שלום חברים יקרים.

Hippie Jeannie

New member
שלום חברים יקרים.

כמה טוב שוב להיות כאן...
אז ככה. כפי שינטל הודיעה לכם (תודה רבה, דרך אגב
) המחשב שלי מקולקל. הוא עדיין מקולקל, אבל אבא שלי השאיל לי את הלפטופ שלו. בנוסף לזה שהמחשב מקולקל, גם הייתי מרותקת בשבועיים האחרונים למיטה, ואני עדיין מאוד חולה. מחלת הנשיקה, למי שמתעניין. אני מצטערת על ההיעדרות הארוכה, אבל אני מאוד שמחה לחזור לכאן ולראות שהתפתחו כאן דיונים עמוקים, מעניינים, מגוונים, אני שמחה לראות שהיו מעט מאוד הודעות מיותרות שעליי למחוק, ואמת קשה לי להסביר לכם כמה שימח אותי לראות את כל הדיונים האלה, כי הם מסוג הדיונים שצריכים להיות בפורום כזה. כל הכבוד לכולכם. יש דיון אחד שראיתי וחשתי צורך להגיב עליו. אנצל את ההודעה הזאת אגיב עליו פה מאחר והשרשור עבר לעמוד אחר, ואין טעם להגיב שם. זה בנוגע למה שדור כתב על כך שנמאס לו (מתנצלת מראש על הפשטנות) לקרוא על פאנטום האופרה ועל עלובי החיים. דור - כמו שמישהו ענה לך, די קשה להיות בפורום מחזות זמר מבלי לדבר על שניים מהטובים ביותר. בייחוד כשאחד מהם עושים עכשיו סרט שעושה גלים לא רק בפורום אלא בכל העולם. בנוסף, מלבד להגבלת מחזות הזמר של חנוכה \ הצגות ילדים אין כאן הגבלות על מחזות הזמר שמותר לכתוב עליהם. בין אם זה מחזמר של זונדהיים, וובר או שונברג, בין אם זה מחזמר מצליח שכולם מכירים ובין אם זה מחזמר שוליים שנחל כישלון מוחלט, יש כאן חופש ביטוי כמעט טוטאלי בכל הנוגע למחזות זמר. לכן, כפי שכתבו לך לפני, אינך חייב לקרוא מה שלא מעניין אותך, אך השתדל להימנע מהודעות חריפות שכאלה שאין בהן תועלת של ממש. תודה. דבר אחרון - איני בטוחה כמה אוכל לבקר כאן בזמן הקרוב, גם כי בריאותי רופפת וגם כי המחשב אינו שלי וסביר להניח שיוחזר לבעליו, אבל אני באמת מרוצה ושמחה ממה שמצאתי כאן. ועל זה נתונה לכם תודתי. נשיקות.

python 4

New member
תהיי בריאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

זה רק נדמה לי, או שלאחרונה באמת הפורום קצת התעורר?

למעלה