שלום חברים יקרים

קשכפית

New member
שלום חברים יקרים

מה קורה איתכם ? איך אתם מרגישים בימים (מ)ט(ו)רופים אלו? המדינה סגורה,אין תיירים,רצחו את שר התיירות,מה יכול ליהיות יותר מקברי מיזה ? אני לא יודע אים שמתם לב אבל המדינה סגורה,מפטרים אנשים מכל מקום ,מי שנישאר בבית אסור לו אפילו לצאת לטייל בשתח B שכאילו "מה כבר נישאר"לטייל למכולת או לבנק,לישמוע עוד צרות.מעניין מתי התחנות של רמלה ולוד יהפכו לשטח צבאי סגור ואז באמת יתחיל ליהיות כאן "שמח".לדעתי זה רק עיניין של זמן עד שגם זה יקרה,לא שלי זה משנה הרבה כרגע אבל להמוני מכורי ישראל היקרים שבאין מוצע להם כל טיפול אחר מה כבר נישאר להם לעשות? אז מין הסתם העסק היחידי שכן פורח היום ויפרח תמיד על רקע של קשיים ומילחמות זה שוק הסמים/הבריחה.מעניין לא?העם רוצה ליברוח רק שאין לו לאן,תמיד יהיו מי שיחליטו שהם בורחים ולא משנה לאן מהמצוקות,האבטלה,השיעמום והכאב.ברור שעל הרקע הזה כל מי שמוכר אשליה של שיחרור וחופש עושה את העסק הנכון בזמן הנכון.אני בטוח שכמו שאני כותב עכשיו את השורות האלה הפקקים בסימטאות הקטנות של ג´אווריש רמלה ולוד רק ממשיכים להיזדחל מיתחנה לתחנה.לא מילחמה ולא פיגועים יעצרו את העם הנחוש הזה,להיפך.אני בספק אם הפצצות מהאויר היו עוזרות,אולי לשעה שעתיים עד שהיו בונים מחפורות מיתחת לאדמה או עוברים לאיזורים צפופי אוכלוסין. מה שמביא אותי לעוד מסכנה בילתי נימנעת,לדעתי,בין לאדן ינצח.הוא ניצל ומנצל את המדינה שהיא סוחרת הסמים הגדולה של העולם מיזה יותר מעשור...אני מאמין שבדרך הוא למד הרבה טקטיקות היעלמות והיסתתרות שהאמריקאים יכולים להפציץ חמורים וסלעים (או יותר מצחיק "חבילות נופש וסיוע")מהיום ועד מחר והם לא ימצאו אותו,הוא כבר בטח לא שם וכל מה שהוא היה צריך לעשות בישביל זה זה אולי רק להיתגלח סוף סוף.נכון ההודעה הזו לא קשורה לכלום,הירשתי לעצמי ליפרוק קצת מהתיסכול של הימים האחרונים.אני מרגיש איך העולם המוסלמי הקיצוני הולך לנצח את הפטרונית שלנו מעבר לים. וזה מרגיש ממש ממש ממש לא טוב,אני מרגיש איך גל פרמיטיבי ושחור הולך לישטוף את העולם.נורא T

anshell

New member
אולי זה הזמן להעביר את הפקלאות

לאוסטרליה????אולי זה הזמן לעבור לגור בתאילנד??? אולי זה הזמן לקום ולעזוב בשביל לחיות בשקט???? או שכן,או שלא,מה שבטוח זה אולי וגם זה מוטל בספק...לא ככה? יום כתום אנשל

haim47

New member
anshell ../images/Emo35.gif

היי לדעתי בכל מקום גרוע ומסוכן היום לא פחות מישראל. אז לדעתי צריך מהר מאוד להיתעשת וליבחור לנו מנהיגות עם ביצים גדולות שתוכל להנהיג את העם שלנו בכבוד הראוי לו.
חיים

anshell

New member
אני מצטערת,אבל אני לא יושבת שיש לנו

פה איזשהו מנהיג עם ביציים,מקסימום ביצי שלו.... איך שאני רואה את זה,ואני יכולה להגיד לך שגם החברים הטובים שלי,לנו אין פה עתיד,ובתור הדור הבא של המדינה,אני מעדיפה להיות הדור הבא של אוסטרליה,שם לפחות יודעים להעריך את הצעירים,שם לא שותים להם ת´דם כי הם רוצים ללמוד אחרי שנתנו 3 שנים מהחיים שלהם לצבא,אל תגידו לי שפה טוב,שפה נותנים לצעירים,אנחנו דור שגם אכל חרא,בדיוק כמו הדור של ההורים שלי,זה שלא נלחמנו במלחמת השיחרור לא גורע מאיתנו,אל תשכחו שאנחנו היינו אלה שיצאו מלבנון בשאיפה לעתיד טוב יותר,וקיבלו את לבנון בתוך שטחי המדינה....לי אישית אין כח לעבור פה מלחמה,ואין לי כח לתרום יותר חברים שלי או משפחה עד שיהיה פה שלום,מה שלא נראה באופק אפילו עם משקפת. אני ברחתי כי היה לי רע עם כל המצב,חזרתי כי נגמר הכסף,ואשתדל לעוף וכמה שיותר מהר שוב. את תחושת העצב שיש בנו,כבר לא תוכלו לשנות,היא חקוקה בליבנו לנצח... ועל כמה מצבות גם... יום טוב. אנשל

haim47

New member
תגובה. ../images/Emo18.gif

היי אני מאוד מקווה שתישארי פה
פה זה הבית פה זה האני שלך ומפה איש לא יזרוק אותך
אני חושב שאין לך אלטרנטיבה עובדה שחזרת [ כי ניגמר הכסף] בישביל להשלים ממון טוב לחזור
אבל כידוע לך עוד אלטרמן כתב שאין המדינה ניתנת על מגש של כסף..... אז סבלנות ממי סבלנות. חיים

anshell

New member
חיים בוקר טוב,

אין לי ארץ אחרת...לי במקרה על המפה יש כמה... אני לא רואה את עצמי מתה פה,בגלל מטען ( מקווה לפחות),או לא רואה את הילדים שלי מתגייסים בשביל להלחם למען המתנחלים שיכולים לעזוב את ההתנחלויות שלהם ולעבור לישב את הנגב,וחזרתי כי נגמר הכסף,והיתה לי אופציה להמשיך לעבוד בחו"ל,אבל התגעגעתי,ולא לאדמה השרופה שלנו,התגעגעתי לאמא שלי,לחברים,ותאמין לי שגם אמא שלי,שתחייה,יודעת שאם יהיה לנו עודף כסף,אני פשוט מעבירה את כל המשפוחה מכאן למקום אחר,שבו היא לא תצטרך לחיות בין מבזק למבזק. החיים פה קשים מדיי,ואחרי שיוצאים מפה,ורואים שאפשר גם אחרת,לא רוצים לחזור. אני הייתי בגן עדן וחזרתי לגהנום. יום טוב אנשל

haim47

New member
anshell יש לך ארץ אחרת.....

היי קראתי בעיון את מילותיך ראיתי צער וכאב אך לדעתי את טועה בזה שאת שוללת את החיים כאן. בשורה הראשונה כתבת " אין לי ארץ אחרת" למה לא? פה הארץ שלך ורק פה את שיכת בשום מקום לא תמצאי את שורשייך. זה לא רק ההורים זה הרבה יותר זה נוף זה חברי ילדות זה הווי ועוד ועוד... אל תוותרי כה מהר..אל תוותרי...הינו בסרט הזה המון פעמים בגולה זה יפה אך מלאכותי ופה זה אמיתי זו היצירה שלנו.. שלך חיים

anshell

New member
חיים יקר,אני באמת מצטערת אבל

אין בי כל צער וכאב,רק אכזבה ממדינה שאוכלת יושביה.... אני צעירה,עם שאיפות ורצונוצ,המדינה הזו אוכלת אותנו בחיים... אני מתה ללמוד,אבל למי יש כסף?לא כולנו נולדנו למשפחות בעלות ממון,אני רוצה לטייל בעולם,אבל הרווח הכלכלי שלי הוא מינימלי,למה?כי אני צעירה,חסרת נסיון ( במקרה שלי זה קצת שונה,כי צברתי נסיון בעזרת ויטמין פ´),אבל אני לא יכולה להגשים פה את החלומות שלי. ויש לי המון ארצות אחרות,ואולי יהיה קשה בהתחלה,אבל אני רוצה לנסות משהו קצת אחר,במקום שאפשר בו אחרת. ונראה לי שאתה איש נורא נחמד,ונעים לי להתכתב איתך פה,ואתה גם מזכיר לי את הדור של אבי-המדינה שלנו ולמעננו,אבל לצערי,בעיני הצעירות אני רואה את קצת אחרת. יום טוב אנשל

haim47

New member
anshell ../images/Emo24.gif

היי זה מאוד יתכן שאני בגילו של אביך ואולי לכן גם קוו המחשבה הזה. לא נותר לי אלא לשלוח לך כאן חיבוק ווירטואלי ולקוות כפי שצינתי כבר שתצליחי. באמת . אך דעי לך שכפי שהורייך ומקריך קיבלו אותך היום בשובך כך הם וכולנו נקבל אותך בחיבוק חזרה במידה ולא תצליחי. חיים

anshell

New member
חיים בוקר טוב,

אין לי הרבה מה לחדש,בטח לא בבוקר הזה,ואין לי משפחה חמה שבגללה אני רוצה להשאר פה,היחידה שאני מוכנה לקחת איתי לחו"ל זו אמא שלי,ואף אחד לא קיבל אותי פה יותר מדי בסבר פני ם יפות ונעימות כשחזרתי(לא ביקשתי מודעת ברוכה הבאה על שלט חוצות....),אבל באמת שקשה לי למנות את הסיבות להשארות פה בארץ האלק מובטחת.... וניסיתי לגור בארה"ב,ובפעם הבאה אני יעשה את זה באופן מסודר עם אשרות וכ"ד ( בפעם הקודמת זה היה בלי אשרות ובלי כלום..),אם אני אחליט לחזור דוקא לשם (למרות שממש לא נראה לי שדווקא לארה"ב אני אחזור....),אבל כמה שיותר רחוק מפה יותר טוב. אולי אני רגישה יותר מאחרים,אבל אני בהחלט יכולה ללהגיד שלא טוב לי פה. ובנתיים ,עד שאני אמצא את הדרך שלי,אני פה,מנסה להוציא את המיטב של חיי, ומשתדלת לחייך כל בוקר,אף על פי שזה קשה לי. אני בהחלט מתעלה על אנשל הישנה,וזה בהחלט הודות לטיול שלי בעולם,שלימד אותי שאפשר גם אחרת,ואפילו רצוי.... יום כתום אנשל

למעלה