שלום חברים - עזרה!

שלום חברים - עזרה!

אהלן חבר'ה אני חדש פה בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם. ראיתי ביומיים האחרונים את כל עונה 1 וכן את עונה 2 עד לפרק 14 (ללא 14) אך גיליתי שפשוט חסרים לי כמה פרקים ואני לא יודע מהיכן להשיגם. הפרקים שחסרים לי הם : 14,15,17,21,22 כמובן של עונה 2 האם למישהו יש איך לעזור לי להשיג פרקים אלו? אשמח אם מישהו ינקוט יוזמה וינסה לעזור בצורה כלשהי , אני גר באיזור ראשל"צ עם רכב...במידה ומישהו יכול לצרוב לי או משהו. רצוי כמובן עם תרגום מובנה , אך לא חובה מאחר וניתן להוריד תרגום. המון תודה ואני מצפה כולי במתח לעזרה שלכם!!! אוף, אני בדיוק בקטע שמייקל ואחיו בורחים מרכב הבטחון שאחראי להעברתם חזרה לכלא , והסוכן מהון מחוסל על ידי "חברו"... אני יודע שהסוכן לא ישמור עליהם אלא ינסה לעשות איתם משהו זה שקוף!! הוא איש רע.... אבל אני במתח איך יתפתחו הדברים. פליזזזזזז

gozala

New member
אולי אוכל לעזור לך ../images/Emo45.gif

פשוט להעלותם לרשת ותוריד אותם דרך האימיול, זה ג'יגה וחצי כך שאתן לך יומיים בתנאי שתעשה את זה במהירות ומייד. אם זה נראה לך תצטרך לענות בזריזות ובתקווה שאהיה על המחשב. אתן לך במסרים את הטל הנייד שלי תוכל לענות במסרים (דרך ICQ זה לא עולה כידוע)

gozala

New member
עוד פחות מ-5 דקות זה מוכן ../images/Emo45.gif

אלה פרטי הקובץ: Prison.Break.S02E17.HDTV.XviD.HEB-[KoMooNa.co.il]

אוקי המון תודה. אני מתחבר לנסות...

העתקתי את הקובץ שרשמת ואנסה להוריד. אם יהיו בעיות - אדווח
תודה

gozala

New member
עוד אחד ../images/Emo45.gif

Prison.Break.S02E22.HDTV.XviD-XOR.Heb-Sub.By.galitach.gozala Prison.Break.S02E21.HEB-[KoMooNa.co.il]gozala את 21 עדיין לא החדרתי.

לגבי קובץ 21

זה כבר הוריד לי 80% אבל אין א'פחד מחובר שאסיים את ההורדה זה שם הקובץ בו אני באמצע ההורדה prison.break.S02E21.HDTV.XViD.Hebsub.By.[wnet.co.il].gil05.avi המון תודה

למעלה