שלום חברותי לצרה......

חגית2001

New member
שלום חברותי לצרה......

אני מאד מתוסכלת!
לפני חצי שנה עשיתי ניתוח לאנדומטריויזס שנמצא באגן.
מאז הייתי בהריון והפלתי...(ש' 13)
וחזרו לי הכאבי אגן.
זה ממש מציק לי!מעין גאב שמגרד והאגן כל הזמן מורגש וכואב!
ובישיבה בכללל...מטרד!!!
וכמובן כאבים ביציאות ובשתן...וביחסים...
בקיצור סיוט!עדיין ברמה נסבלת..אבל מציק!
כרגע אני על גלולות..וכשמגיע המחזור כמובן שרמת הכאב עולה שלב!
והבטן ככככככלללל הזמן נפוחה וכואבת לי!

מה???זהו!-נגזר עלי לסבל?!
מה לעשות???

הלכתי לרופא המנתח(לא אכתוב את שמו..כדי לא להשמיץ)
והוא פשוט התעלם מהכאבים שלי!!!דיבר איתי רק על נושא ההפלות....
יצאתי מאוכזבת וכועסת!אמר שיחזר אלי..וזה ממש לא קרה..(הלכתי אליו בפרטי)

לואי84

New member
מצטערת על האובדן והסבל שאת חווה

האם הרופא הזה הוא מומחה לאנדו? אם לא, ממליצה לך מאד ללכת לאחד.
יש סיבה שאת לא לוקת את הגלולות ב*רצף* אלא עושה הפסקות? מי שיש לה אנדו כדאי לה לא לקבל מחזור בכלל, אלא אם מנסים להכנס להריון וכמובן יש לזה השלכות

חגית2001

New member
הוא כ"כ עיצבן אותי!

והוא רופא שמאד מומלץ כאן בפורום.......
לא התיחס בכלל לשאלה שלי..איך למנוע את היווצרות ההידבקויות
לא שאל כלום..

הרופא הזה המומחה באנדו'..
אבל כנראה ביחסי אנוש ובטיפול בלקוח הוא בדיוק ההפך!

היי חגיתו׳ש

הצטערתי לשמוע על האובדן והכאבים שחזרו... אני דווקא חושבת שזו הבמה כן לציין את שם הרופא ,הרי כולנו אחיות לצרה ועל מנת לסייע כן לאחרת... אני למשל לפני ניתוח שלישי ,הפעם אצל סוריאנו ..הראשון חירום,השני אצל פרופ׳ גולדנברג... (לא ממליצה) ועכשיו מקווה שיקדם אותי למטרה בע״ה הן מבחינת הכאבים והריון המיוחל.. הבטן שלי גם כל הזמן נפוחה.. נכנסת להריון מטיפול?. הרי ההורמונים מלבים את האנדו לצערי... זו הייתה הפלה עם התערבות כירורגית? אצל מי את מטופלת? עודדת אותי שנכנסת להריון אחרי הניתוח.. שיהיו בשורות טובות! תרגישי טוב! שבת מבורכת!

simba1231

New member
שאלה

היי לישי, את יכולה להגיד ממה לא היית מרוצה אצל גולדנברג?

היי סימבה

לצערי הכול התנהל בקלות ראש וזרקנות מצידו... זו הייתה התחושה מצידנו..וקראתי פה על מס׳ בנות שנותחו אצלו והתחושה זהה.. היינו אחרי I.v.f ראשון שנקלט ונפל טבעי בשבוע 8.. הייתי עם כאבים מרובים ואז התגלתה צ׳סטה 10 ס״מ( כדור טניס!) שלא נתנה לי מרגוע.. הגעתי אליו בעקבות המלצה של פרופ' שולמן.. אז עוד טופלתי ב״מאיר״ .. לפני 3 שנים.. היינו אצלו בייעוץ וביום חמישי שבוע לאחר מכן,ניתח אותי באסותא.. כמובן שההתארגנות בכסף גם הלחיצה אותנו אבל הבנו את חשיבות המטרה.. הניתוח ארך כ-3 שעות.. יצא ״ יצא אמר הכול מצויין,אין יותר הדבקויות.. מרגישה מצויין! וככה זה נגמר.. היינו צעירים,חסרי ניסיון ובעיקר תמימים...קפץ בבוקר לביקור..לא פירט.. רק הסתכל על נקודות הלפרסקופיה..ביי ביי,ביי ביי... להגיד לך שאחר כבר לא היה לי כאבים.. היה לי ומצבי היום חמור מאז...ביקורת לא קבע לי.. אני הלכתי אליו ביוזמתי בכדי להביא לו שארית הכסף. הנושא של אנדו דורש טיפול ומעקב קפדני וזה לא היה. את הגישה של סוריאנו אני לא אוהבת אבל אני חושבת שהוא סופר מקצועי.. באופן יחסי בארץ.

חגית2001

New member
מפחדת מתביעת לשוה"ר...

במסגרת הפורום הזה...
ההריון היה לאחר הזרעה..
וההפלה נגרמה עקב זיהום במי שפיר...והסתיימה בגרידה ה-6 שלי. אחרי אשפוז ממושך..
אל תבהלי לא הוכח קשר וודאי בין אנדו' להפלות..
זה שהבטן נפוחה כל הזמן זה פשוט סיוט!
ותחושה רעה כזו..לא מוסברת ..וכאבים מציקים.
מלחיץ לחשוב שהגעת כבר לניתוח ה-3 באנדו'!
איך זה קורה??בעלי בזמנו רצה שנעשה אצל גולדנברג ..אבל התעקשי על רופא אחר..

ומאחלת לך הלוואי שהניתוח יהיה מועיל ותכנסי להריון המיוחל ותחברי בקרוב ילד בריא!

פז08

New member
חגיתוש היקרה

כל כך מבינה אותך. אני שגעתי את הרופא שלי שינתח אותי ניתוח שלישי, להפרדת הדבקויות, כי תארתי לעצמי שזה מה שגורם לי לסבל. לרוב זה לא מקובל כי כל ניתוח גורם הדבקויות חדשות.... אבל דווקא מאז הניתוח השלישי, והעובדה שאני מאז נוטלת ויזאבל, הכאבים פחתו באופן מאוד משמעותי. מה לעשות? יש תשובה מאוד פשוטה. אם הרופא שלך לא היה קשוב, וזה לא משנה לצורך העניין מיהו, אזי פשוט להחליף רופא.
אלא אם את חושבת שאולי באותה פגישה באופן ספציפי הוא לא היה קשוב, זה בהחלט יכול לגרום לכולם. לכל אחד יש יום פחות טוב, אבל נשאלת השאלה האם זה המקרה........
אז אפשרות אחת- לתת לו צ'אנס נוסף, לגשת שוב ולראות כיצד מתייחס,
ואם הוא שוב מתעלם מתחושותייך בוודאי להחליף רופא.
אפשרות שניה, מלכתחילה ללכת בשלב זה לחוות דעת נוספת. אני מאוד מאמינה בזה. צריך גם לזכור שרפואה זה לא מדע מדויק. ויש המון גישות לרופאים. ולפעמים גישה של רופא X מתאימה למטופלת יותר מאשר גישה של רופא Y וזה דבר שגם בהחלט יכול להשתנות עם הזמן......
אז תחשבי על זה ותראי אם מתאים לך ללכת לרופא אחר שלא יתעלם מהתחושות שלך, שיקשיב לך באמת ויראה כיצד ניתן לעזור לך.
יכול להיות פתרון פשוט כמו להחליף את הגלולות לאמצעי דיכוי אחר למשל.
תרגישי טוב, ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

חגית2001

New member
תודה פז!

כללית אני לא אוהבת את הגישה שלו...
כבר מההתחלה היה נראה שאכפת לו יותר מרווח הכספי מהניתוח..ביחס לטובת המטופל.
אבל זה הבנ"א...

בגדול.נראה שהוא היתמקד יותר בפגישה הזו בסיבה להפלות..
ולא בכאבים שלי כתוצאה מהאנדו'..
ואחרי שיחה של 20 ד' לא הצלחנו להסיט אותו בחזרה לנושא..
נתן לי את המס' האישי שלו..ואמר להזכיר לו ביום שלישי שעבר לדבר עפ פרופ' כארפ..
והוא יחזור אלינו וגם יתן תשובה על הטיפול בכאבים..(אמר שהרחם רגיש מילמל משהו וזהו.)

את לא מצפה מרופא אנדו' שיפטור אותך במילים כאלה..ולא יהיה קשוב לך.
בכ"א אני כן אתן לו צ'אנס נוסף..(אולי אלך אליו במסגרת הציבורית..השאלה-אם יהיה אפשר לחזור אליו בפרטי?
כי ת'כלס אני שונאת להחליף רופאים..
זו לא היה ענייין של גישה..הבעיה היתה שהוא לא היה קשוב בכלל!

מה עליי לבקש?
לעשות צילום רחם?
להחליף גלולות?(גם ככה המחזור מקדים לי עוד בזמן שאני עם הגלולות)-נותנים לי מינון מאד חלש..בגלל החשש הגבוה אצלי לקרשיות יתר.
ולמה הבטן נפוחה כל הזמן?-זה סיוט!
וכאבים ביחסים ביציאות וכו'...

נראה לך שהמענה במסגרת הציבורי תהיה טובה יותר?
אם להחליף רופא אז למי?

פז08

New member
טוב, אין לי מושג על מי את מדברת

בכל אופן אני אישית ממליצה מאוד על ד"ר שינמן רון. לדעתי הוא מקסים, אנושי וקשוב וגם מאוד מקצועי (בהנחה כמובן שאת לא מתכוונת אליו....)
לדעתי אם רופא בפרטי מתנהג כך, לא ברור לי איך בדיוק יתנהג בציבורי.
אני פעם עשיתי הפוך. לפני המון שנים. טופלתי אצל רופא גניקולוג מסוים באזור חיפה, כי הוא בין הראשונים אז שטיפלו בבעיה שהייתה לי...
הלכתי אליו פרטי וכשגיליתי שהוא מקבל בציבורי עברתי לציבורי. באיזשהו שלב הוא הפך להיות כזה מגעיל, שהחלטתי לחזור אליו לפרטי להזכיר לו איך מתנהגים ללקוחות. כן, לא הייתה לי ברירה, אז לא היו הרבה אלטרנטיבות... ו.... זה עזר. הוא נזכר מהר מאוד באמצעות הכסף, איך מתנהגים. בושה, אבל זה מה שיש (או לפחות מה שהיה....)
אולי הוא באמת חושב כרגע שמה שנכון לטפל זה בנושא ההפלות.
אבל לדעתי קריטי שרופא יהיה קשוב. אני הייתי נותנת לו מקסימום צ'אנס אחד נוסף ואם לא יהיה הפעם קשוב- בהחלט מחפשת רופא אחר!!
בהצלחה.

למעלה