שלום חברים שלי

שלום חברים שלי

שלום חברים שלי... הייתי חייב לשתף אותכם באנרגיות הנפלאות שקיבלתי מכם במפגש מעריצים אתמול. זה ממש חימם לי את הלב. פגשתי שם פרצופים יפים ומאושרים שאוהבים אותנו ואת הסידרה. ולרגע לא היה ברור מי מתרגש יותר אנחנו השחקנים או אתם? ראיתי את "נועה של הים", "edenהמקורית", "ayelet441" ועוד המון אחרים שאני מצטער שעוד לא הצלחתי לקשר את הפרצוף לניק. היה לי כייף גדול להכיר אתכם וכולכם הפכתם לחברים שלי. אז אני מבטיח להכנס לפה ולענות לכם על כל הודעה אישית שתשלחו לי... אשמח שתכתבו לי איך היה לכם ותצרפו תמונות כדי שיהיה לי למזכרת (כי אני שכחתי להביא מצלמה ולא צילמתי). תמשיכו להנות מהסידרה ותצביעו ל"פיק אפ" ול"המשאית" במסך הזהב אוהב אתכם מאוד ומחכה שתכתבו לי... מעיין

שושו19

New member
מעיין... אתה פשוט שחקן מדהים!

chen010189

New member
אה, למעיין יש פרוטקציות? סבבה

מזל שלא היה לנו זמן אתמול לברוח לעשות ילדים, מי ירצה ממך ילדים בכלל. מי.

chen010189

New member
ועכשיו תגובה למעיין:

טוב התמונה שלי איתך יצאה מטושטשת
אבל אני זאת שבאה אליך בסוף ואמרה לך שרק איתך עוד לא הצטלמתי אז אמרת לי "אז למה את מחכה?!?!?!?! קדימה!!!"
[לא בטוחה שזה יעזור במשהו] אבל כמו שאמרתי לאביב, "נהנתי" זאת לא מילה, אני עדיין בשוונג מאתמול אשכרה לא התרכזתי היום בלימודים מרוב מחשבות

מעיין אני חולה עליך יש פה תתמונה של

שלנו..חחחחחח יואו איזה מצחיק היה.!! אתה פשוט מדהים נחמד ואתה משחק מהמם אני חולה עליך :)

מעיין אני חולה עליך יש פה תתמונה של

שלנו..חחחחחח יואו איזה מצחיק היה.!! אתה פשוט מדהים נחמד ואתה משחק מהמם אני חולה עליך :)

למעיין היקר...

וואי אני מטורפת עלייך איזה חמוד אתה אי אפשר שלא להתאהב בךךךךךךךךךךךך קבל תמונההההה http://img100.imageshack.us/img100/8935/dsc013608ob.jpg

isjd

New member
מעיין!

היה שמח לראות אותך וחבל שלא הסכמת לקבל את הגופיה שלי!

timon12

New member
לכל מי שרוצה תמונות מהמפגש! כולם!

היי, במשך כל המפגש, דאגתי לצלם את המפגש, והחלטתי להכין שומר מסך של המפגש, ed2k://|file|pickup-scree2.saver.exe|5974633|C182DCE5279B294AA1316DA04DCA47DE|h=NFNOLFBXVJXWQZAESTMYIDIEIMIKHVOQ|/ העלתי את השומר מסך לאמיול, הנה לכם הקישור ^^^! לאחר שתורידו את שומר המסך, תפתחו את הקובץ שירד, ולחצו install. והנה לכם, שומר מסך, עם כל התמונות! ושיר ברקע! והכי חשוב! כל הכוכבים!

../images/Emo24.gif כפרעעע...

גם אני הייתי...
חחחח
היה ממש מדהים שם.. אולי תעשו עוד? חחחח וסורי אין לי תמונות... מישי/מישו צילם/ה אותי איתו?

chen010189

New member
כן, הוא בטח מזה מתרגש לראות תמונה

שניץ סלב'! גרר... לי יש תמונות בלעדיות של שניץ במחשב! אני אתפרסם, הברנז'ה קוראת לי
או שלא!

שלחי לי ../images/Emo12.gif

חחחחחח אבל לא פה... קצת צנזורה..
(לשלוח לך את המייל שלי במסר?
)

למעלה