שלום חברות...

לימי2

New member
שלום חברות...../images/Emo140.gif

אני אחרי החזרת 3 עוברים מוקפאים בן 4 תאים כל אחד. הייתי שמחה לשמוע בנות שהצליחו בטיפול מעיין זה...כי אני יודעת שהסיכויים נמוכים. הגעתי ל-IVF בשל בעיית זרע חמורה. אצלי הכל תקין...מה הסיכויים שלי?? אם יש כאלה... בקיצור...צריכה עידוד!! תודה מראש!!

פריצית

New member
בבקשה, זריקת עידוד במיוחד בשבילך

IVF ראשון בעיית זרע לא יודעת אם להגדיר אותה קשה אבל נעשה איקסי והחזירו 3 מוקפאים וברוך השם למרות שחשבתי שאין סיכויי גם בגלל המוקפאים וגם שהרירית הייתה עקשנית ולא רצתה להתעבות ואפילו ביום של הבטא בכיתי כמו שלא בכיתי מעולם כי הרגשתי שהנה אני עומדת לקבל...אבל הפקס שהגיע עם התוצאות הפתיע אותי והבטא הרקיעה שחקים. אז יש הפתעות נעימות ומאחלת לך מכל הלב שזה יקרה והכי חשוב תהיי אופטימית. מקווה שקצת עודדתי ב ה צ ל ח ה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מי אמר לך שהסיכויים נמוכים? הם אולי נמוכים מעט באופן סטטיסטי מהסיכויים של 3 טריים. אבל אלו עוברים יפים ששרדו את ההקפאה וברגע זה מתחלקים לך ברחם
. בעוד תשעה חודשים אחד מהם יבכה לך בלילה ואת תתחנני לכמה שעות שינה.
נועם

betty_226

New member
קבלי עידוד לימי2

לי הוחזרו 3 עוברים מוקפאים ההריון התחיל בתאומים כאשר בשבועה 14 או אולי פחות . לצערי לאחד העוברים הפסיק הדופק והיום יש לנו את ליאל בת 6 חודשים

lady D האחת

New member
לימי - איתך באותה סירה

גם אני כמוך אחרי החזרת שני מוקפאים והבטא בעוד 4 ימים, קראתי סיפורים של בנות מקסימות על הריונות ותינוקות שהן חובקות לאחר החזרת מוקפאים, נכון שהרופאים דואגים ליידע שסיכויי מוקפאים קטנים מאשר ה"טריים" ,אבל בואי ננסה לזכור שהיו מקרים מעולם - ומסתבר שלא מעטים... לשמור על אופטימיות ויחד עם זאת להישאר ריאלית.

venus13

New member
אחד מהמוקפאים שלי בגן עכשיו

בטיפול מוקפאים ראשון שלי - החזירו 4 מוקפאים עם 2-6 תאים אחד מהם ניקלט והולך לגן. יש בנות כמוני למשל שדווקא טיפול מוקפאים שקל יותר לגוף מניב תוצאות טובות יותר ברגע שמוקפא שרד את ההפשרה ויש לו מספיק תאים - הוא לא נופל מכל עובר אחר בהצלחה ונוס

למעלה