שלום חברות יקרות.
מזמן לא כתבתי ולא ביקרתי, אז הגיעה הזמן לביקור. קודם כל, מה שלומכן? אני בתקופה עמוסה. תקופה טובה בסה"כ בה אני עסוקה בלחיות את החיים. עסוקה בזוגיות,עסוקה בלימודים בשיעורי בית, עסוקה בעבודה, ואם יש רגע פנוי אז אני מעסיקה את עצמי בלא לעשות כלום. ברגעים כאלה, אם יושבים ממש בשקט, אפשר לשמוע צליל של "צצצצצצצצצצצ" שעולה מהמוח שלי
שעובד שעות נוספות. מעניין שבין כל העיסוקים והמשימות אני עדיין מצליחה לחשוב על הוריי ולהתגעגע. דווקא בימים שאין לי רגע לנשום אני מרגישה עד כמה הם חסרים בחיי, גם אם הם לא ילכו במקומי לעבודה או לא יכינו לי את השיעורים, רק עצם הידיעה שהם קרובים/קיימים הייתה משנה את התמונה. אבל זה מה יש ועם זה אנצח. בעוד כשבועיים ערב חג, אני מאחלת לכולנו לעבור אותו בשלום (עד כמה שאפשר) שנשתחרר עוד קצת מעבדות העצב לחירות שמחת החיים. אוהבת.
מזמן לא כתבתי ולא ביקרתי, אז הגיעה הזמן לביקור. קודם כל, מה שלומכן? אני בתקופה עמוסה. תקופה טובה בסה"כ בה אני עסוקה בלחיות את החיים. עסוקה בזוגיות,עסוקה בלימודים בשיעורי בית, עסוקה בעבודה, ואם יש רגע פנוי אז אני מעסיקה את עצמי בלא לעשות כלום. ברגעים כאלה, אם יושבים ממש בשקט, אפשר לשמוע צליל של "צצצצצצצצצצצ" שעולה מהמוח שלי