מזל טוב מזל טוב על פתיחת הפורום לסדרה הנהדרת הזו ושיהיה הרבה בהצלחה
L lee_1 New member 12/12/06 #1 ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif מזל טוב על פתיחת הפורום לסדרה הנהדרת הזו ושיהיה הרבה בהצלחה
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif מזל טוב על פתיחת הפורום לסדרה הנהדרת הזו ושיהיה הרבה בהצלחה
ג גינגר3 New member 12/12/06 #11 שלום מכורה חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif כמעט ולא מפספסת פרקים...בן זוגי יודע שמשעה 16:45 עד 17:30 אין אם מי לדבר ברכות על הפורום החדש
שלום מכורה חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif כמעט ולא מפספסת פרקים...בן זוגי יודע שמשעה 16:45 עד 17:30 אין אם מי לדבר ברכות על הפורום החדש
ל ליאת ספיר New member 12/12/06 #13 מזל טוב לנו...! סוף סוף פורום רישמי למעריצי מתחילות מחדש..... יש לנו הכרה של ממש..איזה כייףף!!!! שיהיה לנו בכייף...ורק טוב....
מזל טוב לנו...! סוף סוף פורום רישמי למעריצי מתחילות מחדש..... יש לנו הכרה של ממש..איזה כייףף!!!! שיהיה לנו בכייף...ורק טוב....
ש שנטיפי האחת New member 12/12/06 #14 שלום גינגר לגבי פרסומת לסדרה כמו השעה , נא לשים ספוליר בכותרת כדי שחברותיך לפורום השתתפו . ברוכה הבאה גנגר
שלום גינגר לגבי פרסומת לסדרה כמו השעה , נא לשים ספוליר בכותרת כדי שחברותיך לפורום השתתפו . ברוכה הבאה גנגר
ש שנטיפי האחת New member 12/12/06 #15 ליאתוש ברוכה הבאה YES YES כולי התרגשות חח. ושיהיה לנו בכיף ליאת .
ש שנטיפי האחת New member 12/12/06 #21 אם תסתכלי למעלה רשום לך צאט באנגלית צאט טיוי. רק צריך להסתכל . יום טוב
T t a m i 2 4 New member 12/12/06 #24 מזל טוב על הפורום החדש../images/Emo13.gif הגיע הזמן הגיע הזמן שזה יהיה רישמי
ש שנטיפי האחת New member 12/12/06 #3 שלום חברים/ות משום מה לא מופיעים לי איקונים אז באופן חד פעמי תסבלו חחח. נעים מאוד לפורום החדש והמדהים לתוכנית המצליחה מתחילות מחדש אני מקווה שנהנה בייחד בביתנו החדש. הגדול והמרווח עם הסלון היפה שלנו. בהצלחה לכולנו
שלום חברים/ות משום מה לא מופיעים לי איקונים אז באופן חד פעמי תסבלו חחח. נעים מאוד לפורום החדש והמדהים לתוכנית המצליחה מתחילות מחדש אני מקווה שנהנה בייחד בביתנו החדש. הגדול והמרווח עם הסלון היפה שלנו. בהצלחה לכולנו