שלום חברים יקרים

ITAIX

New member
שלום חברים יקרים

לאחר שראיתי שכמה חברים פה מתלוננים קשות על חוסר היחס מצד הלהקה, פניתי לזאב וניסיתי להבין למה זה קורה... דיברתי איתו, והוא אומר שאיש יחסי הציבור צריך לעדכן בכל מיני מקומות על הופעות או ראיונות, אך מצד שני, אתניקס כרגע בונים את ה"קאמבק" וזה לוקח זמן והוא מבקש סבלנות... אני לא יודע מה איתכם, מאז שהייתי בן 8 אתניקס לא נידבו פרטים כשהם התחילו להוציא שירים חדשים... אני זוכר לדוגמא, שב"אדם ונחש" אנחנו ניסנו לדלות כל מידע אפשרי על שם הדיסק... ואז יצא איזה מבצע עם קוקה קולה ואחד הפרסים היה התקליט ושם נחשף לראשונה השם של האלבום. הוא אמר שתמיד בהופעות הם מצטלמים איתנו, ותמיד נותנים לנו את היחס הראוי... הוא כמובן לקח לתשומת ליבו את הענין של החוסר עדכונים... ואמר שזה יטופל... אני מקווה שאתם מבינים שהם נמצאים היום במקום קצת אחר, כל אחד עושה פרוייקטים שונים, כמובן שאתניקס זה במקום הראשון, אבל עדיין זה נראה כאילו יש להם הרבה על הראש... לי אישית זה נשמע כאילו זה מאוד מלחיץ, בכל זאת תקליט חדש לאחר תקופה ארוכה. הגרעין של המעריצים של אתניקס מאוד חשוב להם, אל תחשבו שלא.... השיחה היתה די קצרה אבל הוא ניסה להסביר לי בכל צורה שהם פה והם ינסו לעדכן כמה שאפשר... בימים הקרובים שיר חדש!!!! תהנו

קודם כל, תודה רבה, על הצעד שעשית עבור הפורום!

שנית, יש לי הערה קטנה, לגבי אחד הדברים שרשמת, בעניין העדכונים: אני, באופן אישי, לא זוכר את מה שהיה בתקופת 'אדם ונחש'. אבל - ויש פה אבל גדול - כשהם היו בתהליך הקלטת 'אמריקה', עוד לפני שיצא הסינגל הראשון לרדיו ( שיר הנושא ), אני זוכר מפורשות עד היום שעודכנו דרך האתר שלהם שמה שאמור לצאת ראשון כסינגל יהיה 'פנים' או 'ג'ואיש בוי'. ככה שאין כל סיבה שבעולם, שלא יהיו עדכונים באתר. לא יכול להיות, שהאתר החדש נפתח כמה ימים אחרי צאת 'מתי לחזור' ועד עכשיו - כארבעה חודשים אחרי - הדבר היחיד שיש זה תמונת הסינגל והאפשרות לשמוע את השיר. התלונות אגב, הן ממש לא אישיות כלפי זאב, תמיר, גיל, גל או יורם, אלא כלפי מי שאמון על יחסי הציבור וכתיבת מידע לקהל באתר הלהקה. אני מסכים עם זה, שהם לא חייבים לנו דבר, אבל מה שאנחנו מבקשים כאן, זה המינימום שבמינימום - גם אם מהצד זה ( כביכול ) נראה מוגזם... בכל מקרה: תודה שוב על היוזמה הברוכה ותודה על החדשות אודות השיר החדש!!!

נ.ב, חשוב מאוד מאוד מאוד:

אף אחד, כולל אף אחד, לא התלונן על יחס לא הוגן מצד הלהקה, אחרי ההופעה האקוסטית-חשמלית. פה, רק אפשר לשבח אותם, שתמיד הם מדברים איתנו וגם מצטלמים אחרי אותן הופעות מדוברות, אעפ"י שהם מותשים ומיוזעים והדבר היחיד שהם צריכים ואף רוצים, זה להתאושש ולהתרענן.

נטלייי

New member
תודה שהעברת לזאב את התחושות

של החבר'ה פה. ושיצא כבר שיר חדש... |מותשת|

yosi x

New member
תודה רבה רבה

אני שמח שהתייחסתם ברצינות למה שכתבתי ואני עוד יותר שמח על מספר המילים שנידבת ממנו כמו שאמרתי אין לי שום טענה לחבריי הלהקה ואנחנו איתם באש ובמים. ושוב תודה.

למעלה