שלום חברות וחברים (אזהרת בוטות בפוסט)

princessa lia

New member
שלום חברות וחברים (אזהרת בוטות בפוסט)

פעם ראשונה כותבת פה
ופותחת במשהו קשה

https://www.facebook.com/TheShadow6...89064565254/10153400100745255/?type=1&theater

למי שאינו יכול לפתוח את הלינק, מדובר בסוג של ראיון אחרון של ערוץ 2 עם אורי ווינרמן.

אז כנראה יש איזשהי בעיה עם הגברת, אבל לא אתייחס לזה , אלא לתגובות. ולהלן מקבץ קצר: (קשה לקריאה)

זונה מפגרת
בלונדינית מטומטמת
זונה מפגרת
מחפשת זין ערבי (חוזר הרבה פעמים)
קיבלה אחד מערבי ונהייתה מבסוטית
אולי אנסו אותה ערבים מאז הייתה קטנה והיא התאהבה בהם
לכי חפשי לך איזה מחבל שיז..
הלוואי ויאנסו אותך סודנים ואריתראים
אולי נשלח אליה קבוצה של 40 סודאנים רעבים
הדבר הכי מועיל בך זה השדיים

אז רק לי קשה לקרא את זה?
לא יכולה להירגע, זה לא היה נראה כך אם היה מדובר בגבר
ועוד פעם, סליחה על הבוטות בתוכן

Berethor

New member
כנראה שאם זה היה גבר, אז היו פחות עלבונות מיניים, אבל עדיין

היו קוראים לו בוגד וטיפש. לי באופן אישי זה לא ממש מזיז, משום שאורלי ויינרמן לא ראויה ליחס טוב, מה שכן זה היה בוטה.

Berethor

New member
הנה גם כתבה על הדברים אשר אמרה אורלי ווינרמן, שהביעו לתגובות

הקשות, בכל מקרה כאשר הם כתבו על מה שאורלי ווינרמן מחפשת, זאת לא היה המצאה, היא באמת הייתה בקשרים מיניים עם ערבים, וככל הנראה זה אחת הסיבות שהיא שונאת את ישראל, מלבד השקפות העולם השמלאניות קיצוניות שלה. דרך אגב התגובה של הצל עצמו אשר העלה את הנושא בפייסבוק הייתה יחסית מתונה, והתגובות של נשים, העירו בעיקר על רמת הרמת האינטליגנציה שלה, ופחות על ההתנהגויות המיניות שלה, מה שכן הערות על הסודנים ואריתראים היו החלק הכי מיותר שאמרו לגביה בפייסבוק. בכל מקרה הקישור שלך הוא לפייסבוק, וככל הנראה בפייסבוק יש הרבה פחות איסורים על דיבור בוטה מאשר בתפוז.

"לקראת התוכנית החדשה שלו בערוץ 2, "הכל אישי", ניסה חיים אתגר לפנות לשחקנית כדי לקבוע עמה ראיון ולהפתעתו נתקל בסירוב שנגרר לשיחה הזויה במיוחד."

""אתה לא תצליח לשכנע אותי להתראיין אצל ציוני כמוך, שעובד עבור ציונים בערוצי הפרופגנדה שלהם. אז בשביל מה לבזבז את הזמן שלך?", פתחה ויינרמן את השיחה."

""אני עסוקה בלחפש עורכי דין שיתבעו את מדינת ישראל", אמרה והציבה תנאי לראיון: היא תסכים רק אם יעשה עבורה מחקר ויספק לה רשימה של עורכי דין אנטי ציונים."

http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local/Article-6605c3225d71f41006.htm

princessa lia

New member
אינני מצדיקה את הגברת

וגם קטונתי לדעת מה הבעיה שלה
יש לי תחושה שהגולשים שידם קלה על המקלדת ניצלו את היותה אישה (גם אם היא שכבה עם ערבים.. אז מה?) בשביל להוציא את זעמם המצטבר ולשלוח אותה להיאנס על ידי חבורה של סודנים
בכל אופן.. זו החברה השובוניסטית בה אני מגדלת את הבת שלי.. מחשבות קשות שהיו לי על הבוקר

Berethor

New member
יכול להיות, אבל בסופו של דבר גם גברים וגם נשים יצאו עליה

כל אחד בדרכו שלו, חלק מהתגובות היו בוטות יותר וחלק מהתגובות היו בוטות פחות, אבל הרוב המוחלט של התגובות היו נגדה, מה שלא מפתיע. כן יש כאלו שהשתמשו בעובדה שהיא אישה כדי להשתלח עליה יותר בקלות, אבל בנוסף לכך הם גם נצלו את זה שהיא שונאת ישראל, גולדיגרית וניהלה קשרים מיניים עם ערבים, בניהם יש אפילו את סייף אל אסלאם קדאפי.

"סייף אל אסלאם קדאפי, בנו של שליט לוב לשעבר מועמר קדאפי, מקבל בימים אלה תמיכה ממקור לא צפוי: העיתון הבריטי "דיילי מייל" מפרסם כי הדוגמנית והשחקנית הישראלית אורלי ויינרמן, בעבר בת הזוג של קדאפי הבן, ניסתה לגייס את ראש ממשלת בריטניה לשעבר טוני בלייר לעזרת ידידה הוותיק, הצפוי לעונש מוות בסוף המשפט שמתנהל נגדו בלוב."

[URL]http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-8fc1e160f8a8931017.htm[/URL]

GreenMamba

New member
צודקת

כל תהליך ההקצנה שעובר על החברה הישראלית מתבטא ביתר שאת במקרים האלו.
אם וולטר אמר "אינני מסכים למילה מדברייך אך אהיה מוכן להיהרג על זכותך לומר אותם" אומרת החברה הישראלית היום : "אינני מסכימה למילה מדברייך אך אהיה מוכנה להרוג אותך ואת זכותך לומר אותם"
במקרה של נשים, הכיעור מרים את ראשו ביתר שאת וכל הקיצוניים גם מראים את פרצופם השוביניסטי והנאלח.
&nbsp
עצוב.

את האמא, ולך הכוח. הייתי אומרת שתקדישי מחשבה רבה

לנקודה איך את מחסנת את בתך בפני השנאה השוביניסטית , המתבטאת כל כך תכופות בשנאה מינית, וכיצד את מטמיעה בנפשה רגשות של חשיבות/גאווה נשית.
(טיפ: אפשר להתחיל ביידוע שלה על היתרון הנשי הביולוגי המתבטא ברביה: תפקידנו הראשי והמורכב בהריון. היותו של הזכר "עזר כנגד". טיפ שני: להטמיע בה סלידה קשה מגסות גופנית ונפשית, מאכזריות. הכרה שרגישות ועדינות נפש הן התכונות האנושיות האמיתיות.
טיפ שלישי: עם זאת, להטמיע בה שבהמות על שתיים חייבים לבוא על עונשם. ובכל החומרה.)

princessa lia

New member
פנתרית אמיתית את

ואת זה אני אומרת ממכלול התגובות שלך

meidadc

New member
לגברים אומרים נאצי

מלבישים אותו במדי SS או בכאפיה.

מה יותר גרוע? אני לא יודע. שניהם גרועים. אבל זה מעניין לראות את הנטיה לקללות בעלי אופי מיני כלפיה

למעלה