שלום חברה

שלום חברה

אני צריך עזרה לגבי חידה שנתנו לי ואני מתקשה בה ובכן אמרו לי שזה ממבחני פסיכומטרי ובכל זאת אינני מצליח להגיע לפתרונה המטרה בחידה הוא לנחש את הצורה הבאה , ומדוע צירפתי תמונה מצטער על הציור העקמומי אבל אני מניח שמי שמכיר את החידה יוכל לעזור לי בכל מקרה הראשון זה חץ , השני זה לב חתוך ע"י קו , השלישי זה שמונה אני מניח והאחרון חץ עם קו תודה מראש לכולכם
וליל מנוחה!!

tttttttttt1

New member
אממ אולי לב שלם? כי אם בהתחלה היה

חץ בלי קו כזה אבל הקו היה בלב, אז עכשיו בחץ השני יש קו אז לא אמור להיות קו בלב...אמממ אולי,לא נראה לי אבל אולי....אין לי ממש מושג
בכל מקרה אם זה מהפסיכומטרי אז אמורות להיות 4 תשובות...זה היה יכול לעזור....

לא הבנתי

אני מצטער אבל ממש לא הבנתי את הכוונה וזה לא נראה לי כמו כתב ראי מפה:)

שים ../images/Emo23.gif...

אתה רואה שכל צורה היא סימטרית? זה כאילו היתה שם צורה אחת ושמו מולה מראה והיא הוכפלה... נסה עכשיו...

בזוקההה

New member
../images/Emo58.gifהתשובה../images/Emo58.gif

מי שלא רוצה שלא יסתכל!!!!!!!!! התמונה----->>> זה כאילו המספרים..

tttttttttt1

New member
בואנה זה מה ששואלים בפסיכומטרי??

איזה בולשיטטטטטטטטטטטט

ממש ממש ממש לא שאלת פסיכומטרי

זה אולי אולי משהו ממבחנים של המכון הארצי להגיון צורני (כמו שעושים במיונים לתלפיות לדוגמה), והמכון הארצי אלו אותם חבר'ה של הפסיכומטרי, אבל אין בבחינה הפסיכומטרית במתכונתה הנוכחית (נכון למועד ינואר של השנה לפחות) שום דבר שקשור להגיון צורני מהסוג הזה. אבל למי אכפת? אין יותר פסיכומטרי לעולם

יקירי

זה רק מבחן אחד בסדרת המבחנים של היומיים (שלב ב'). לפני זה יש עוד יום שלם של מבחנים שנקרא שלב א', וחוצמזה - זה רק חלק מאוד מאוד קטן משלב ב'. מעבר לזה, כמו שאמרתי - גם העובדה ששאלה כזו נכללת שם זה בערבון מוגבל. רוב השאלות בהגיון הצורני היו פשוטות יותר, ויותר "סיזיפיות" מאשר כאלו שמצריכות חשיבה. בניגוד למבחנים אחרים במיונים שהצריכו המון מחשבה. אפשרויות לתשובות - ממש לא... לא נראה לי שעוד נולד הבנאדם שיזכור את כל מה שהוא עבר במהלך המיונים... המלצה שלי - פשוט תיגש ותהנה ממה שנותנים לך... לא באמת צריך/אפשר להיות מוכן מראש. אני אישית מאוד נהניתי מחלק גדול מהמיונים לתלפיות... זה היה ממש מאתגר! אגב, המתכונת שבה זה התנהל השנה שונה לחלוטין משנים קודמות (עשו לנו מעין סדרה של יומיים רצופים כולל לינה שבה איגדו המון מבחנים, דבר שלא עשו בשנים קודמות - פשוט הריצו את המועמדים המווון פעמים לירושלים).

tttttttttt1

New member
באפשרויות לתשובה התכוונתי אם כמו

בפסיכומטרי יש 4 תשובות וצריכים לבחור אחת... בכל מקרה לפי מה שהבנתי התשובה היא לא... אני לא הולך עוד לעשות שום מיונים,אבל זה עניין אותי

Anuerysm

New member
לא ישימו כזאת חידה בפסיכומטרי

היא הרי שודרה בסדרה "משפחת סימפסון"

אם ככה אז האמת היא שהתשובה

היא כן... חלק גדול מאוד מהמבחנים (גם ה"כבדים") הוא אמריקאי

למעלה