שלום חברה

דררה.....

דררה מגיעה ל-40 ס"מ כולל הזנב. מחיר הכל תלוי אם מוחתם או פרא, מחנות או מגדל פרטי. בגדול דררה פראית עולה בין 100-200 פראי ומוחתם בין 200-300. אוהד נ.ב. מצורף לינק להסבר על הדררה.

ממממ... מעניין

למה כתוב פה שאפשר לתת לציפורי אהבה שלי < פיי'ץ פייס> חשיש? :) מממ ... אחלה

LeeKo

New member
אה....

גם את שמת
לזה? (אתמול היה לכמה ילדים סמינר סמים),אז התחלתי להגיד כל שניה...ידעת שיש תוכים שאוכלים חשיש?

DAKTARI

New member
מה אתם מתפלאים כל כך?

ראשית תורידו מהלקסיקון את המילה הערבית חשיש כי לא לכך הכוונה,החשיש הג'ראס הכייף ושאר המוצקים הללו הם המוצר המוגמר של צמח הקנביס שאותו הרבה אבל הרבה מינים של ציפורים אוהבות ולא רק משפחת התוכיים,כנרים מאוד אוהבים את הזרעים שהם עשירים תזונתית אבל אם אתם נותנים לתוכי שלכם אז בכמות מדודה שכן הם מכילים אלקלואיד חזק,זה בהחלט תוסף חזק ביותר לתזונת הציפורים,היתה לי פעם תמונה של קקדו לבן ענק שיושב על שיח ענק של קנביס ופשוט מתענג עליו וטורף באטרף
מי שמצליח להשיג זרעים(לא קשה במיוחד) בהחלט מומלץ לתת מנה שבועית קטנה לתוכים ולשאר הציפורים,כמעט כולם יאכלו את הזרעים האלו.

חחח אתה גדול

וואלה הם אכלווווווווווווווווווווווווו חחחח איזה יופי במקום לחפש איפה לזרוק את השיט הזה אני שמה להם ! תוכי זו בהחלט חיית מחמד סטלנית ביותרררר ביחוד זוג האוהבים שלי ! לילה טוב לכולםםםםםםםםםםם !

עד ליפני 10-15 שנים

היו מגיעים בתוך תערובות לתוכים גרעיני קנבס... וככה כל מי שרצה לעשות "גידול שדה" היה יבואן
אוהד

נעה גל

New member
אבל יש די הרבה סוגים של קנבס

אני לא בטוחה שכדאי לעשן את כולם

LeeKo

New member
מעשנים את התערובת מהפרחים...

נראה לי... או מהעלים...

DAKTARI

New member
בדר"כ הפרחים מהווים את חלק הארי

של התערובת אבל קיימים גם מקרים שאנשים קוצצים את העלים ומעשנים אותם כתוספת לפרחים או כתערובת בפני עצמה שזה לא בדיוק הדבר האמיתי. הזרעים נמצאים בתוך הפרח הנקבי ומן הסתם מעיקים עליו,מגדלים מנוסים מפרידים את הזכרים מהנקבות מיד לאחר הנביטה בכדי למנוע הפריה וכתוצאה מכך הפרח הנקבי יוצא כמעט חסר זרעים וחזק יותר מבחינת האלקלואיד הפעיל שבו אם כי זה תלוי גם באיכות הזן,ישנם כמה זנים הנבדלים זה מזה בעוצמת ה THC שלהם.

DAKTARI

New member
עד כמה שאני יודע הזרעים של הקנביס

שמיועדים לתערובות עוברים עיקור ולא סביר שינבטו.

DAKTARI

New member
אני מתאר לעצמי שיש פגיעה מסויימת

בזרעים כתוצאה מהעיקור אבל כנראה שמדובר בעיקור ברמה המולקולרית והפגיעה זניחה במה שנוגע לערכם התזונתי,בכל מקרה אני בעד לתת זרעים "חיים" אשר לא עברו שום תהליך עיקור,הכנרים שגידלתי בעבר הפליאו בשירתם לאחר מנת זרעים,כנראה שהיו מבסוטים מהחומר

למעלה