שלום חברות יקרות.

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
שלום חברות יקרות.

מזמן לא כתבתי ולא ביקרתי, אז הגיעה הזמן לביקור. קודם כל, מה שלומכן? אני בתקופה עמוסה. תקופה טובה בסה"כ בה אני עסוקה בלחיות את החיים. עסוקה בזוגיות,עסוקה בלימודים בשיעורי בית, עסוקה בעבודה, ואם יש רגע פנוי אז אני מעסיקה את עצמי בלא לעשות כלום. ברגעים כאלה, אם יושבים ממש בשקט, אפשר לשמוע צליל של "צצצצצצצצצצצ" שעולה מהמוח שלי
שעובד שעות נוספות. מעניין שבין כל העיסוקים והמשימות אני עדיין מצליחה לחשוב על הוריי ולהתגעגע. דווקא בימים שאין לי רגע לנשום אני מרגישה עד כמה הם חסרים בחיי, גם אם הם לא ילכו במקומי לעבודה או לא יכינו לי את השיעורים, רק עצם הידיעה שהם קרובים/קיימים הייתה משנה את התמונה. אבל זה מה יש ועם זה אנצח. בעוד כשבועיים ערב חג, אני מאחלת לכולנו לעבור אותו בשלום (עד כמה שאפשר) שנשתחרר עוד קצת מעבדות העצב לחירות שמחת החיים. אוהבת.

efratushb

New member
היי...

אנחנו לא ממש מכירות כי אני יחסית חדשה ואת לא כותבת פה הרבה, אבל מסגנון הכתיבה שלך אני מניחה שאת אומנם בתקופה לחוצה אבל חיובית. מאחלת לך הרבה אושר בכל מה שציינת, לימודים, זוגיות, עבודה ובכלל. בהצלחה וחג שמח גם לך.

התגעגענו אלייך...

שמחה לשמוע שאת עסוקה בדברים חיוביים... אין ספק שאף פעם לא מפסיקים להתגעגע...אבל כמו שאמרת "זה מה יש ועם זה ננצח"

היי ג'ינג'ית.

תמיד שמחה לראות אותך פה ... שמחה לשמוע שאת בתקופה טובה. אם יבוא לך כתבי עוד. יש סיכוי לראותותך במפגש?

היי יו..

טוב לראות אותך.. זה דווקא מאוד מובן שבין כל העיסוקים את עדיין חושבת על ההורים... לפעמים דווקא בשגרה של היום יום הם הכי חסרים.. בדברים הכי קטנים...
אני מאוד אוהבת את המשפט "זה מה יש ועם זה ננצח"... מעבר לזה שזה מזכיר לי את הצבא (תקופה שדרך אגב סיימתי לפני בדיוק שנתיים :), אני גם מאמינה בזה.. מאחלתלך כל טוב... תכתבי לנו יותר

למעלה