שלום חבר'ה

urmey

New member
שלום חבר'ה

אני עוקבת כמה זמן אחרי ההמלצות שלכם... מתרשמת מהיידע שאתם מפגינים. התחלתי להתעניין ברוק פרוג לפני כחצי שנה. נשביתי בקסם הפינק פלויד. תענוג צרוף!!! הכל. קיבלתי אומץ לבקש מכם אולי המלצות לשמוע עוד דברים טובים מהז'אנר למתחילה שכמותי. שמעתי גם סיסטם אוף א דאון,dream theater . אסף אמדורסקי, רמי פורטיס ועוד.... רוצה המלצות לעוד דברים טובים.... ואל תשכחו שאני מתחילה

גויבא

New member
נעשה סדר ../images/Emo190.gif

אמנם אני לא משתתף פעיל בפורום אבל אני אנסה. קודם כל, שמייח לשמוע שאת מתעניינת, ברוכה הבאה לסגנון המוביל... לגבי פינק פלויד, הרכב מ-ע-ו-ל-ה, אבל איפשהו בחצי התחתון של הסולם מבחינת החלק של ה"מתקדם" ברוק המתקדם... כלומר הרכב מעניין ונעים לאוזן, פחות מורכב מאחרים, ובדיוק זו הסיבה שהגעת לפה, כי שמעת אותו ווא שבה אותך. קלאסי. דבר שני, סיסטם אוף א דאון לא נכללים בסגנון. להלן ההמלצות שלי לחומר "לא כבד" למתחילים: 1. Genesis - Selling england by the pound 2. Genesis - FOxtrot 3. Camel - Mirage 4, Yes - Time and a Word, Fragile 5. כל דבר של פינק פלויד... 6. ששת - ששת יש עוד, אם תרצי, נסי אותי במסרים. יום טוב

FunkyMonk

New member
לא לא לא

לא נותנים יצירה של 24 דקות אינטנסיביות בתור התחלה. צריך לפני זה ךאהוב את הז'אנר, שכן הבנה לא נכונה של היצירה עלולה לגרום להפך.

Nadavcat

New member
להתחיל אך ורק עם אלבום אחד.

Selling England By The Pound - Genesis חבל להעמיס על עצמך הרבה אלבומים בבת אחת, מנסים אחד, ואם אוהבים ממשיכים הלאה.

RamiSun

New member
אני ממליץ בתור התחלה.

על העשיריה הזאת של אורי ברייטמן, רק אולי להחליף את האלבום פרייג'ל של להקת YES ב- Close to the edge אתה יודע מה בעצם...לך על שניהם. הלינק: http://mitkadem.homestead.com/records.html

urmey

New member
איך מוצאים באימיול

אורי ברייטמן? הוא לא נותן לי. והמון תודה חברים. מחכה לשמוע...

מורנא007

New member
Renaissance - Turn Of The Cards

אלבום פרוג די טוב למתחילים, בנוסף על הרשימה של ברייטמן.

Camel

Camel - Rajaz Yes - Tales From topographic Ocean ועוד רבים....... אבל קחי את הזמן. רוק מתקדם הוא לא "להדלק" עליו אלא להאזין שוב ושוב עד שמבינים את זרימת המוסיקה.

urmey

New member
תודה לכולכם.

אז הספקתי לשמוע מעט מהמלצותיכם. אהבתי את ייס. שמעתי זאפה, לא סגורה עליו. שמעתי את מלמסטין, וירטואוז ענק. הולכת להוריד קאמל...

למעלה