שלום חברות שלי!!

שלום חברות שלי!!

עברנו דירה, הגשמנו חלום קטן אחד מתוך הרבה חלומות משותפים שיש לנו.. הדירה בדיוק כמו שציפיתי, קיבלנו את הרהיטים החדשים ואת כל מה שקנינו. יש עוד קצת לסדר. היום נשארתי בבית במטרה לסיים לארגן והחבר הלך לעבודה היה לי משעמם, היה לבד , עדיין אין מחשב שם ומקום נורמלי לשבת בו לראות טלויזיה וברחתי לכאן לבית של אבא. גם שבר אותי שאתמול אבא בא לדירה החדשה לא במטרה לראות לאן עברתי אלא חזר והדגיש שהוא בא כדי לקחת משהו שהיה אצלי בתיק והוא היה צריך אותו (אחרת לא היה בא) , הגיע עשה סיבוב ולא אמר מילה. לא דיבר ולא כלום. כועס? הייתי צריכה לדובב אותו כדי לדבר על משהו. זה שבר אותי, גם ככה מאוד קשה היה לי עם הצעד הזה שרציתי אותו כל כך והיום אני קצת
במקום
בקיצור, ברחתי משם ובאתי לכאן לאינטרנט טלויזיה ואנשים... לא יהיה אינטרנט אצלי בדירה עד השבוע הבא. אתגעגע. בשעות הקרובות אני פה

ymz

New member
שיהיה במזל טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אשבל1

New member
../images/Emo82.gif מאחלת רק טוב בבית החדש

בקשר לאבא, לא יודעת איך אביך, אבל אני משתדלת אף פעם לא לשכוח שרוב הגברים לא מפגינים רגשות ואולי כזה אביך ולכן פטר את העניין בכך שרצה לקחת משהו. בכל מקרה , הרבה כיף והצלחה בדירה החדשה.

לולי80

New member
ואווווו

איזה יופי מותק!! שיהיה במזל.. איזה כייף לכם!!!!!!! סוף סוף קן אהבה משלכם... תהנו תהנו... לגבי אבא: אני לא כל כך יודעת מה להגיד, מלבד זה שאני מבינה אותך לגמרי ואין מה לעשות הם די אידיוטים בסופו של דבר...:) ושאני מצטערת שזה ככה.. אני יודעת כמה זה קשה בלי תמיכה ובלי פירגון, קבלי חיזוקים וחיבוקים... פה בשבילך וכל כך שמחה עבורכם... אוהבת לול

הוקוס יקירתי../images/Emo70.gif

כמה כייף לשמוע!!!! הגיע הזמן... ואני בטוחה שיהיה לכם רק טוב... ובקשר לאבא... כמו שכתבו לך, הם לא תמיד יודעים איך להביע רגשות ומה לומר ואיך לומר שהם... מתגעגעים... אז הוא מצא לעצמו תירוץ טוב לבוא אליך.... אני מתארת לי שהוא מאוד נרגש בשבילך, ואם זאת שזה לא קל לו... בכל זאת הבת עוזבת את הבית... זו כמובן רק דעתי, ואני לחא מכירה אותו ואת הקשר שלכם אז.... אולי זה לא כל כך יתחבר אליך.. בכל מקרה, שולחת לך ים חיבוקים
והמון ברכות הצלחה...

קוסמת יקרה שלי../images/Emo28.gif

תתחדשו ותהנו מהקן הקטן! באמת שמחה בשבילך! בקשר לאבא....אולי קשה לו עם ההתחלה שלך והסוף שלו? אבל אני בטוחה שהוא יתעשת! לאט לאט אוהבת

מותק../images/Emo70.gif

מזל טוב!!! ושתגשימו עוד הרבה חלומות ביחד. אשר לאבא - את יודעת מה דעתי. אני מאמינה שפשוט קשה לו. Bear with him... פרק חדש נפתח בחייך, מאחלת לך רק טוב!

שלום+עידכון../images/Emo24.gif

היי, יש לי אינטרנט לדקה וחצי (עדיין אין לי בבית, יהיה בשבוע הבא) רציתי לספר לכן ששלשום, באותו היום שכתבתי כאן היה לי את אחד הימים הקשים ביותר פשוט לא הפסקתי לבכות,כל הזמן חשבתי על אמא, דמיינתי איך היא עוזרת לי לסדר ארונות וכלים, איך היא מייעצת לי מה לשים איפה וכו' ותהיתי לעצמי מה הייתה אומרת על המעבר הזה שנתיים אחרי שנפטרה. מה אומרת על זה שהשארתי את אבא כמעט לבד..האם הייתה כועסת שנטשתי או שהייתה שמחה בשבילי? היה לי הרבה רע בלב והייתי צריכה חיזוקים שזה בסדר לעבור מהבית, וזה מה שלא קיבלתי בימים האלה וזה פשוט שבר אותי
זה הגיע למצב שלקחתי באותו היום 2 "רגיעון" בהפרש של כמה שעות זה מזה (הפעם היחידה שלקחתי הייתה כשישבתי שיבעה) ואז המצב השתפר והפסקתי לבכות. בקיצור, זה כבר עבר, מקווה שהתפרקות כזו לא תחזור לי. חבר שלי נבהל ממני.. בכל מקרה, אני כבר בסדר ומרגישה טוב פשוט משתדלת לא להיות שם כרגע יותר מדי לבד עד שנעביר את הכל ויהיה אינטרנט וכבלים ודברים שיעסיקו אותי. שבת שלום וסופשבוע נעים אוהבת אתכן מאוד תודה על התגובות!!!!

אשבל1

New member
היי הוקוס..

אלו בדיוק הרגעים הקשים, הנקודות החדשות בחיינו, מעבר דירה , לידה וכו' שלי בכל אופן כולל חגים יש בדרך כלל משבר שמלווה בעצב, מצב רוח רע, בכי ומריבה עם הבעל שלא זוכר אף פעם שזה הטריגר. אז מאחלת לך הרבה שמחות עם מעט משברים..........

רגע של הבנה ...

יקירתי, חשוב לדעת שמעבר דירה הוא אירוע רב משמעות ולא קל ל התמודדות באופן כללי. והנה משהו שנתקלתי בו בעיתון ביום שישי: "פסיכולוגים ואנשי בריאות הנפש טוענים כי מעבר דירה הוא אחד המשברים הגדולים בחייו של אדם, אחרי מותו של אדם קרוב וגירושים". זה רק כדי שתקחי בחשבון, שגם כשהמעבר הוא רצוי ויזום, עדיין הוא לא קל. קל וחומר אם יש לו גם משמעויות אחרות ... כך שזה טבעי לגמרי מה שאת עוברת. אני בטוחה ויודעת שלאט לאט יהיה קל יותר ונעים יותר!

fox28

New member
שיהיה במזל טוב

במעבר הדירה זה מאוד מרגש אז שיהיה בהצלחה מיכל

למעלה