שלום חבריי לפורום ! הרבה זמן לא הייתי פה

rotemfiji

New member
שלום חבריי לפורום ! הרבה זמן לא הייתי פה

וגם עשיתי לי שם משל עצמי (השם הקודם היה של חברה שלי- hhh האחת). זוכרים אותי ? מנהלת האתר : www.biblewalks.com - Holy Land sites review בכל אופן, לא היה לי זמן כל כך להיכנס ולכתוב, אבל עקבתי אחריי מה שכתבתם מהצד
אני העלתי עכשיו לאתר שומר מסך שעשיתי להורדה וקנייה באתר. כרגע זה רץ לניסיון, וישר חשבתי עליכם, שהייתי רוצה שתורידו (זה שבועיים חינם) ותתנו לי בבקשה פידבק על השומר מסך. מה לדעתם יש להוריד, להוסיף, תמונות, המידע וכל דבר אחר.. אני סומכת עליכם ! בעתיד אני אעשה גרסאות נוספות של שומרי מסך לאתר בנושאים שונים שקשורים לישו, נצרות, ברית חדשה, ברית ישנה וכו.. אשמח אם תעזרו לי...תודה- רותם
הנה הלינק: שומר מסך

michaeld1

New member
שלום האחת

בסוף ביקרת בכורזים?
זוכרת? יופי של שומרי מסך

rotemfiji

New member
הייי !!!

לא..איזה, הלוואי ויכולתי..היה לי אז סטרפטקוקיס (או איך שמבטאים את זה ). אז הייתי איזה שבוע ומשהו במיטה, חולה... אבל אני אשמח שתודיע לי מתי יש שוב, או משהו בסגנון. כל עוד זה בצפון, זה קרוב ונוח לי...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשלום רותם..נשמח לבקר שם..אבל..

בקשה קטנה ששוב ושוב אבקש..השם הוא ישוע..האות "ע" היא חלק משמו..למה לבלוע אותה תמיד?

rotemfiji

New member
תמיד אני שוכחת...אופסי...../images/Emo194.gif

לא מכוונה רעה חלילה..פשוט משום מה אני רגילה לכתוב את זה בלי ה-ע

salt of earth

New member
אהלן רותם ../images/Emo141.gif

ברור שזוכרים איזה מין שאלה זו
נשמע מעניין מה שאת עושה, ומכיוון שיש אצלנו המומחה לפוטושופ שיש לו בטח עין יותר קולעת מאיתנו. הרבה הצלחה שיהיה ותקפצי מדי פעם

rotemfiji

New member
תודה רבה ! ויש לי הצעה לחברי הפורום..

אני פותחת פינה באתר למאמרים וכתבות שייכתבו על ידי אנשים שונים. אם מישהו רוצה מקום לפרסם כתבה\מאמר שלו, אשמח מאוד. כמובן בנושאים של ישוע, נצרות, ברית חדשה וגם הברית הישנה. גם כן כתבות אם נושאים לדיון ייתקבלו בברכה. ולגביי השומר מסך- אני כבר ביצעתי שינויים שונים של פונטים וצבע אותיות, אך לא העלתי את זה עדיין לאתר. דעתכם חשובה לי מאוד ! רותם

למעלה