שלום חברים יקרים!

yafash7

New member
שלום חברים יקרים!

הגעתי במקרה לפורום הזה ואני מאד מאושרת. אני מרגישה כאילו חזרתי הביתה. איזה אוצרות יש כאן!! אני מרגישה את הניחוחות של הבית בו גדלתי. ואו ועוד פעם ואו. מקום בלתי נדלה של ידע. חברים הרגשתי טלטלה אמיתית במובן החיובי של המלה. אני נשואה לגבר ממוצא רומני כך שהפרסית היא לא שפה שגרתית ולא שגורה בפינו אלא רק כשאני נוסעת למשפחה. אבל לשמחתי מצאתי אתכם ואני אשמח להכנס ולהתעדכן. מיום שמצאתי אתכם אני חורשת על המוסיקה הנפלאה (פרויז אתה איש צבעוני, מרתק וחכם וממש ממש הרוח החיה בפורום הזה), על כל הנושאים ומוצאת את עצמי עם דמעה או שניים לא חלילה מעצב אלא מגעגועים לשפה, לריחות,לעדה המקסימה והעשירה בתרבות. כמו הרבה אנשים גם אני עצובה שהשלטון לא התחלף שכן ברגע שייפתחו שערי אירן בלי להסס אני נוסעת ולוקחת את ילדי לטיול שורשים.

niya

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה yafash7 לפורום שלנו

אני שמחה שמצאת אותנו, ואני עוד יותר שמחה שהגילוי עשה לך טוב ושימח אותך
את, כמובן, מוזמנת להצטרף לפורום כחברה מן המניין, להעלות תכנים חדשים, לשאול, לשתף, לענות וכל מה שבא לך
את יודעת מה?
את גם יכולה לספר לחבר'ה...
שמצאת אותנו ושאפשר להכנס לכאן... אני מבטיחה קבלת פנים חמה לכל מי שיבוא

haji mola

New member
חילופי השלטון

ישנה בין גורמי מודיעין בכירים בישראל, תמימות דיעים כי המשך שלטונו של אחמדניג'אד דווקא טוב לישראל. הסיבה לפי אותה דיעה היא, כי גם מחליפו שונא ישראל במידה לא פחותה ממנו, ולכן עדיף לישראל אחד כמו ההנוכחי שלא חושש מלומר את מה שעל ליבו ובכך יוצר דעת קהל עולמית אוהדת יותר לישראל.

פרויז1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

בעלך רומני? אין דבר! יהיה בסדר! בינתיים תתנחמי בכדור מעוורר. אומרים שתמיד יש מצבים יותר גרועים. וזה לא נכנס בתוך הקטגוריה המגונה : צרת רבים..., כי בעל רומני וכל מה שמייחסים לו, לעומת מה שמיוחס לאישה פולניה - הוא זכיה בהגרלה! אישה פולניה לגבר פרסי - נחשב לשיא הקטסטרופה, לא כך? מה? הה? צ'י שי? תודה על המחמאות, יש פה חבר'ס נהדרים - ונייה המנהלת - בכלל משהו. ג'ון ג'ון - בלעדיה העדה הפרסית תיעלם ממחסור בשידוכים. כך גם דודתה דליה חנום. ויש לנו רב הפורום, וים תפקידים. חכי ותראי.

JUN JUN

New member
זהו?

פרויז!!! זהו? זה כל מה שיש לך להגיד עליי? בלעדיי העדה תעלם? ועל המפלגה, הפרלמנט, המועצה וכל החתונות שאני מארגנת מאחורי הקלעים? הלהקה מלוס אנגלס, לשונות הבקר ועוד... מה זה זה? ככה אתה מצמצם את כל מה שעמלתי ושקדתי לכדי משפט אחד קטן? אני מבקשת תאור מפורט של כל מהלכיי הפוליטים מרגע כניסתי לתפקיד ועד להפיכתי ל"אדומה" בטקס סוחף. ולחברה החדשה, ברוכה הבאה.... אל תתייחסי, סתם ויכוחים בין יור"ים...חילוקי דעות על כס המלכות , משהו שבשגרה... עם הזמן תביני את הטירוף... ספרי משהו על עצמך ? ג'ון ג'וני

פרויז1

New member
לגברתי, יו"רית הפרלמנט הציוני הפרסי

בארץ ישראל ! נכון כל מה שעמלת וכל העשייה הציבורית שלך למען הקהילה הפרסית , קצרה כל יריעה מלפרט את עשייתך הרבה, המגוונת והקדושה למען קהילתך. פרויז, יו"ר המועצה העליונה של הפדרציות הפרסיות העולמית.

niya

New member
|../images/Emo3.gifאבל ג'ון ג'ון, ממי, זו כל הגדולה../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif

הרי, העדה הפרסית לא עומדת על כרעי תרנגולת, יש לה אותך, שתחתני ותסדרו וכו'...

yafash7

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif||../images/Emo51.gif ברוכים הנמצאים

חיילי מאמנון עזיזם. רציתי לשאול מה פירוש השם בהג'ת?

פרויז1

New member
לא יודע - ניחוש פראי :

בה ג'ת בֵּה הגייה המבטאת שביעות רצון, מביעה טוב. גָ'ת מקומך. המקום שלך. ואולי הכוונה היא : איזה אחלה מקום יש לך!

למעלה