שלום חברה!

davidson harley

New member
שלום חברה!

שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום. שמעתי במקרה ממשהו שיש הטבות באורנג', 200 הודעות בחינם בחודש או משהו כזה. לא היתי מודע לזה עד עכשיו. האם זה נכון? האם יש עוד הטבות חוץ מזה בחברות סלולארי ובאיזה מהן. האם מגיע לי איזשהי הנחה בזמן קניית מכשיר מסויים? כמו שאמרתי אין שום מושג בקשר לזה אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי

200 הודעות באורנג' חינם כל חודש

ולאחר שתיגמר לך המכסה של 200 הודעות, כל הודעה תעלה 19 אג' לכול הרשתות.זה נקרא מסלול לכבדי שמיעה, ואם אתה מגיע לאורנג' לקנות מכשיר אתה מציין בפניהם שאתה מעוניין במסלול של כבדי שמיעה ותדרוש 200 הודעות חינם. לא מגיעה לך שום הנחה על רכישת מכשיר מסויים, מה שכן יש עכשיו מבצע של 50 אחוז הנחה על מכשירי הדור השלישי באורנג'. בקשר לרשתות אחרות אני לא יודעת, יש בידי פלאפון נוסף של חברת "פלאפון" והם מאוד יקרנים. יש לנו בבית 5 מכשירים, ואני מדברת בפלאפון פחות מכל אחד מבני הבית, ועדיין מקבלת חשבון גבוה מעל 350 שקלים, הכי גבוה מבין בני הבית! רק בגלל ההודעות. ולכן פלאפון לא מומלץ. בקשר לסלקום אין לי שמץ של מושג, ידוע שלי שניתן לרכוש "חבילת SMS" שבה אתה משלם סכום קבוע עבור מס' הודעות SMS. בקיצור הכי טוב לנסוע לאיזה קניון, ולעשות סבב רשתות. כמעט בכל קניון יש עמדות של אורנג' סלקום ופלאפון...

דינר

New member
כבדי שמיעה?!לא מדויק

זה מיועד ללקוי שמיעה בין אם הם חירשים או כבדי שמיעה,היית צריכה לציין שזה מסלול ללקוי שמיעה!! המשך יום טוב!

ברור מאליו שזה מיועד ללקויי שמיעה

פשוט הביטוי כבדי שמיעה "נדבק" לי כי ככה קוראים למסלול הזה באורנג', אתה מוזמן להתלונן אצלם על הטעות הכל כך גורלית שהם עשו. יום טוב גם לך

davidson harley

New member
יש הבבות גם בסלקום

קודם כל תודה על התגובות היתי היום בחברת סלקום, אני מנוי שם הם נתנו לי הטבה 150 הודעות בחינם בחודש למשך שנה. לא יודע למה רק למשך שנה, אבל הסתפקתי בזה לבינתיים שוב תודה!

דינר

New member
להתלונן?!המשך בפנים!

למדתי שלא שווה במדינה הזו להתלונן וגם אין טעם לכך וכל מה שנבקש הם יישמו זאת דווקא הפוך כמו זה שיש הבדל בין חירשים לאילמים וכל חירש בשבילם זה כמו אילם.אני מסתפק בזה שאני מקבל 200 הודעות חינם ועוד מקבל 100 הודעות מתקופתי כשהייתי חייל...ההטבה לא פגה עדיין...300 הודעות בסה"כ...לכן לא מתלונן!!! כל טוב!!

חייל חדש או חרש

אחי חרש או חדש..תתחדש חייל שמעת או לא שמעת במקרה לא ציינת חרש או חדש אם אתה חרש בסדר אם אתה שומע בסדר לא יממש הטבות אצבעות נזכה מדליה חרש אורנג' אלוף עולם בסמס הודעות טקטסות..נתח בשרי חזירים בטעם אורנג'ים יחס טעם תפוז מכני,,מה נעזור לך מכל פעם נשתנה מחירים )

אסף בר1

New member
אם אתה חייל, הכי טוב זה מסלול חיילים.

והכי טוב בכללי בלי שום קשר למה שמציעים לך! ללכת על מסלול שבו אתה משלם רק על מה שאתה משתמש... יכול להיות שאתה מרוויח על השיחות, אבל מקמבנים אותך על המכשיר ותשלום חודשי קבוע הכי טוב זה לשלם על מכשיר פשוט. לשלם רק על השימוש בלבד! כלומר אם שיחה, הודעה עולה X מחיר. אז תשלם X מחיר בלבד! זה יחס הוגן. להימנע מתשלום חודשי והטבות כמו גלישה וכל מיני מסלולים שפרוסים לכמה שנים..

למעלה