שלום חברים שלי

NETA 2005

New member
שלום חברים שלי

שנה טובה קודם כל. קמתי בבוקר והרהרתי לגביי דברים. יש לי המון שאלות בנוגע לתחום הזה שמעט מאוד אני יודעת עליו(אני מעדיפה ללמוד דרך דיאלוג עם אנשים ולא דרך ספרים כי זה הרבה יותר מוחשי לי) בגדול בכלל הייתי מאוד מאוד רחוקה מכל הרוחניות.במהלך השנה הכרתי בן אדם והוא דיי פתח לי את הראש בנושאים האלה..אבל,אני גם מרגישה שחלק מההתעניינות שלי נובעת ממקום שעוד רוצה לרצות אותו(כי איך שהוא הוא הצליח לעודד אותי להגיע למקומות האלה..זאת אומרת הוא נתן לי את התמיכה והאהבה שלו אם אני אהיה כמוהו ואתעניין באותם הדברים שהוא מתעניין בהם) ככה שאני בכלל לא יודעת כמה אני מחוברת לכל הקטע של הרוחניות.אבל אני לא פוסלת שום דבר מראש.. אני תוהה לעצמי לגביי יצירת מציאות.כמה אנחנו אחראים למציאות שלנו ויכולים לשנות את כל מה שאנחנו רוצים לשנות. ואני רוצה להאמין שאנשים יכולים לשנות דברים..אבל אני לא יודעת כמה אני מגבילה את עצמי,וסביר להניח שאני עושה את זה גם..אבל מצד שני מה אכפת לי אני חושבת,כי ממילא כולנו נמות יום אחד אז מה זה משנה בעצם?העיקר זה להרגיש טוב.ואז שום דבר אינו משמעותי וחשוב יותר. בכלמקרה...מעניין אותי איך הגעתם לכל הקטע של הרוחניות. אני כן מאמינה בטלפתיה.אני חושבת שלבן אדם יש כוח אדיר. אני לא מאמינה באלוהים..אבל בזמן האחרון אני מקבלת סימנים מבחחוץ ואני מגלה שכל דבר יכול להגיד לי משהו לגביי המצב הפנימי שלי..מין צירופי מיקרים שלא נגמרים..ואפשר לומר שזה רק הדימיון שלי? ואיך אני מתחילה להאמין בכל הדברים האלה? מה בעצם ההבדל בין אנשים שמאמינים לאנשים שלא מאמינים? אני תמיד מחפשת קשר בין דברים..אני חושבת שאולי כל הדברים קשורים אחד לשני,וזה כן מביא אותי לחשוב על צורה מסויימת של אלוהות.. מצד שני אולי הכל מיקרי.. בכל מקרה-יש לי המון מחשבות (שכבר כתבתי לעיהם בעבר) ואני לא יודעת עכשיו איך להתקדם.אני מרגישה מאוד מבולבלת ואני נורא רוצה להבין יותר דברים (חח,טוב,זה מה שאני אומרת לעצמי תמיד) מה אתם עשיתם כדיי להתקדם מהבחינה הזאת? ואיך אפשר באמת להשתנות ולהרגיש שזה אמת ולא שקר..???

sleeper22

New member
כמה שאלות

שמביאות לעוד שאלות... 1. למה לך להאמין בדברים האלה ? זה מקדם את המטרה שלך ? 2. מה בעצם ההבדל בין אנשים שמאמינים לאנשים שלא מאמינים? אין הבדל, כל אחד והאמת שלו ולכן ההבדל הוא באמת. אולי השאלה היא מה ה"אמת" עוזרת ? יש אחד שהאמת שלו עוזרת לו ויש אחד שלא...(זה ההבדל החשוב יותר לדעתי) 3. מה אתם עשיתם כדיי להתקדם מהבחינה הזאת? בלהבין דברים ? שואלים שאלות והרבה שאלות ומגיעים לעוד שאלות ולא שוכחים לשאול, מה מטרת השאלות ? 4. איך אפשר להשתנות ? שאלה מעולה...תלוי מה המטרה שלך... 5. ולהרגיש "אמת" או "שקר". כשתהיה לך ה"אמת" איך תדעי שהיא אכן ה"אמת" ? כשתרגישי איך שאת רוצה להיות כנראה את ב"אמת" הנכונה. ובנימת ברכות... שתהיה לך שנה "מעניינת"

NETA 2005

New member
היי

כמה תשובות
פשוט מעניין אותי,מאוד מעניין אותי לדעת אם זה נכון. מה מטרת השאלות?שיהיה לי כיף,זה הדבר הכי טוב שאני יכולה לעשות למרות שזה מתיש וקשה.אני לא יכולה בלי החשיבה הזו. באמת תלויי מה המטרה שלי (בקשר להישתנות),זו נקודה טובה.

sleeper22

New member
פעם שאלתי

בפורום פילוספיה איך אתם משתמשים בפילוסופיה ? ענו לי שהם לא משתמשים בזה. הם לומדים את זה כדי להוכיח שהם יודעים יותר מאחרים. וחלק ענו, כדי להעביר את הזמן. מה מטרת השאלות ? שיהיה לך כיף אני הייתי שואל את עצמי למה אני מרגיש שזה כיף... מה יקרה אם אני לא אשאל את עצמי שאלות? אני לא אחשוב הרבה... במקום לשאול אותך עוד אני פשוט אספר על עצמי... אני למשל רוצה להבין את כל המניעים שלי ואם משהו לא נראה לי או שזה משהו שלא הוטבע על ידי אלא למשל על ידי החברה. אני משנה את זה. המטרה היא שינוי, שינוי לבנאדם שאני באמת רוצה להיות. אני החלטתי על המטרות שלי ולא סתם, גם הגדרתי אותן במדיוק מה אני רוצה. ואני מגדיר אותן כל הזמן מחדש, כי אני משתנה ולומד כל הזמן. המטרה היא, המטרה שלדעתך תביא לך משמעות (אם נחזור לדיונים האלה) בהתאם למטרה, ישאלו השאלות. תגיעי לתשובות , לידע וגם לאופי שאת צריכה להיות בו. את יכולה לצאת לטיול וסתם לטייל ולהגיע למקומות לא רצויים. את יכולה להחליט על המטרה ואז להינות מהדרך ומהמטרה שאת יודעת לאיפה את הולכת.

NETA 2005

New member
אז אתה מקבל את אלמנט

החוסר ידיעה וחוסר הוודאות שבחיים? ולכן אתה זורם? לא יודעת,איפה שהוא שם זה מפריע לי למרות שלא למדתי עדיין איך להתחמק מיזה. אני רוצה להשתנות אבל אם כל החיים אני אשתנה אז מה הטעם בזה בעצם? בשביל מה אני משתנה?

sleeper22

New member
איך

את יודעת שהתכוונתי לחוסר וודאות ? כל אחד חייב לדעת לזרום, השאלה היא אם את יודעת לאיפה את רוצה לנווט. כי לפעמים צריך לזרום ולפעמים צריך טיפה להתנגד ולכוון למטרה. חוסר וודאות בגלל שינוי מתמיד ? כל החיים שלך את יכולה ללמוד על עצמך ולהבין את עצמך. המטרה שקבעת, את יכולה להגיע אליה ולהבין יותר טוב מה בעתיד את רוצה. לפעמים אפילו כשאת חושבת שהמטרה שמצאת היא ההההמטרה של החיים שלך. זה לא תמיד ככה, יכול להיות שמטרה קטנה יכולה להביא אותך (להבנות חדשות ) ולמשהו גדול שאת באמת מתאימה לו. אין פה חוסר וודאות שבחיים. יש פה חוסר מודעות לעצמך. המטרה שלך להיות כמה שיותר אמיתית (לדעתי) וללכת בכיוון שאת רוצה. וגם אם יש חוסר וודאות, מה זה משנה ? ואם כל פעם תשתני, תהני מהשינוי. תשתעממי באיזשהו שלב ותחליטי שוב להשתנות. מה זה משנה ? כל החיים אנחנו עוברים ממטרה למטרה. ההבדל הוא שאחרי שעברת מטרה א' , יש לך יותר ניסיון ללכת למטרה ב' ואת אדם אחר לעומת שהיית ניגשת למטרה ב' מלכתחילה. בגלל זה אני אומר לך...השינוי הוא תוצאה של קביעת המטרה. ואפשר לומר שקביעת המטרה נובעת משינוי. זה לא משנה... כל עוד יש לך מטרה (החלק הקל יותר), ואת יודעת גם להינות מהדרך (החלק הפחות קל, כי אולי לא חינכו אותנו להינות מהחיים, אלא תמיד לשאוף. אבל זה אפשרי)

ברוכה הבאה לצל קורתינו.

השארי איתנו מעט, קראי את מאמרי הפורום בעיקר בנושאים שמעניינים אותך. הכירי את המבקרים הקבועים והאורחים שלנו. ולאט לאט שאלותיך יהיו יותר ממוקדות. כי הנושאים במיסטיקה הם רבים ומגווונים, למשל: אריאלה תשמח לענות לך על ריפוי בעזרת חוצנים. אש שבשמים ידריך אותך בניבכי האסטרולוגיה. גילי תרחיב את אופקייך בפילוסופית החיים הרוחניים, האמת והשקר. בלופלוור וגלגלץ יספרו לך על תיקשור נקי ולא נקי, ומה זה בכלל. ועוד רבים וטובים המבקרים כאן מפורומים שונים ונפלאים. מאחל לך שנה קסומה אוהב מיקי

ברוכה הבאה ,הי מיקי , מיקי,../images/Emo24.gif

והיי גילי, בעניין החוצנים אני במחקר , עכשיו, תראה כמה מפחדים מהם... רק היו מבינים כמה מפחידים , רוחות ושדים וישויות טפיליות. תקשור בכלל זה מקום שהפחיד אנשים, ומה עם נשמות וגילגולים? יש כאלה שרוצים לדעת מה קורה כאן ועכשיו.. מודעות-עצמית ? ריפוי ? קלפים ? קפה ? הסרת עין רעה ... נו יש המון דברים , יש מלא מאמרים כאן , שכדאי להתחיל לקרוא, לכל מי שמתעניין במיסטיקה... בברכת חג-שמח
אריאלה באהבה

למעלה