלוואי מזג האויר תהיי הבעיה הגדולה שלנו.. להבדיל ממה שקורה במידנתנו הקטנטונת.. אני בטוחה שעוד יהיו הרבה ימים של
...וקיץ.. (מה שאני הכי אוהבת)...וים... בנתיים נסתדר עם מזג אויר כמו שהוא... מקווה לראותך בקרוב..שיהיה לך רק טוב ובשורות טובות. באהבה רבה ניקול*

ליאור 30

New member
שבוע טוב ניקולי ושבוע טוב לכולם

מה שלומכם חברים יקרים????????????????? ניקול אז ככה כידוע לך היה חג ולא הייתי בבית והייתי מנותק מהכל מהעבודה ומהאינטרנט בקיצור ביליתי את החג עם משפחתי היקרה וכן הכל בסדר אצלי אני עדיין חי וקיים זהו הכל נגמר מחר חוזרים לשיגרה הרגילה אז ביי לכם חברים ליאור

@@

New member
ניקולי ../images/Emo68.gif שלי

בוקר טוב, הנה אני כאן ולא רק בשביל לעשות קוקו. ת´אמת, היה את החג, משפחה וחברים, כמעט ולא עבדתי, אבל לרגע שלא תחשבי שנטשתי, כולנו חוזרים לשגרה עכשיו (מי שישמע עם המצב הזה לאן כבר יכלנו לצאת בפסח). יש חדש? או שהכל רגיל? ד"ש ליהודה והמוןןןןןן
(שלא תחשבי ששכחתי) איך חגגתם את יום ההולדת? או שהוא עבד? אוה
תתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
מה לעשות..מה לעשות ../images/Emo13.gif

עבר בסדר החג - עד כמה שהמצב בחוץ מאפשר.... אבל היה נחמד בסה"כ.. רק נקווה שכל הימים הבאים, החגים הבאים והשנים הקרובות יהיו הרבה יותר אופטימיים וורודים.. שיהיה המשך שבוע שקט אוהב אתכם ומתגעגע עזרא

למעלה