שלום חברות שלי

שלום חברות שלי

לא כתבתי המון זמן.. בתקופה מאז חזרתי ארצה מהטיול הגדול בארה"ב טבעתי בכאב.. חיפשתי את עצמי מכל הבחינות, והרגשתי באיזה מקום שאם אחיה את הכאב על אמא שלי בעוצמה גדולה כמו שהייתי עד אז - יחד עם כל החיפוש והכאבים הנלווים אליו, פשוט לא אוכל יותר. אז הנחתי אותו טיפה בצד. ועכשיו אני קצת יותר טוב - שני מקומות עבודה חדשים, עברתי דירה, ואני הרבה הרבה יותר טוב. יותר שלמה, עושה את מה שאני הכי אוהבת בעולם. ועכשיו כשקצת מרווח בלב, הכאב מקבל אופי שונה, אפשר לחיות אותו בלי לטבוע. יקרות שלי, אז רק רציתי למסור דש ואת אהבתי הגדולה - מה הייתי עושה בלעדיכן? למרות שלא כתבתי הייתי אתכן תמיד. אוהבת אני

הי מתוקה, התגעגענו אלייך...

שמחה לשמוע שמצאת עבודה
ובית
נראה אותך במפגש אצל הוקוס ב 15/3?

vered51

New member
אהלן כפרוש

שמחה לקרוא שלפחות מישהי בינננו מצאה דירה:) תתחדשי על כל השינויים...אני מקנאה... מחכה כבר לראות אותך אצל הוקוס ואת הולכת לקבל חיבוק עעעעננננננננקקקקק נשיקות

שלום לך../images/Emo70.gif

יואו כמה התגעגעתי
שמחתי לקרוא על השינויים החדשים, במיוחד על הדירה... הגיע הזמן... אז מה,לבוא לבקר אותך בבית החדש? אני מגיעה למרכז מחר...
מה היינו אנחנו עושות בלעדייך
אוהבת אותך

לונה..

New member
טוב טוב

תשתקי כבר, כמה את חופרת? קיצור, *מוציאה עט* מה הכתובת? סתם
המון הצלחה, תתחדשי על הדירה והעבודה. וברור שאפשר לחיות איתו בלי לטבוע-אני לא מבינה, למה לא ביקשת מצופים? יש לסקאלי פה חנות קטנה מאוד (אולי בגלל זה חשבת שהיא לא קיימת) והיא מוכרת אותם בכל הצבעים-בכתום זוהר ובורוד עם ירוק (טוב, אלו כל הצבעים במצופים
). אחד לכל זרוע והיית מסודרת. טוב, ההומור הצולע זה בגלל החום שיש לי. הנני כאן, בביתי החמים עם מה שנראה כתחילתה של שפעת (וברגעים אלה אני לא יכולה שלא להרהר אם לשלוח את ההודעה הזו-הרי השפעת תחלוף, ההודעות ישארו בארכיון לנצח.... הממ... וואט שוד איי דו?) אז עכשיו את כבר לא הפוכה. רק חזקה. וזה בכלל לא רק "רק". זה המון! (מתי אני מתי אני) כל הכבוד דארלינג, אני גאה בך על ההתמדה וההשקעה. בכל מקרה, הגיע הזמן שאני אקצר (כן כן, סוף, סוף) אוהבת המון ושיהיה לכולנו סופשבוע נעים ובריא.

למעלה